Hírek


JAN.
21.
2016

Kolléganő karácsonyra

Az éves céges karácsonyi buli délutánján korán leléptem, ahogy a többség, hogy felkészüljek az estére. Öltöny, egy elegáns ing, nyakkendő, amit egy céges rendezvény megkövetelt. Egy kollégánál melegítettünk, páran boroztak, mi whiskyztünk, de a lényeg, hogy mindenki elég jó hangulatba került mire odaértünk. Szerencsére a főnöki évértékelő beszédnek pont vége volt, így rögtön hozzáláthattunk a vacsorához. Közben elindult a zene, kis udvarias társalgás pár kollégával, tánc a kolléganőkkel, közben kis összesimulás és óvatos simogatás, ami az elfogyasztott bor mellé már elég könnyen jött mindenkinek.
Aztán jött Erika.
Pont a gyengém, vékony, mint a nádszál, minden porcikája az a finom törékeny nőiesség, pedig messziről nézve 180 centi mellett nem tűnik annak az elveszett teremtésnek. Mindenesetre tánchoz pont az ideális magasság.


Budapesti sztori 2. rész - Tamás ruhapróbája

Az esküvő napját kitűzték Kata és Tamás. Kata minden barátját és barátnőjét meghívta az esküvőre. Az esküvő előtt 2 héttel mindenki megvette a ruháját. Elmentek egy budapesti nagy esküvő szalonba. Kata elment a női részlegre , Tamás férfi részlegre.
Tamás ahogy válogatta az öltönyöket odalépett hozzá a részleg vezetője Krisztina.
- Jó napot uram, segíthetek?
- Igen..
Ahogy megfordult Tamás a hangra meglátta Krisztina öltözetét. Kirívóan szexi volt, vékony fehér póló alatta látszottak a formás mellei, mert nem hord melltartott.
- Szeretnék egy öltöny szettet, mert esküvőre készülök.
- Mikor lesz az esküvő? – kérdezte Krisztina
- 2 hét múlva.
Krisztina hátravitte a különszobába ahol a vendégek próbálni szokták a ruhákat. Bevitte oda Tamást és megkérte, hogy várjon hozz mindjárt néhány próbálni valót. Tamás leült a székre és várt.


JAN.
20.
2016

Egy emlékezetes Halloween

Fordítás
Eeredeti író: clive2007
Eredeti történet
El szeretném mesélni azt a történetet, ami megváltoztatta köztem és az anyámmal való kapcsolatot. De először is bemutatott a családom és bemutatkozom én is. A nevem Scott Thomas 18 éves vagyok, van egy nővérem aki főiskolába jár és már nem lakik velünk, anyu Judith, az apu meg Frank. Apu üzletember és a Boeingnél dolgozik az értékesítési osztályon . elég sokat repked a világban és van olyan időszak, amikor hetekig nem látjuk, tehát nem tartózkodik itthon. Egy kertvárosi részben lakunk olyan középosztály béliek vagyunk, egy közepes házzal, ami előtt egy kis gyep hátul pedig egy elkerített terület van. Mi is tesszük a dolgainkat mind, ahogy a többi szomszéd.


Cathleen Úrnőm

Az esztendőnek eme rügyfakasztó délutánján ismét felkerekedtem, és átvágtam az aljnövényzettel takart ritkás erdőségen. Tettem mindezt annak érdekében, hogy láthassam édes Cathleen-em hintóját végigrobogni a vöröses szív alakú kövekből kirakott makadámúton.
Vajh ki tudja hányadik délutánt töltöttem lesben kész kiforrott tervével bozontos agyamnak.
Tehát, amint egy hatalmas sziklának vetett háttal álmodozom felőle, egyszer csak a távolból kerekek nyikorgására ismerek. Ó csak nem az én ifjú és hőn áhított ikonom kocsija közeleg?
Óvatosan kikukucskálok, és igen az áldóját ő az, nem kétséges. Felöltöm hát sietve legkedvezőbb maszkomat majd bicegést színlelve a kocsishoz szólok:
- Álljon meg kérem, vigyen tovább a következő uradalomig, senyvedt bokám kificcent a helyéről


JAN.
19.
2016

Halálos bűnök 5. rész

10. A feleség
Negyven év. Ennyi telt el az életéből. 4 évtized, több mint 14.000 olyan nap, amikor azt tette, amit mások helyesnek véltek. Lassacskán elkészítheti a végső számadást: van egy fiatal férje, aki megcsalja, egy lánya, aki semmibe veszi, egy cége, melyet nem ő vezet, és vagy fél tucat haszontalan barátnője. Meg a kis, lapos, gondűző üveg a retiküljében. Üresen.
A tompa fényben fel sem tűnik, milyen öreg. Combja vastag, feneke nagy és hájas, melleire egyre jobban hat a gravitáció. Az örök, elégedett mosolyba merevedett arcvonásai maszkként feszülnek a valamikori csélcsap kislány vidám vonásaira. Persze fél kiló sminkkel még most is fiatalnak látszik.
A vonat nagyot zöttyent a váltón. Barátnője beteg anyát ment meglátogatni, de az öreg nyanya, annyit dumált, hogy lekéste a gyorsvonatot. Náluk nem akart aludni, és a B terv, hogy szállodába megy, nem működött, mert oly rendesek voltak, hogy kikísérték az állomásra.


Tizenhét évesen - A kezdetek 1. rész

Marcell vagyok, és jelenleg főiskolán tanulok, valamint mellette melózgatok.5 évvel ezelőtt beregisztráltam az egyik chates oldalra, ahol hamarosan elkalandoztam az egy olyan szobába, ahol fiúk ismerkednek egymással.Már egészen fiatal koromtól fantáziáltam erotikus kalandokról férfiakkal. Sok beszélgetésen voltam már túl, nagyon sok negatív élmény és kamus ember után beszélgetni kezdtem, egy számomra első perctől kezdve roppant szimpatikus emberrel. Nem volt tapló, kedvesen beszélgettünk szinte minden témáról. Kb. 2 hét után felhozódott , hogy ideje lenne találkoznunk. Ekkorra már átestünk a képcserén és szinte minden nap beszélgettünk. Karcsiról kiderült, hogy 34 éves autókereskedő és a menyasszonya ideiglenesen Angliában dolgozik. Nem volt furcsa a helyzet, mivel én is érdeklődtem a lányok után is. Hamarosan összehoztunk egy találkozót, ahol Kari elvitt egy kis kocsikázásra egyik sportos autójukkal, ami a kereskedésben állt.


JAN.
18.
2016

Emlékek 2. rész

...Lábujjhegyen lépkedve mentem be, mikor is legyökerezett a lábam szám tátva maradt és csak néztem az elém táruló látványt....
Ekkor hallottam meg a fodrász hangját.
- Hahó Ildikó! Látom már az előtted álló események teljesen lekötik a figyelmed, de el kéne döntened a frufrudba a csavarót melyik irányból tekerjem. - nézet a tükrön keresztül.
- Anika rád bízom, te vagy ennek a mestere.
- Jó akkor merengj tovább. - és a folytatta a hajam szépítését.
Csak álltam az ajtóban, kezemben az utazó táskával és kikerekedett szemmel figyeltem a kandalló előtt lévő bárány szőrökön anyukám és Erzsike ténykedését. Anya feküdt meztelenül a hátán, Erzsike fordítva rajta, feje anya combjai között, térde anya vállai felett altestével betakarva anya fejét és láthatóan, hallhatóan élveztek ezt a „69 - es” pózt. Csak néztem legyökerezett lábbal, bal vállammal az ajtófélfának támaszkodva.


Anita

Ha megkérdeznének, mi az a három dolog, ami a legjobban megragadott benne, azt mondanám: a nőiessége, a nevetése és az életvidámsága. Anitával a munkahelyemen találkoztam; a sors úgy hozta, hogy mindketten ugyanazon a napon kezdtünk a vállalatnál, egy multinacionális termelőcégnél, ő mint anyagbeszerző, én pedig mint minőségbiztosítási mérnök. Minthogy mindketten újonnan érkeztünk, íróasztalaink alig pár méterre álltak egymástól, és korban is közel álltunk egymáshoz – ő 25, én 27 –, természetesen elég sokat beszélgettünk. Mint hamar kiderült, több közös érdeklődési körön is osztoztunk: mindketten sci-fi és fantasy rajongóknak tartottuk magukat, jöhetett Asimov, Star Wars vagy Gyűrűk Ura és hasonló társaik minden mennyiségben, könyvek, filmek, számítógépes játékok, miegymás.