A+ A-

Miért nem dugunk inkább egész nap

Te mit tennél, ha a húgod ezt mondaná neked?
Ekkor már nem volt visszaút. Belementem. Nem tudtam, talán már nem is akartam ellenállni neki.
Az egész úgy egy évvel ezelőtt, egy elbaszott tavasz eleji szombat hajnalon kezdődött. Pár héttel azelőtt költöztem be a Pesti lakásomba.
Korábban a szüleimmel éltem egy Pesttől alig 30 kilométerre fekvő településen, mégis elvágva éreztem magam az élettől. 29 éves koromig kellett várnom.
Bár ha azt vesszük évek óta lemondtam róla, hogy valaha olyan munkám lesz, amivel keresek annyit, hogy elhúzhassak tőlük, és végre elkezdődhessen a szabad, önálló felnőtt életem. Valami csoda folytán? Vagy a sokévi robotolással kellett kiérdemelnem? De végre azt csinálhattam, amit szeretek. És még fizettek is érte.
Nem is keveset. Élhetnék nagyobb lábon is, de minek. Mindenem megvan, ami kellhet, és ahelyett, hogy elpizzáznám a fél fizetésem meg audira spórolgatnék, inkább félreteszem nyugdíjas éveimre, hogy majd legyen miből minden egyes csodálatos reggelen 5 - 6 sört reggeliznem. De jó is lesz majd! No de visszatérek a jelenbe. Azokban a hetekben éreztem először életemben, hogy élek. Először járt át a valódi életérzés. Amikor érzed, hogy megtaláltad a helyed, és tudod most már minden sínen van, és így is lesz egész életedben. Nem akármilyen mámor. A józan extázis. Nem gondoltam, hogy mindezt valaha még megérem. De persze nem erről kéne most ömlengenem neked. Nem valami nagy lakás, de engem soha nem ismert lázba hozott önmagában csupán a gondolat is, hogy bármikor felhozhatok egy csajt, ha úgy alakul, és tökéletesen zavartalan körülmények között ameddig csak akarnánk azt és úgy csinálhatnánk, amit és ahogy csak szeretnénk, anélkül, hogy bárki ránk nyitna vagy akár csak beszélgetne a szomszéd szobában. De ez mindjárt az elején még nem jött össze. Az egyetlen csaj, aki az első hetekben nálam járt, a húgom volt. Mondjuk nem mintha nagy erőkkel kerestem volna barátnőt. A szabadidőmben egyelőre inkább csak sörözgettem egymagamban.
Ha már nem volt kivel. Az egyetlen cimborám, aki megmaradt az évek alatt már rég megházasodott, úgyhogy egy ideje jóval ritkábban, és jóval józanabbul láttuk egymást. Aztán pár hét elteltével a húgom elrángatott egy partyba. Úgy volt, hogy a barátnője is velünk jön, de egyéb okok miatt úgy alakult, hogy csak mi ketten mentünk. Azzal az elhatározással vetettük bele magunkat az éjszakába, hogy ő egy pasit, én meg egy csajt találok magamnak. Évek óta egyikünknek sem volt senkije. Hogy nekem miért nem az anyagi és egyéb okokból érthető volt, de hogy neki miért nem? Pedig jó csaj. Sőt, illendő úgy fogalmaznom, hogy nagyon jó csaj! Hosszú szőke haja van - mármint akkoriban befestette neki a barátnője, és azóta így hordja, amúgy fekete - , nagyon szép bőre és helyes arca, sötétkék szemei, dús ajkai, se túl nagy se túl kicsi mellei és feneke, és bár nem igazán hosszúak a lábai, ellenben nagyon szexi formásak a combjai.
Bárkit megkaphatott volna, de az utolsó szakítása után eléggé magába zárkózott. Bár ez lehet rossz kifejezés, mert ő nem éppen az a fajta búval baszott típus,
mint amilyenné én tudok válni egy - egy apróbb kudarc után, bármiről is legyen szó az élet területein. Egyszerűen csak egy ideig nem akart újra senkit.
Alapból én is pörgős, nyitott ember vagyok, de néha képes vagyok napokra a piába menekülni, elmerülni, tövig lemetszeni magam a nullára, így merítve erőt, hogy aztán újult erővel, friss lendülettel térjek vissza, pozitív lelkülettel ismét belevetve magam az életbe. Petra nem ilyen. Az a fajta kis pimasz csaj, aki folyton vidám,
folyton jön - megy valakivel, be nem áll a szája, mindig van mit mesélnie, mindig csinál valamit, és mindig talál valamit, amit kifigurázhat. De van is humorérzéke hozzá.
Nem idétlenkedik! Viccesen világít rá az emberek hibáira, és olyan ügyesen kisarkítja a dolgokat, hogy teljessé válik a kép, és minden a helyére kerül.
Érett, jó fej csaj. Pszichológusnak tanul, de elmehetne stand - uposnak is. Mondtam is neki. Na mindegy. 25 éves amúgy. Mármint akkor 24 éves volt. Jól elröpültek az évek. Petra is hasonló erőkkel közeledett a 25 - höz, mint én a 30 - hoz. Mindketten akartunk valakit, mielőtt elérkezik a születésnapunk, de a várakozásainkkal ellentétben az este rosszabbul alakult, mint képzeltük.
- Nem volt senki, aki igazán bejött volna! - böfögte Petra, miközben a lakásom felé ballagtunk félrészegen. Amúgy is felajánlottam volna, hogy minek menne haza,
ha úgyis itt lakok a közelben, de ő kérdezett rá, alhat - e nálam.
- Pedig jó néhány srác odament hozzád!
- Most inkább csak inni akartam egyet, meg jól érezni magam. Rég voltam már ilyen buliban.
- Nem azt mondtad, hogy jó lenne már találni egy pasit magadnak?
- Jó de ha egyszer egyik se volt annyira szimpatikus? Te miért nem egy csajjal mész most haza? Egész este nem is láttalak egy nőhöz se odamenni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 tt5X2zDSkWEj 2017. 09. 29. péntek 22:44
tetszik, köszi!
#15 deajk2008 2017. 07. 5. szerda 09:53
nekem tetszetős lett a történet... jó lett 9p folytasd
#14 RAVETRAIN 2017. 05. 8. hétfő 12:02
Hali smile Köszönöm kérdésed, és az értékelésedet! Hát néha néha még visszatérek.
Akad egy-két formálódó (fiókban pihenő smile történetem, amik lassan fölkerülnek.
#13 Ulysses 2017. 03. 12. vasárnap 22:00
RAVETRAIN, írtál valami újabbat is azóta?
#12 Ulysses 2017. 03. 5. vasárnap 19:38
Hej, RAVETRAIN! Ez nem is olyan rossz írás. Látszik hogy gyakoroltad. Úgy értem, már az írást. (Igen kicsit kapkodós, mert megint nem pihentetted eleget a fiókban két átolvasás között.) Jók a párbeszédek! (Csak egy helyen megint hiányoltam, hogy melyik sort, ki mondta éppen.) A történet vezetése meg így jó, kellett ennyi felvezetés. Nekem különösen tetszettek a kis magyarázó bekezdések.
#11 A57L 2017. 02. 18. szombat 04:36
Érdekes kis írás.
#10 Ickx 2017. 02. 9. csütörtök 23:21
Legközelebb vidd végig
#9 vakon54 2017. 02. 6. hétfő 12:51
RAVETRAIN ez csak 10 pontot ér.
#8 cscsu50 2017. 02. 1. szerda 22:48
igen kár a végéért.
#7 veteran 2017. 01. 31. kedd 17:18
Kár a végéért.
#6 gyuri0926 2017. 01. 31. kedd 12:36
Nagyon hosszú a bevezetés , utána már jobb , de a gumit nagyon sajnálom .
#5 sunyilo 2017. 01. 30. hétfő 21:09
Jó volt...
#4 fiesta14 2017. 01. 30. hétfő 14:32
vége elkapkodva. de a többi jó volt. persze lehetett volna folytatni
#3 sipospista 2017. 01. 30. hétfő 13:59
Eleg joo.megy a pont
#2 listike 2017. 01. 30. hétfő 08:49
Nagyon jó volt.
#1 Törté-Net 2017. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?