Hírek

FEB.
26.
2016

Nőm és testvéreim

A színházból hazafelé tartva a buszon a pasik tipikus odafigyelek rád, kedvesem arcát öltve magamra hallgattam Ibolya csiripelését, bólogatva, fejet rázva, néha elejtve egy igent, vagy egy szerintemis. Biztosan ismeritek ezt az állapotot, amikor a hozzád beszélő szavaiból nem fogsz fel semmit, csak a kérdésekben rejlő tónust, és megadod rá a várt választ. Remekül lehet így elgondolkozva ülni, miközben a semmiről folyó társalgás elsuhan a füleid mellett. A barátnőm amúgy is az előadásról beszélt, amivel megleptem munka után, engem pedig nem különösebben kötött le a mezítláb a parkban részletekbe menő elemzése. Tetszett a darab, persze, de az agyam máshol járt. Hiszen nem véletlenül volt ez a kis meglepetés, az, hogy elé mentem a munkahelyére, deszertel. Épp ma lettünk hét évesek. és pontosan tudtam, mivel fogja meghálálni a figyelmességemet.


FEB.
25.
2016

Renáta - A kezdet

Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm - hez a 75 - 80 kg még soványnak is mondható.
Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint egy másik az iskolánkba járó lány, akit Reninek hívnak. Róla tudni kell hogy kb. 170 cm magas hosszú fekete hajú lány, szép arccal ruhán keresztül is méretesnek, de nem túl nagynak mondható mellekkel rendelkező csajszi, akinek a fenekéről még nadrágon keresztül is megállapíthattuk, hogy remek darab.
Nem volt soha nagyra magával, aranyos lánynak tűnt és barátja is volt már egy ideje akit Daninak hívnak. Nos a történet fura mód nem is Renivel, hanem Danival kezdődik, akivel én nem voltam rossz viszonyban mert néha együtt edzettünk a teremben.


Adri bosszúja

- Te szemét mocskos senkiházi! Hogy képzelted ezt?! - Üvöltözik az iskola folyosóján egy lány egy fiúval. A lány arca vöröslik, szája remek az idegtől. - Hogy mondhattad el a haverjaidnak, hogy mi volt szerdán! - Ekkor egy nagy csattanás hallgató. Egy pofon amit a srác kapott. Arca vöröslik, bár ez a pofon kissé váratlanul érte a fiút, de láthatóan élvezi a helyzetet.
- Elmondtam nekik, ebben most mi olyan nagy szám? - Kissé arrogánsan és lenézően beszél. - Tudod Adrikám én ilyen vagyok, mondtam is neked akkor. Magadra vess, ha ennek ellenére rám másztál.
- Rád másztam?! Leitattál te mocsok, ez már a nemi erőszak!
- Nemi erőszak... ugyan, te legalább annyira akartad mint én! - Legyint a fiú és megfordul. - Máskor ne igyál annyit... egyébként is jó lenne, ha lány létedre nem csinálnál ilyet.


FEB.
24.
2016

Egy szurkolólány esete

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: standingstones
Számomra az egész világ egy káosz, ez akkor kezdődött, amikor az apám elhagyta az anyut és mi ott maradtunk hárman, anyu, a bátyám Jess és én. Apám azt mondta, hogy a fiatal barátnőjével szeretne élni és így maradtunk mi hárman a házunkban. Azt terveztem, hogy egyetemre megyek mivel tizennyolc éves és végzős vagyok a középiskolába. De ez most szertefoszlani látszik, mivel nem tudom, hogy lesz-e elég pénzünk erre. Én is szurkolólány vagyok, tudjátok olyan pompomlány az iskola kosárlabda csapata mellett. Ma este egy nagy kosárlabda mérkőzés volt, amelyen legyőztük a rivális csapatott. A mérkőzés után mindig el szoktunk menni, vacsorázni és bulizni, de mivel most fáradt, kimerült voltam így arra kértem a barátnőmet Ambert, hogy csak vigyen engem haza.


Büntetés barátok között 2. rész - A büntetés?

Végre eljött a várva várt péntek. Már csütörtökön este elkezdtem a készülődést, frizuraigazíttatás, manikűr, pedikűr, meg ami számomra nélkülözhetetlen, a nemi szervem és környékének teljes szőrtelenítése. A nagy készülődésre a feleségem Gitta is felfigyelt. Gyanús lett neki a nagy készülődés. Meg is kérdezte:
- Csak nem valami ferde útra készülsz, hogy így kicsinosítod magad? Milyen tyúk van a háttérben, akivel meg akarsz csalni? Nem vagyok elég neked?
- Semmi különös szívem, csak a szokásos péntek esti kártyaparti van a háttérben, de már ideje volt rendbe szedni magam! Kicsit elhanyagoltam magam az utóbbi időben. Tudod, hogy nem szeretem, ha a fogaid közé akad a farkamról a szőr szopás közben, és megzavar téged az alapos munkában. Csökkenti mindkettőnk élvezetét.


FEB.
23.
2016

Elterelő hadművelet

- Megkínálhatom egy pohár vörös borral? Vagy inkább fehéret inna, esetleg valami erősebbet? – kérdezte Linda Johnt, miután a gyerekek elmentek lefeküdni.
- Hát nem is tudom! – gondolkozott, mert neki még jelentést kellene írnia, de valahogy nem szívesen hagyta magára az összetört asszonyt. - A vörösbor jó lesz! – válaszolta. Úgy képzelte, hogy esetleg ki tudja kérdezni a nőt a szomszédban lévő bordélyházról.
Lehetősége volt jobban szemügyre venni az elhagyott özvegyet. A vörös, hosszú haját mindig rendezetten hordja. Az arcán most lehetett észrevenni az utóbbi évek megpróbáltatásait. Már nem mosolyog, pedig egész nap ott virít az arcán, még ha mű is. Este idősebbnek néz ki a korához képest. Valószínűleg elengedte magát – analizálta magában a nőt, a főnökét. Gondolataiból csak Linda térítette észhez, amikor a kezébe nyomott egy poharat a borral.


Kezelésen

Szépséges fürdőhelyre utaztam gyógykezelésre, pihenni. Szigorú orvosi vizsgálat után masszázst, vízsugaras fürdőt és iszappakolást rendelt.
A masszázst csinos fiatal lány csinálja, hasra fektetve, gatya hátul félig lehúzva, kenegetve. A vízsugaras gerincmasszázs nagyon jó hatással van, és ezt egy másik lány végzi.
Az iszappakolást egy mogorva idősebb manus csinálta. Gatyát le, volt az első vezényszó. Mondtam, hogy szégyenlős vagyok, de azzal szerelt le, hogy ő mindennap több embert is lát meztelenül. Mivel borotvált vagyok ezért megmosolyogta a kedveském látványát. Nem szólt semmit, de a bepakolásnál azért simított egyet a faszomon.
Elindult a fantáziám, és húsz perc elteltével, mikor is jött egy hölgy kitakargatni már állt keményen a szerszám. Ránézve megjegyezte, jó hatással van magára az iszappakolás. A zuhanyozóba indultam lemosni magam, mert nyaktól pöcsig fekete voltam az iszaptól.


FEB.
22.
2016

Gitta 11. rész

Másnap reggel bár volt az már dél felé is összegyűltünk a nagyszobában. Meleg nyár volt, egymás előtt nem volt szégyellnivalónk így mindenki meztelen volt. Az egyik fotelben Anikó ült a másikban Gitta, Kata és Betti az ágyon, én velük szemben a kanapén. Végignéztem rajtuk. Az érett nőn a két tinin és a gyereklányon. Úristen milyen szerencsés vagyok. A mai napot igazán különlegessé akartam tenni és egész héten készültem rá. Várakozóan néztek rám, én kimentem és egy sporttáskát hoztam be amit letettem a szoba közepére.
- Azt szeretném ha a mai nap mindannyitoknak emlékezetes lenne. Nagyon sok mindent akarok mondani amit tudnotok kell, és ami segít a további életetekben hogy boldog párkapcsolatban éljetek. Megdöntünk néhány tabut miközben engedjétek meg hogy én is megdöntselek benneteket.