Katy teste

Szavazás átlaga: 6.33 pont (63 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 24.
Hossz: 21 353 karakter
Elolvasva: 671 alkalommal
Mindig is szokatlan hozzáállásom volt a saját testemhez. Ha belegondolunk, nem ritka, hogy az emberek úgy gondolnak a testükre, mint ami részben különbözik saját énjükről alkotott elképzelésüktől. Talán mindig is erősebb volt bennem a testnek az éntől való elválasztása, mint másokban. Már régóta tudom, hogy nagyon vonzó vagyok. Megfelelő sminkkel szexi arcot varázsolhatok a pompás testhez. Nagyon régen felajánlották nekem a lehetőséget, hogy divatmodell legyek a volt szovjet köztársaságban, ahol felnőttem. Visszautasítottam, amikor rájöttem, hogy egy oligarcha tulajdona leszek, amíg rám nem un és ekkor egy csatlós csendben eltüntet. Egy pillanatig sem bánom meg ezt a döntést, de az érvelésem kissé ironikus, ha belegondolok, hogyan alakult azóta az életem.

Ez igaz beszámoló arról, hogy körülbelül tíz év alatt, a húszas éveim közepétől kezdődően, fokozatosan megengedtem magamnak, sőt önként vállaltam, hogy az élvezet nevében kihasználjanak, tárgyiasítsanak és a végletekig taszítsanak. Nem mesélem el életem minden részét. Azokra a sarkalatos pontokra összpontosítok, amelyek miatt felismertem belső igényemet a testem birtoklására, bántalmazására és kizsákmányolására, mert természetesen ez nem egyszerre történt. Az itt megosztott események azok, amelyek előhozták belső vágyamat. A köztük eltelt idő nagy része eseménytelenül telt, de kiváltságos vagyok, hogy intenzív, szexuális belső érzéseim a saját testem bántalmazásától és szenvedésétől való elszakadást eredményeznek.

Nem lehet személyesen megosztani veled, de remélem, hogy ez felébreszti a vágyaidat is. Ahol lehetséges, fotókat mellékeltem, hogy jobban szemléltesse az általam leírt körülményeket. Egyes esetekben a fotók nem egy időben készültek, de olyanokat választottam, amelyek a legjobban illusztrálják, mit viseltem (vagy nem viseltem) akkoriban. A valós események nagy részét állóképek nem örökítették meg. Általában ezeket a videókra vették fel, aminek vannak bizonyos előnyei. Egy állóképen nem hallani a csattanást ahogy egy ostor a csupasz húsomhoz kapcsolódik, és nem hallani a zihálásomat sem.

Katy testeA testem nem igazán olyan, mint egy tipikus modellé.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.33 pont (63 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!