A+ A-

Büntetés barátok között 2. rész - A büntetés?

Végre eljött a várva várt péntek. Már csütörtökön este elkezdtem a készülődést, frizuraigazíttatás, manikűr, pedikűr, meg ami számomra nélkülözhetetlen, a nemi szervem és környékének teljes szőrtelenítése. A nagy készülődésre a feleségem Gitta is felfigyelt. Gyanús lett neki a nagy készülődés. Meg is kérdezte:
- Csak nem valami ferde útra készülsz, hogy így kicsinosítod magad? Milyen tyúk van a háttérben, akivel meg akarsz csalni? Nem vagyok elég neked?
- Semmi különös szívem, csak a szokásos péntek esti kártyaparti van a háttérben, de már ideje volt rendbe szedni magam! Kicsit elhanyagoltam magam az utóbbi időben. Tudod, hogy nem szeretem, ha a fogaid közé akad a farkamról a szőr szopás közben, és megzavar téged az alapos munkában. Csökkenti mindkettőnk élvezetét.
- Jól van no, csak hülyéskedtem. Ha már itt tartunk nincs szükséged egy jó szopikázásra?
- Egy olyan igazi finom , jó nyálas és nagyon mélytorkosra? Dehogy nem!
- Tudod, hogy nem tudom teljesen bevenni a farkincádat, de majd nagyon igyekszem! Gyere a hálószobába!
- Ki izgatott így fel, hogy te ajánlod fel a szexet?
- Ma egy fickó az edzőteremben olyan szépen nézett, olyan igazi megkívánósan, és szépen finoman udvarolt is. Olyan jól csinálta, hogy közben benedvesedett a puncikám! Ha még egy kicsit maradok, lehet levesz a lábamról és megkóstoltatom vele a pinusomat! A sportnadrágján látszott, hogy majdnem olyan jól kitöltené, mint a te farkad. – mondta, miközben pajkosan mosolygott.
Eddig a pillanatig soha nem kételkedtem Gitta hűségében, de most végigfutott a gerincemen egy izgató kis borzongás, ami elkezdte a farkamba pumpálni a vért. A faszom elkezdett merevedni, amit a feleségem is észrevett. Rámarkolt, majd elkezdett húzni a hálószoba felé. Ekkor az agyam már félig elborult, és az ágyhoz érve hanyatt löktem. Kértem, hogy úgy helyezkedjen, hogy a feje lelógjon az ágy szélén. Elhatároztam, hogy most lesz ami lesz, de igazán meg mélytorkoztatom a párom. Persze arra vigyázok, ne okozzak neki fájdalmat, de némi kényelmetlenség bele kell, hogy férje számára. A farkam már kőkeményen állt és Gitta szájában volt. Az ágy mellett térdeltem és élveztem nyelvjátékát, végig a makkomon. Körkörösen nyalogatta, néha cicásan, játékosan a fitymaféken túl haladva, fel –le. Játszott és látszott, hogy élvezi az előjátékunkat. Tudta, az ilyen játékoknak általában hatalmas kielégülés a vége mindkettőnk számára. Rádőltem a testére és számmal elértem a csiklóját, amit nyalogattam, csókoltam, olykor a számba szívtam. Éreztem teste finom kis remegésein, hogy ő is elindult felfelé a kéj létráján. Nyelvem a hüvelyébe dugva nyalni kezdtem belülről is, és élveztem kéjleve semmi máshoz nem hasonlítható ízét a számban. Imádtam ezt az ízt, és a folyadék bőségéből tudtam, hogy az edzőtermi történet igaz lehet. Tényleg felizgult az én kis szukám!
- Nézzük mit bír a torkod kedvesem! Fogadjunk, hogy ilyen felizgult állapotban, amikor másik pasit is megkívántál be tudod a manduláidig engedni a farkamat!
Ijedt rándulás futott végig kedvesem testén, aki a szájában levő farkamtól szólni nem tudott, csak enyhén nemlegesen rázta a fejét. Egyik kezemmel megszorítottam és megcsavartam a mellbimbóját, ami szintén tiltakozást váltott volna ki nejemből, de mivel szája tele volt a farkammal ezért szólni nem tudott, csak nagyra tátotta a száját és a torka is megnyílt, éreztem, hogy egy pillanat alatt túljutottam a nyelvgyökén és makkom már a torkában volt. Ijedtében nyelt egyet, és faszom már a torkában volt. Szinte fuldokolva kapkodni kezdte a levegőt és gyomortartalma is megindult fölfelé. Öklendezni kezdett, és én kihúztam torkából a faszomat. Csitítgatni kezdtem. Már rendesen tudott levegőt venni, de teste még tisztára görcsös volt.
- Látod kicsim, hogy a farkam befér a torkodba, csak az eszed tiltakozik ellene?
- Majd meg fulladtam te hülye! Kis híján elhánytam magam!
- Dehogy kicsim! Ezt is csak szokni kell, és rájössz, milyen finom az ondóm, ami ilyenkor szinte egyenesen a gyomrodba kerül. Nem beszélve arról, hogy milyen nagy élvezetet okozol nekem a vizuális élménnyel is, amikor látom, hogy a nyelőcsöved kitágul és megmutatja merre jár benned a farkam. A torkod görcsössége még jobban szorítja és feji a farkam, mint a hüvelyed. ígérem, most sokkal óvatosabban hatolok beléd, vigyázva, hogy ne érjen sokk. Tudod, ezzel hatalmas élményt adsz nekem és magadnak is!
- Próbáljuk meg, de ha jelzek hagyjuk abba!
Beleegyezésére, óvatosan betettem a szájába a farkam, amit ő finoman nyalogatni kezdett , majd elkezdte szívni. Én egyre bentebb haladtam, amikor éreztem, hogy a szájürege végére értem. Kihúztam majd betoltam magam párszor, hogy szokja a torok ingerlésének érzését. Meglepetésemre amikor körülbelül tizedszer jártam a szája mélyén nyelt egyet és faszom feje megint a torkába került. Kicsiket öklendezni kezdett, mire kihúzódtam belőle. Vett néhány mély levegőt, majd megint elkezdett magába húzni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2017. 05. 1. hétfő 01:15
Ngyon szuper
#11 sunyilo 2016. 02. 24. szerda 21:25
Naggyon jó...
#10 rockycellar 2016. 02. 24. szerda 19:26
elmegy
#9 sportyman (alttpg) 2016. 02. 24. szerda 13:27
Kedveseim! Az ide leírt történetek a fantázia világába tartoznak, nem a való világ részei. Elfogadom azt a véleményt is, ha valakinek nem tetszik - az ő véleménye ugyan olyan súllyal esik latba, mint akinek nagyon tetszik. (Hála istennek ilyen is van!) Most úgy gondolom, hogy visszatérek az One boy, one girl sorozathoz, és azt folytatom tovább, utána meglátom, hogy ez a sztori számomra megér e még pár folytatást.
#8 veteran 2016. 02. 24. szerda 10:13
Nem tetszik.
#7 papi 2016. 02. 24. szerda 10:04
Nagyon tetszik, folytasd.
#6 cscsu50 2016. 02. 24. szerda 08:55
jöhet a következő böntetés
#5 zsuzsika 2016. 02. 24. szerda 08:24
Nem tetszett.
#4 gyuri0926 2016. 02. 24. szerda 07:41
Egy erőszakos vadállat vagy , megerőszakoltad a feleségedet .
#3 A57L 2016. 02. 24. szerda 06:19
Várom a folytatást.
#2 feherfabia 2016. 02. 24. szerda 05:49
Egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 02. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?