A+ A-

Adri bosszúja

- Te szemét mocskos senkiházi! Hogy képzelted ezt?! - Üvöltözik az iskola folyosóján egy lány egy fiúval. A lány arca vöröslik, szája remek az idegtől. - Hogy mondhattad el a haverjaidnak, hogy mi volt szerdán! - Ekkor egy nagy csattanás hallgató. Egy pofon amit a srác kapott. Arca vöröslik, bár ez a pofon kissé váratlanul érte a fiút, de láthatóan élvezi a helyzetet.
- Elmondtam nekik, ebben most mi olyan nagy szám? - Kissé arrogánsan és lenézően beszél. - Tudod Adrikám én ilyen vagyok, mondtam is neked akkor. Magadra vess, ha ennek ellenére rám másztál.
- Rád másztam?! Leitattál te mocsok, ez már a nemi erőszak!
- Nemi erőszak... ugyan, te legalább annyira akartad mint én! - Legyint a fiú és megfordul. - Máskor ne igyál annyit... egyébként is jó lenne, ha lány létedre nem csinálnál ilyet.
- Tisztázzuk! - Megköszörüli torkát a Adri és megragadja Patrik vállait és az arcába, nem túl hangosan, de meglehetősen indulatosan beszél. - Nem szoktam sokat inni! Néha megesik és különben is te voltál aki rávett. Leitattál!
- Nem szoktál annyit inni? Tudod mit ennek így semmi értelme. Én most elmegyek arra, te meg más felé és felejtsük el az egészet. - Lerázza magáról a kezeket és flegmán elindul a kijárat felé. - Egyébként is örülhetnél, hogy végre volt valaki aki jól megbaszott, más még bottal sem nyúlna hozzád. - Mintha semmit sem mondott volna, nyugodt tempóban kisétál a épületből.
Adriennt majd megeszi a méreg. Hirtelen azt sem tudja mit csináljon, csak a táskáját tudja a földhöz vágni. Sajnos a folyosón éppen elegen voltak ahhoz, hogy még kellemetlenebbül érezze magát.
Mivel nagyjából ugyan arra lakik mint ez a mocsok és szeretné elkerülni, így várnia kell.
Felkapja cuccait és az első osztályterembe leül. Sokat gondolkozik, hogyan bosszulhatná meg ezt. Ebben a pillanatban, a szerencse rákacsint.
- Fanni! Gyere ide, azonnal beszélnem kell veled!!
Patrik csöndesen sétál haza felé. Gondolkozik az eseten és benne is megfordult a kérdés, hogy volt-e értelme elmondani ezt a haverjainak, bár a lány nem tud mindent és még kedveli is őt. Mikor úgy 200 méterre kerül az iskolától megfordul és majdnem visszamegy. Bocsánatot kérni és esdekelni. Egy pillanattal később, tovább halad haza felé. Nem teheti meg, nem teheti! Ez olyan lenne, mintha nem is lenne férfi. Most menjen vissza és boruljon térdre? Semmi értelme, egyébként is most úgy sem tudna vele szót érteni. Talán hétfőn... igen hétfőn majd beszél vele. Addig lecsillapodik és talán lehet vele értelmesen beszélni. Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal vívódva végül haza ér.
Belépve az ajtón, anyját találja aki kikérdezi őt a napjától.
Kissé unja már, hogy már 16 éves és még mindig gyerekként bánik vele... de lehetne rosszabb is. Mindig erre gondol, meg arra, hogy jobb gyorsan letudni az ilyen kötelező köröket és akkor leszállnak róla. Pl. ha megkérik vigye ki a szemetet, akkor szó nélkül kiviszi és mindenki happy.
Nővére pont az ellenkezője, ő soha semmit nem csinál. Vele órákat kell perlekedni, hogy legalább a mosogatás hetente egyszer csinálja már meg.
Alapvetően nincs rosszban a nővérével, de jóban sem. Nem igazán beszélgetnek. Elvannak egymás mellett. Nagyon ritkán, pl. karácsonykor vesznek egymásnak valami ajándékot és ha valamihez akkor ehhez ért Fanni. Mindig is jó érzéke volt az ajándékokhoz, de ez most mindegy.
Jó nap ez a mai, péntek van és ha péntek van akkor az azt jelenti, hogy holnap szombat lesz és szombaton, lesz a foci meccs. Már nagyon várja, annyira sokat készültek rá. Igaz, csak iskolák közötti játék, de miután imádja ezt a sportot számára ez mindig nagy esemény.
A nap további része teljesen lényegtelen. Olvas, TV-t néz és egy kicsit számítógépezik.
Éjszaka még elalvás előtt arra gondol, hogy holnap a meccsre menet, lehet el kéne ugrania Adrihoz... bár nem valószínű, de ki tudja, lehet vele megy... vagy legalább megpróbál bocsánatot kérni. Mondanom sem kell, hogy egy pillanattal később, már idiótaságnak tartja és úgy is alszik el, hogy SOHA nem megy oda... legalábbis nem holnap.
Reggel a szokásos merevedés, reggeli, mosdás és fogmosással telik, mint minden szombat reggel. Úgy 9 órára bepakolja cuccait és irány a meccs. A pálya kissé messzebb van, így biciklivel megy. Elindul és teker és teker, mikor egyszer csak, félre rántja a kormányt és ott találja magát Adrienn házánál.
"Mi az istenért jöttem ide?!" Teszi fel a kérdést magának, de válasz helyett becsönget. Nagy kutya csaholás közepette, azon keresztül, minden bizonnyal Adrienn anyukájával próbál kommunikálni.
- ADRIENN ITT VAN?
- KI?
- ADRIENN!
- NINCS ELMENT!
- MIKOR JÖN?
- NEM TUDOM!
Miután rekedtre ordította magát, úgy dönt semmi értelme ennek... egyébként is, szerinte itthon van, csak nem akar vele beszélni. Ez ellen jelenleg nem tehet semmit, így ideje tovább indulnia. Jó félórás teketrés után megkérdezik a pályára, átöltözik és beáll a csapatba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2016. 03. 25. péntek 06:47
Tetszett!
#10 Ulysses 2016. 03. 2. szerda 20:27
Jó kis történet, jól rajzoltad meg a karaktereket is, tetszik a "csavar". Viszont egy csomó elütés, apró hiba, szóismétlés, ügyetlen szórend benne maradt. Írás - pihentetés 1 hétig - átolvasás - javítás - pihentetés pár napig - újabb átfésülés - talán beküldés. Nekem ez a receptem.
#9 sunyilo 2016. 02. 25. csütörtök 21:15
Jó a történet és a vége is. Tehetséges vagy folytasd.
#8 rockycellar 2016. 02. 25. csütörtök 19:04
közepes
#7 listike 2016. 02. 25. csütörtök 17:28
Jó volt.
#6 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 12:44
Ehez csak annyittudunk a feleségemmel hozzászólni hogy 10 pont!
#5 papi 2016. 02. 25. csütörtök 09:46
Nem nagyon rossz.
#4 veteran 2016. 02. 25. csütörtök 08:31
Nem tetszett,sok az erőszak.
#3 zsuzsika 2016. 02. 25. csütörtök 08:15
Közepes.
#2 A57L 2016. 02. 25. csütörtök 07:17
Sok elbeszélés van,kevés lényeg.
#1 Törté-Net 2016. 02. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?