Hírek

MÁJ.
4.
2016

Vini 1. rész - 14 éves cigány bombázó az út széléről

A nevem András, 53 éves, s immáron huszonöt éve kamionozok, gyakorlatilag éjjel-nappal. Munkámnak köszönhetően soha nem volt családom, se tartós párkapcsolatom, alkalmi szexpartnereim viszont annál inkább. Leggyakrabban társkereső oldalakon választom ki a "prédát", de útszéli hivatásosokkal is volt már dolgom. Külsőre amúgy leginkább Ganxta Zolee-ra hasonlítok, ezt mindig meg is jegyzik nekem az ügyfelek. A különbség csupán annyi, hogy kicsit testesebb vagyok nála és tetoválásom sincsen.
Ezúttal egy igaz történetet fogok megosztani veletek, ami úton hazafelé történt meg velem. Épp a Keszthely és Fonyód közti főút mentem a kamionommal, amikor bűvöletbe ejtő jelenségre lettem figyelmes: az út szélén egy szexi, 20-as kinézetű, kislányos arcú roma bombázó állt, aki szemmel láthatóan éppen várta a következő klienst.


Madárember

Madárember Madárember Madárember

MÁJ.
3.
2016

Vak randi, egy kicsit másképp 1. rész

Bemutatkozás
A történet elején rögtön be is mutatkoznék. Petinek hívnak, és 28 éves vagyok. A történet alatt, amit most elmesélek, pont szingli voltam és élveztem eme állapot előnyeit. Tudni kell rólam még azt is, hogy a szexuális étvágyam igen csak nagy és szeretek vadászgatni, főleg így, hogy nem kell félnem attól, hogy, rajtakapnak a hűtlenségen. Általában sikerül is becserkésznem a kiszemelt áldozatot, és ehez sokat hozzásegít az átlagosnál kicsit izmosabb magas testalkatom, és a dumagépem is. No de rólam ennyi elég is volna, inkább rátérek a lényegre, vagyis arra a bizarr szexuális élményemre, ami egy szép nyári kedden történt velem.
Előzmények
Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik legjobb haverommal kimentem sörözni. Jó pár sör után elárult nekem valami olyasmit, amit eddig soha nem gondoltam volna róla. A lényeg az, hogy bevallotta, hogy a barátnőjével swinger klubokat látogatnak.


Cathy kalandjai 4. rész

Amint Cathy felébredt, egy pillanatig zavarodott volt. Miért nem a saját ágyában fekszik? Miért meztelen? És hogy a pokolban fekszik mellette Stan?
Aztán végül teljesen magéhoz tért, és beugrottak az előző este eseményei. Az emlékek mosolyt csaltak az ajkára. Az első kör után a konyhában még nem ért véget az este. Nem, Stan férfiasan helytállt. A lánynak tetszett az apró szójáték, azt meg igazán élvezte, amit átvitt értelemben jelentett. Már jó rég’ volt, mikor utoljára valaki ilyen kiadósan megrakta. Stannek még nem volt olyan sok tapasztalata, ezt érezte a lány. Ám az energiájával és tanulnivágyásál kompenzálta ezt.
Cathy félig felegyenesedett. Egy pillanatra megtartotta magát. Fel kell kelnie? Vagy inkább ébressze fel Stant egy reggeli gyorsmenetre? Nehéz döntés. Végül a gyomra választott helyette. Előző este nem túl sokat evett, és a tejszínnel, amit az éjjel még bekapott, szintén nem lakott jól. Ideje volt reggelizni.


MÁJ.
2.
2016

Séta haza 3. rész

Reggel tapogattam magam körül – nem volt ott. De nem túl régen kelhetett fel, mert még langyos volt a helye. Nagyon kellett vizelnem, hamar elintéztem, aztán kinéztem a konyhába, mert hallottam, hogy ott van. Fürdőköpeny volt csak rajtam. Anyám ott állt a konyhapultnál, kicsit álmos szemekkel, kócosan, kávéscsészével a kezében. Áttetsző hálóköntöse alatt jól kivehettem a mesés, rengő körtéit, a nagy udvarú, mogyorós, kemény bimbóit, az ágyékszőrzete sötétlő árnyékát. Gyönyörűnek találtam, és kívánatosnak, így reggel is.
- Csináltam neked is kávét – mondta, és zavartan, kissé szégyenlősen pillantott rám. – Hm, izé, szóval, nem bántad meg, ami történt?
- És te? – mosolyogtam rá üdvözülten. – Istenem, anya, olyan, de olyan gyönyörű vagy!


Mindent a családomért tettem! 3. rész

Elkezdődött a tanév és be akartam pótolni, amiről az előző félév végén lemaradtam és igyekeztem megfelelni annak, amit ő várna el tőlem.
Akármekkora is a gyász és a fájdalom, az idővel enyhülni, múlni fog. Egyre többször vettem észre, hogy megbámulok lányokat és kezdett hiányozni a szex.
Egy novemberi napon éppen mentem át az aulán, amikor látom, hogy két lány nézi a hirdetőtáblát. Kabátban voltak, ezért az alaposabb stírölés nem jöhetett szóba, el is fordítottam a tekintetemet. Már majdnem kiértem, amikor hallom ám a hátam mögül:
- Hé, Okoska! - majd pillanatnyi szünet után - Okoska, Tamás, ...ha jól emlékszem! - kiáltott egy női hang. A keresztnevemre felfigyeltem és a hang irányába fordultam. Hát kit látok?! “Okoska” Katalin volt az. Ő volt az egyik kabátos lány; a másik meg egy bombázó még így, felöltözve is. Kati alacsony, de formás nő volt, hiszen azért is néztem meg annyira még akkor, Földváron.


ÁPR.
29.
2016

Séta haza 2. rész

Anyám halkan felsikoltott, megvonaglott, és érzékelhetően elélvezett ő is.
- Óh, kicsim, látod, én se bírtam tovább! - Lihegve felkuncogott. - Ó, Istenem! Milyen forró! Ennyi sok volt benned?! Ezt mind nekem gyűjtötted, babám? Ohohó, jól megkínáltad anyucit!
- Ne haragudj, anya, de annyira - fuldokoltam az izgalomtól, a szégyentől, hogy így jártam mindjárt az elején. – Nem tehetek róla, nagyon, de nagyon kívántalak már. Hosszú évek óta.
- Édesem! – vonta a fejemet a nyakába anyám, és szeretettel simogatta tovább a félig lankadt faszomat. – Hiszen én is elmentem veled! Ennél szebb udvarlást el sem lehet képzelni! Hogy ennyire kívánják az ember lányát.
A csupa sperma melle és hasa összeragasztott bennünket. Nagyot csókolóztunk, aztán anyám két kézre fogva előbb egyik, majd másik mellét, lenyalogatta róluk a maradék, szétkenődött ondómat.


Öt perc

A tükörben végignézem magam. Jól nézek ki. Sötétkék mini ruhám van rajtam, fekete tűsarkúval. Hullámos barna hajam könnyedén omlik a vállamra. Enyhe smink van rajtam. Egy bárba tartok. Egyedül. Igazából a barátaimmal akartam menni, de hirtelen mindenki elfoglalt lett. Érdekes. Kívülről egész jó néz ki, csak úgy találomra választottam ezt a helyet, de ahogy belépek tudom hogy jól döntöttem. Halk zene szól, csak páran vannak. Ahogy belépek mindenki csendben marad. Elmosolyodom, és bólintok. Megindulok az egyik üres asztal felé. A pincér máris mögöttem terem, és segít levenni piros szövetkabátomat.
- Köszönöm!
- Nem tesz semmit! –rám mosolyog, és elém rak egy itallapot.
- Köszönöm, de nem lesz rá szükségem. Jack Daniels van?