A+ A-

Kezelésen

Szépséges fürdőhelyre utaztam gyógykezelésre, pihenni. Szigorú orvosi vizsgálat után masszázst, vízsugaras fürdőt és iszappakolást rendelt.
A masszázst csinos fiatal lány csinálja, hasra fektetve, gatya hátul félig lehúzva, kenegetve. A vízsugaras gerincmasszázs nagyon jó hatással van, és ezt egy másik lány végzi.
Az iszappakolást egy mogorva idősebb manus csinálta. Gatyát le, volt az első vezényszó. Mondtam, hogy szégyenlős vagyok, de azzal szerelt le, hogy ő mindennap több embert is lát meztelenül. Mivel borotvált vagyok ezért megmosolyogta a kedveském látványát. Nem szólt semmit, de a bepakolásnál azért simított egyet a faszomon.
Elindult a fantáziám, és húsz perc elteltével, mikor is jött egy hölgy kitakargatni már állt keményen a szerszám. Ránézve megjegyezte, jó hatással van magára az iszappakolás. A zuhanyozóba indultam lemosni magam, mert nyaktól pöcsig fekete voltam az iszaptól.
Hallom, hogy a hölgyike nevetve meséli a visszatért férfi kollégának, hogy álló fasszal voltam kitakaráskor. Az meg nevetett és mondta a hölgynek, hogy mehet nyugodtan a dolgára, mert ő már végzi a többit, sőt még takarítani sem kell visszajönnie mert én voltam az utolsó és majd ő rendet tesz. Hölgy el.
Nyílik a zuhanyzó ajtaja és én ott állok behunyt szemmel a forró víz alatt a faszom simogatva. Szólt, hogy segít lemosni az iszapot, mert az nagyon nehezen jön le, ott ahol nem érem el. Köszönöm mormogtam, mert másra összpontosítottam épp akkor. Éreztem könnyű érintését a hátamon, majd egyre lejjebb a fenekemnél és tovább előre már a borotvált zacsimat simogatta lemosás ürügyén.
Majd egyik ujját becsúsztatta a fenekembe és a másik keze alulról a faszomra kulcsolódott. Hátradőltem átengedni neki a kezdeményezést, illetve a folytatást. Éreztem, hogy gyakorlott keze van. Nagyon finoman húzogatta a bőrt ujjal alátámasztva hosszában is végi tartva. Érezhette, hogy közel járok az elélvezéshez és pozíciót váltott. Elém guggolt, és két ujjával a prosztatám masszírozva bekapta a faszom és akkorákat szívott rajta, hogy fél-egy percen belül megtöltöttem a száját forró gecivel. Győzte nyelni és még mosolygott is közben.
Mikor azt gondoltam, hogy befejeztük és ennyi, akkor mondta, hogy még szeretne ő is élvezni a popsimban. Hát, mondom ha gumid van nem vagyok hálátlan és a jónak elrontója. Varázslatos gyorsasággal húzott elő a köpenyzsebéből egy gumit és fogával feltépve átnyújtotta nekem, hogy ismerkedjek meg közelebbről az ő fúrójával, mert arra szeretne felhúzni. Letérdeltem elé. Barátságosan felállt a bemutatkozáshoz és kézbe vettem a forró faszt illetve fúrót ahogy ő nevezte.
Méretes közel húszas darab volt. Nem túl vastag de jó eres.
Puszi-szopi, puszi-szopi után ráhúztam a gumit, mert már hintáztatta a csípőjét előre-hátra. Valami krémet varázsolt elő és egy jó adagot a fenekemnél ujjal kőrözve bekent a fenekembe is és érezve a jó tágulást már a faszát is tolta befelé.
Apró de határozott lökésekkel nyomta egyre beljebb. Már a gyomromnál éreztem mikor teljesen bennem volt a fasza és belülről feszített, simogatott. Kicsit visszahúzta és finoman pumpálni kezdett. Nagyon értette, és tudta mitől finom nekem és jó neki. Előrenyúlt és a faszomon húzogatta a bőrt. Verni kezdte a faszom, ami már amúgy is szinte folyt az aktív prosztata masszázstól amit a faszával végzett. Baromira élveztem és ő is. Aztán egyszer csak annak ellenére, hogy nemrég élveztem el újabb kilövellésem volt és ő is szuszogni, hörögni kezdett. Elment és rám hajolt hálásan csókolgatta a nyakamat. Még négy kezelésem volt hátra és megállapodtunk, hogy ő szeretné a kezelést adni. Ebben maradtunk.
Másnap már felajzva érkeztem a kezelésre. Valóban csak ketten voltunk a kezelőben.
A forró iszapra felfektetett meztelenül és azonnal rám hajolt és bekapta a már álló faszom. Rövid kis előjátéknak szánt szopizás után azt mondta, hogy hatásosabbá tesszük a kezelést és ő ül bele a faszomba, hogy beljebb nyomjon a forró iszapba. Nagy lendülettel fölém guggolt és finoman rácsücsült a farkamra egyből az egészet magába fogadva, bizonyítva ezzel, hogy jól bejáratott helyen jár a farkam,
A seggbebaszása nekem is nagyon tetszett, mert ügyesen tudott szorítani és szivattyúzni a fenekével. Mikor szóltam, hogy nemsokára jövök, akkor felpattant és 69-be fordulva, farkát a számba nyomva és enyémet a torkába eresztve folytatta az akciót. Egyszerre mentünk el és hatalmasat élveztünk. Majd jött a fürdetés ami a tegnapi módon folyt le további élvezeteket adva mindkettőnknek.
Kellemes lazulás következett a jó meleg gyógyvízben. Egy idősebb úr a nagy tömegben már harmadszor nyomakodott jó közel hozzám és valahogy mintegy véletlenül minig a keze és fordulás közben a feneke végigsimogatta a farkam. Eleinte véletlennek gondoltam, da a harmadik dörzsintés után. rám is mosolygott a bajsza alatt, akkor vettem a lapot és egy meglepetést készítettem elő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 jociy 2017. 08. 24. csütörtök 16:47
Tetszik,keményen felállt az én farkincám is smile
#9 deajk2008 2017. 07. 13. csütörtök 10:43
nekem igen is tetszett és az én világom, mert biszex vagyok mély kemény homoszex vággyal... 9p
#8 papi 2016. 02. 24. szerda 09:38
Nem az én világom
#7 genius33 2016. 02. 24. szerda 06:56
Érdekes...
#6 gyuri0926 2016. 02. 23. kedd 14:12
Nem unjátok ?
#5 zsuzsika 2016. 02. 23. kedd 08:26
Nem tetszett.
#4 cscsu50 2016. 02. 23. kedd 06:58
a homo nem vonz
#3 A57L 2016. 02. 23. kedd 06:13
Kemény írás,de őszinte.
#2 papi2007 2016. 02. 23. kedd 05:01
jó nekem is fel állt
#1 Törté-Net 2016. 02. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?