A+ A-

Renáta - A kezdet

Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm - hez a 75 - 80 kg még soványnak is mondható.
Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint egy másik az iskolánkba járó lány, akit Reninek hívnak. Róla tudni kell hogy kb. 170 cm magas hosszú fekete hajú lány, szép arccal ruhán keresztül is méretesnek, de nem túl nagynak mondható mellekkel rendelkező csajszi, akinek a fenekéről még nadrágon keresztül is megállapíthattuk, hogy remek darab.
Nem volt soha nagyra magával, aranyos lánynak tűnt és barátja is volt már egy ideje akit Daninak hívnak. Nos a történet fura mód nem is Renivel, hanem Danival kezdődik, akivel én nem voltam rossz viszonyban mert néha együtt edzettünk a teremben.
Egyik edzés végeztével megvolt a zuhany, már akartam menni, mikor szólt, hogy majd várjam meg kint, akar velem dumálni. Furcsának tartottam, de nem siettem sehova megvártam.
10 perc múlva jött ő is. És nagyjából a következő párbeszéd játszódott le közöttünk:
- Na miért akartál velem dumálni? – kérdeztem szinte egyből.
- Ha azt most elmondom akkor azt fogod hinni, hogy szívatlak.
- Lökjed miről van szó?
- Biztos tudod ki a barátnőm, és azért biztos vagyok benne, hogy tetszik neked is nem?
- Nem tévedsz, de mi van vele?
- Tudod nagyon jól megvagyunk, de úgy gondolom, hogy neki is kellene egy kis változatosság és nekem sincsenek bizonyos dolgok ellenemre.
- Magyarul beszélj ember! – értetlenkedtem
- Mi lenne ha megbasznád, de szeretném én is látni.
- Jó, te tényleg szívatsz.
- Nem szívatlak, semmi hasznom nem lenne belőle ha szívatnálak, de meg akarom lepni és mit tagadjam én is beteg vagyok, mert szeretném én is látni ahogy más megbassza.
- Ez elég hihetetlenül hangzik, de megkérdezem, hogy miért pont én? Kizártnak tartom, hogy ő engem akarna, meg aztán mi sem vagyunk rosszban, de nem ismerjük egymást annyira.
- Hogy őszinte legyek: A legjobb haverjaimmal nem lehet, mert később furcsa helyzeteket szülne, szerintem érted. Így meg tudom, hogy egy normál srác, és ne vedd úgy hogy azt figyeltem de láttam azért nincs kis farkad. - (megjegyzem, hogy valóban nem kicsi, de nem is tartom túl nagynak, számokba meg nem kezdek bele mert soha nem mértem)
- Jó, tegyük fel így van, ahogy, de mégis, hogy képzelted ezt el?
- Figyelj. Mondasz egy időpontot átjössz és meglesz minden, mert tudom, hogy nem fog ellenkezni.
- Na és azt teszek vele amit akarok?
- Figyelj, akkor te leszel vele, nem pedig én.
Lényegében ez volt a párbeszéd, ezután még dumálgattunk erről - arról egy jó negyed órát, aznap este csak ez járt az eszemben, mi mindent tudnék tenni Renivel? Sőt, mi mindent akarok megtenni?! Gondolhatjátok, hogy alapból dagadt a farkam, de elkapkodni sem akartam az időpontot. Akár hiszitek akár nem a „randit” 2 héttel későbbre szerveztük le. Durva nem? Egy olyan csajjal akit 10 fiúból egy sem utasítana vissza, és én ennyit vártam, ráadásul semennyit sem dumáltam még vele.
El is jött az idő, csengettem hozzájuk, Reni nyitott ajtót.
- Szia. Téged hívott Dani ugye?
- Szia. öhm… igen. – hebegtem. Pedig tudtam, hogy most az enyém lesz, de mégis annyira aranyos volt, és a szitu is fura, hogy alig jött ki hang a számon.
- Gyere beljebb–szólt mosolyogva.
Bementem ahol már ott volt Dani is, és bevezetett a szobába, ott volt egy nagy francia ágy és egy fotel. (csak sejtem hogy a szoba Dani szüleié volt)
Beszélgettünk kicsit, hogy reméli oké így meg minden, már kezdett olyan lenni az érzésem, hogy átvertek, de nem.
Mert megjelent Reni is, egy fekete melltartóban és fekete tangában. Nahát, már ezen a ponton álltam, mint a cövek. Egymáshoz léptünk, Dani közben elhelyezkedett a fotelban. Megcsókoltuk egymást, kezeim pedig már markolták is a fenekét. Mit ne mondjak nagyon jó fogása volt, de azonnal le akartam teperni, a fenekében még lesz épp elég gyönyöröm. Kezeim feljebb csúsztak, kikapcsoltam a melltartóját, majd kibújt belőle, én pedig már el is kezdtem markolni és számmal izgatni. Hallottam, hogy mélyebben veszi a levegőt. Csókoltam a nyakát majd újra egymás száját derítettük fel. Ideje volt már a tangától is megszabadulni, így hát lassan elkezdtem levenni amiben segített, teljesen meztelen volt és felfeküdt az ágyra. Látszott rajta, hogy várja már, hogy kinyaljam a punciját. Ekkor jobban meg is tudtam nézni a testét. Számomra egy női láb nagyon izgató, és Reni lába tökéletesen illett a korábban említett remek fenekéhez.
Levettem a pólóm majd odatérdeltem elé. Lábait megfogtam és felemeltem, s elkezdtem nyalni a talpát és a lábujjait, aztán elindultam felfelé a lábai belső oldalán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Someone44 2016. 03. 20. vasárnap 21:34
Tetszett!
#12 sportyman (alttpg) 2016. 03. 3. csütörtök 17:28
Kicsit elkapkodtad, de egészen biztató kezdet. Folytatás jöhetne.
#11 cscsu50 2016. 02. 25. csütörtök 21:50
egész jó
#10 sunyilo 2016. 02. 25. csütörtök 21:20
Kicsit összecsapott a sztori, de jó.
#9 rockycellar 2016. 02. 25. csütörtök 19:03
egész jó
#8 sztbali 2016. 02. 25. csütörtök 17:39
Tetszett.
#7 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 12:22
Dani, nekem nemakarod kölcsönadni a csajodat?
#6 papi 2016. 02. 25. csütörtök 09:51
Nagy Troll-ság az egész
#5 veteran 2016. 02. 25. csütörtök 08:37
Dugd meg és kész.
#4 zsuzsika 2016. 02. 25. csütörtök 08:26
Sima kefélés ézelem nélkűl.
#3 A57L 2016. 02. 25. csütörtök 07:19
Jellegzetes tini írás.
#2 listike 2016. 02. 25. csütörtök 07:12
Érdekes, folytatsd.
#1 Törté-Net 2016. 02. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?