Kukkoló

Szavazás átlaga: 7.47 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 25.
Hossz: 11 895 karakter
Elolvasva: 638 alkalommal
Jimmy O'Rourke a nappali kanapéján ült, miközben szüleivel a hét filmjét nézték. Forró nyári éjszaka volt, és az O'Rourke lakásban nem volt légkondicionáló. A régi brooklyni apartmanház elavult vezetékei egyszerűen nem bírták a terhelést. Ehelyett a tizenhat éves fiúnak meg kellett elégednie azzal, hogy rövidnadrágban üldögél és a sarokban lévő nagy ventilátorral próbálja lehűteni magát.
A film elég unalmas volt, de úgy tűnt, az anyja élvezi. Az apja körülbelül fél órával ezelőtt elszunnyadt a székében. A fiú a szeme sarkából az apja nyugágya melletti nyitott ablakon keresztül látta, hogy kigyullad a fény. Pontosabban, a fény a hátsó hálószobában az udvar túloldalán. A falon lévő órára pillantott, és mosolyogva nyugtázta az időt.
„Showtime! ” – gondolta magában. Izgalmát visszatartva felkelt, és bejelentette, hogy elteszi magát mert hosszú nap volt.
– Nem várod meg a film végét? – kérdezte Mrs. O' Rourke.
– Nem... Majd elmondhatod, hogyan alakult! – hangzott a válasza, miközben kiment a nappaliból a mögötte lévő kis hálószobába.
A sötétbe lépve Jimmy meg sem próbálta felkapcsolni a villanyt. Ehelyett csak csendesen becsukta az ajtót, és a helyére tette a kis kampózárat. A zár kis engedmény volt a szüleitől, miután egyik reggel, amikor öltözött, két nővére közül az egyik belépett hozzá. Az övé melletti nagy hálószobájukon a lányoknak volt záruk, és az incidens után úgy volt igazságos, hogy neki is legyen egy.
Amikor Jimmy megbizonyosodott arról, hogy az ajtó biztonságos, ledőlt az ágyára, és kinézett a saját ablakán. A nyílást általában takaró árnyékolót egészen felhúzta, ami nem is volt olyan szokatlan látvány ezeken az augusztusi éjszakákon. A szemszögéből egyenesen az udvar túloldalán lévő, fényesen megvilágított szobába látott. Ez nem akármilyen szoba volt, hanem az Ő szobája.
Jimmy teljesen véletlenül fedezte fel azokat a csodálatos lehetőségeket, amelyeket a szárítókötél hossznyira lévő ablak . Egyik este rosszul volt attól, hogy túl sok pizzát és üdítőt fogyasztott, és csak feküdt a sötétben hasfájással küszködve. Amikor a lány elsétált az ablak mellett, meztelenül kilépve a zuhany alól – a fiú majdnem leesett az ágyról. Azóta jobban ismerte a lány háztartásának menetrendjét, mint a sajátját.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.47 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2023. augusztus 25. 14:45
#5
Nem volt ez rossz. Nekem tetszett.
1
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 25. 11:34
#4
Nem az én műfajom. Választék bővítésnek elmegy.
1
Ulysses
2023. augusztus 25. 09:51
#3
Egy kis pihentetést és egy átolvasást megérdemelt volna. Ezzel együtt egészen jó fordítás, számos sztori sokkal több hibával jelenik meg. A kínálat színesítése okán mindenképpen helye van az oldalon.
1
Andreas6
2023. augusztus 25. 06:42
#2
Alapvetően nem izgatnak a maszti írások, amellett tele van bosszantó hibákkal a fordítás.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1