A+ A-

Egy jó könyv

Az utóbbi napok, hetek a vizsgáztatásról szólnak elsősorban. Ezekben az időszakokban már általában kipihentebb szoktam lenni. Nem nagyon voltak hosszú, húzós napjaim most sem. Ráadásul később is elég felkelnem, ami azt jelenti, hogy nyugodtabban is tudok aludni, jobban megy a munka, kiegyensúlyozottabb vagyok. Legalábbis így szoktam érezni – az persze más kérdés, hogy estére teljesen leszívják a vizsganapok az energiáimat, nagyon sokat kivesz belőlem a folyamatos odafigyelés, visszakérdezés, javítás.
Párommal ilyenkor a gyerekek altatása után általában valami könnyedebb sorozatot szoktunk megnézni (lehetne akár krimi is, bár én személy szerint jobb szeretem ilyenkor, ha nem kell használni az agyamat, csak bámulni és esetleg röhögni valamin). Most azonban nem működtek a feliratos oldalak, így aztán lényegében sorozat nélkül maradtunk. No persze játszani ilyenkor is lehet, de van egy film, amit Párom már régebben letöltött, viszont csak a könyv elolvasása után szeretné megnézni.
Így – miután a könyvből már csak néhány 10 oldal maradt hátra úgy döntött, hogy olvasni fog, én meg játszom egy kicsit. Előtte egy gyors zuhanyozás, aztán be az ágyba – mire én visszaértem a konyhából a vacsora, mosogatás, tea-készítés teendőim után, ő már a takaró alatt ült az ágy szélén a konvektor mellett betakarózva, lábait felhúzva és a könyvet olvasva.
Gyorsan levetkőztem és elmentem én is zuhanyozni, a köntösömben jöttem vissza és behúzódtam mellé a sarokba, majd játszani kezdtem. Nem volt sok feladat vagy kedv, de valamivel el akartam ütni az időt, amíg nekilátunk a filmnek.
Miközben játszottam, egészen sikerült kizárnom mindent, így hatékonyan tudtam haladni. Tetszett is a játék, régen játszottam már – és most ez igazán fel is dobott. De aztán elkezdtem oldalra pillantgatni és nem nagyon tudtam elterelni a figyelmemet Párom kebleiről, hosszú lábairól. Végül, jobb dolgom nem lévén megkértem, hogy én is hadd olvasgassak bele a könyvbe, üljön ide elém.
Leraktam a laptopot és a segítettem neki elhelyezkedni. Szerencsére hozzám hasonlóan ő sem volt túlöltözve a takaró alatt. A lábaim közé húzódva nem tagadhatom, hogy azonnal bizseregni kezdtem – de igyekeztem a könyvre koncentrálni és a válla fölött átnézve olvasni. A könyv azonban egy igazán sikamlós regénynek bizonyult, így a korábbi bizsergés egyáltalán nem maradt abba, amire Ő olykor rá is tett finom, de számomra határozottnak tűnő csípőmozgásokkal, finom helyezkedésekkel, mozdulatokkal.
Nem sok idő után a kezem is felfedező útra indult, ahogy az ajkaim is. Apró csókokkal és lágy simításokkal kezdtem felfedezni a takaró által nem borított területeket: óvatos érintések a nyakán, vállán, hátán. Apró csókok a fülcimpáján, a vállain, a nyakán. Közben persze folyamatosan a könyvön, illetve Rajta tartottam a szememet, hogy még véletlenül se tegyek olyat, ami valamilyen módon zavarná. Úgy festett kedvére van, amit teszek.
Miután a vállait, nyakát kellően felfedeztem – legalábbis szerinte – lejjebb csúsztatta magán a takarót, így már keblei is fedetlenül voltak. Olybá tűnt, hogy a takaró tökéletes irányító eszközként működhet, így igyekeztem kizárólag a takaró vonaláig haladni a simításokkal, csókokkal. Persze e határokon belül minden aprócska négyzetcentimétert szerettem volna kihasználni, így nem tétlenkedtem. Kezeimet óvatosan vezettem a szépen domborodó halmokra, amiken díszként meredezett a két, sötétlőn duzzadó bimbó. Óvatosan érintettem, izgattam őket, amikre Ő eleinte aprócska, majd egy idő után mélyebb sóhajokkal reagált. Nyakának csókolása, felkarjának és mellének egyidejű simogatása, cirógatása megtette a hatását, sóhajai mélyebbé váltak, egyre többször fordította felém a nyakát, ajánlotta fel füle mögötti, alatti területet, vagy a kulcscsontját kényeztetésre.
A könyvben a főszereplő éppen szenvedélyes éjszakát töltött az egyik mellékszereplővel és annak feleségével, mely valószínűleg kellően felkorbácsolta az Ő libidóját is, így a könyv lassacskán a meztelen combjain nyugodott, teljesen felajánlva nekem testének minden aprócska szegletét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 07. 11. hétfő 15:21
egynek elmegy
#6 sunyilo 2016. 06. 29. szerda 18:29
Elfogadható.
#5 veteran 2016. 06. 29. szerda 08:06
Szerintem a közepest megüti.
#4 listike 2016. 06. 29. szerda 06:48
Nem nagy szám.
#3 feherfabia 2016. 06. 29. szerda 06:01
Egész jó!
#2 A57L 2016. 06. 29. szerda 04:37
Ezért kár volt.
#1 Törté-Net 2016. 06. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?