A+ A-

Nőm és testvéreim

A színházból hazafelé tartva a buszon a pasik tipikus odafigyelek rád, kedvesem arcát öltve magamra hallgattam Ibolya csiripelését, bólogatva, fejet rázva, néha elejtve egy igent, vagy egy szerintemis. Biztosan ismeritek ezt az állapotot, amikor a hozzád beszélő szavaiból nem fogsz fel semmit, csak a kérdésekben rejlő tónust, és megadod rá a várt választ. Remekül lehet így elgondolkozva ülni, miközben a semmiről folyó társalgás elsuhan a füleid mellett. A barátnőm amúgy is az előadásról beszélt, amivel megleptem munka után, engem pedig nem különösebben kötött le a mezítláb a parkban részletekbe menő elemzése. Tetszett a darab, persze, de az agyam máshol járt. Hiszen nem véletlenül volt ez a kis meglepetés, az, hogy elé mentem a munkahelyére, deszertel. Épp ma lettünk hét évesek. és pontosan tudtam, mivel fogja meghálálni a figyelmességemet. Ráadásul már egy ideje beszélgettünk róla, hogy kipróbáljuk az anális szexet is, és úgy terveztem, ma este átesünk a tűzkeresztségen.
Ibolya 28 éves volt, én nyolc évvel fiatalabb, de a korkülönbség egyikünket sem zavarta. Nem volt túl magas, 167 centi volt mindössze, amihez párosult 55 kilogrammnyi testsúly. Talán a vékony jelző jobban illett volna rá, mint a karcsú, de semmiképp sem volt rossz alakja. Nem nézett ki úgy, mint egy anorexiás modell, és ki sem folyt a nadrágjából. Kerek csípője, tökéletes, kemény, domború feneke volt, lapos hasa, darázsdereka, ruganyos, marokba illő mellei. Mellette én a százhetvenegy centis magasságommal, amihez 66 kilogramm párosult, vállas alakommal, nyúlánk, izmos testemmel. hát, néha viccesen mutattunk, de volt már, hogy azt mondták ránk, összeillő párt alkotunk. Ibolya bájos arcát nem takarták hajának tincsei, barna szemei kihívóan, értelmesen csillogtak, barna, válligérő haját általában lófarokba kötötte. Nekem rövid, szőke göndör hajam van, egyesek szerint markáns arcom, kék szemekkel. Én és az öcséim már régen elköltöztünk otthonról, saját albérletet béreltünk, amit alkalmimunkából tartottunk fenn. na persze egy kis nagyszülői rásegítéssel. Ha már kajára nem kellett költeni, az is nagy megkönnyebbülés volt a pénztárcánknak.
Egyre azon forgott az agyam, amikor leszálltunk a buszról, hogy amint belépünk a lakásba, letépem Ibolyáról a ruhát, és ott az előszobában magaméváteszem. De persze, még véletlenül sem így tettem. Késő este volt már, mire ágyba kerültünk, előtte fürdés, vacsorázás, és fogmosás. amikor leoltotta a villanyt, és bebújt mellém a nagyszoba franciaágyába, félig már szundikáltam. Hátamnak nyomódó kemény, mellei persze azonnal észhez térítettek, és megfordúltam. Nem tévedtem. Ajkai azonnal az enyémeket keresték, karjai a nyakam köré kulcsolódtak és húzott magával, ahogy a hátára fordult, széttárva a lábait. Rajtam csak egy gatya volt, azon keresztül pedig pontosan éreztem, hogy rajta a hálóing alatt nincs bugyi. Feje két oldalán megtámaszkodva felnyomtam magam, és elgyönyörködtem a beszűrődő holdfény által megvilágított arcán, a csillogó szemein, a párnán szétterült, barna hajzuhatagon.
- Szeretlek. - Most mondtam ki ezredszer. Ezen annyira meglepődött, hogy elnyíltak az ajkai. Egy pillanatig még én is csak döbbenten pislogtam, a vallomásom még engem is meglepett. Ő már többször mondta, hogy szeret, és tudtam, hogy így is van. Kapcsolatunk harmonikus volt és egyáltalán nem egysíkú, de valahogy eddig nem éreztem szükségét annak, hogy tettek helyett durva szavakban fejezzem ki érzelmeimet.
- Óóó. - lehelte maga elé, majd a vállaimon megkapaszkodva feljebb húzta magát. - Jani.
Annyi vágy és szerelem rezgett az ajkaimra lehelt nevemben, hogy nem lehetett rá választ adni. Forró csókban forrtunk össze, és ez percekig eltartott. Ujjaim szelíden, gyengéden csúsztak a testén, le a feszes, formás combjára, felhúzva a hálóinget, ameddig lehetett. Éreztem, hogy az ujjai a gatyám közelében matatnak, és a csók közben a számba érkező tompa, fojtott nyögés arról árulkodott, őt sem hagyta hidegen az érzés, ahogy férfiasságom már keményen ágaskodott a szövet takarásában. Kissé elemeltem a csípőmet Ibolyától, feljebb húzva rajta a hálóinget, ő pedig megragadva az alkalmat akasztotta ujjait a gatya szélébe, és tolta lejjebb a csípőmről. Vágytól zihálva meztelenítettük le egymást, a szenvedély éles tangóként csapott végig a gerincünk mentén. Először azt terveztem, hogy kinyalom, ezzel is benedvesítve, de amikor visszafeküdtem karcsú, fehér testére, nem volt rá szükség. Valahogy csak megtörtént, és Ibolya felnyögött velem együtt, ahogy a falloszom szétfeszítette a kisajkait és beléhatolt.
Ujjaim a párnába martak, fejem a vállgödrébe hajtottam a tökéletes érzéstől, ahogy szűk hüvelye körbefogta. Éreztem, hogy körmei végigszántanak a hátamon, fogai a vállizmomat harapdálják, majd az ujjak lecsúsznak a felkaromra, és kapaszkodik meg bennem, ahogy mozogni kezdek. Finoman, gyengéden. szeretkeztünk, nem basztunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sportyman (alttpg) 2016. 03. 3. csütörtök 16:50
Ismerősnek tűnik a történet, de nem rossz!
#11 bimmer 2016. 02. 28. vasárnap 19:21
ezt a történetet már olvastam más nevekkel...
#10 papi 2016. 02. 27. szombat 09:23
Kicsit langyos.
#9 feherfabia 2016. 02. 27. szombat 05:41
Kedves "david 70" ha kritikát írsz akkor legalább az írásjelekre és a helyesírásra figyelj oda!!!És ha még utánanéznél az ideális magasság és súly arányának akkor megdöbbennél,hogy ez tökéletes amit olvastál!!!
#8 veteran 2016. 02. 26. péntek 15:30
Olvastunk már ennél sokkal rosszabbat is, de remélem a folytatás jobb lesz.
#7 david70 2016. 02. 26. péntek 12:27
Te 20 eves vagy es most unneplitek a 7. Evfordulotokat. Tehat 13 evesen kottel ossze a lannyal, aki akkor 21 eves volt. Raadasul a 171 cm magassagodhoz 66 kg vagy es adonisz a lany 166 cm magassagahoz kepest. El kell szomoritsalak. 171 cm es 66 kg? Az qrva gebe. Raadasul meg izmos is? Akkor mint egy auswitzi szokeveny, ugy nezhetsz ki. Figyelj a tartalomra amit leirsz az valosagszeru legyen. Itt nem igaz torteneteket hanem izgalmas, jol megirtakat akarunk olvasni. Ugy ird meg, hogy hiheto legyen. Ne a megszokott klisekre irj. Talalj i ujat. Kapsz tolem egy 5-ost, probalkozz! Jo lesz ez!
#6 listike 2016. 02. 26. péntek 10:58
Az egyik legpocsékabb. Ne folytatsd.
#5 zsuzsika 2016. 02. 26. péntek 09:09
Közepes.Remélem a folytatásban kikerekedik.
#4 gyuri0926 2016. 02. 26. péntek 08:18
Tompa nyögésem belevegyült az övébe, ahogy magvaim kiszakadva belőlem árasztották el Ibolya méhét, és akaratlanul löktem még párat rajta, kisajtolva magamból a tököm töltényét.

Hát ez valami csodásan költői .

De ez vajon mit jelent : lankattan , ez milyen kattanás ?

Szörnyű az egész és ez a csöpögős . stílus , borzalmas .
#3 feherfabia 2016. 02. 26. péntek 06:45
Egész jó!
#2 A57L 2016. 02. 26. péntek 05:27
Szép és jó történet.10P
#1 Törté-Net 2016. 02. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?