A+ A-

Amatőr Tinik 4. rész

Másnap szombat volt, úgyhogy az ikrek kialhatták magukat. Jamie müzlit evett a konyhában, mikor testvére besétált egy szál köntösben. Általában a pizsamájukban reggeliztek, bár ez még azelőtt volt, hogy látták volna egymást meztelenül.
"Szia." üdvözölte Jake a lányt, és azon se lepődött volna meg, ha az nekiesik. Jamie azonban mosolyogva nézett fel rá.
"Na, megdugtad őt?" kérdezte.
"Mi van? Nem, dehogy," válaszolt Jake és leült vele szemben.
"Nem engedte meg, mi?" nevetett Jamie. "De az izgatáshoz bezzeg ért" nyugtázta Jake széles szájjal, hogy a húga egyáltalán nem mérges.
"Elég vad volt a tegnap este." törte meg a csendet Jamie.
"Hát az. Színészesdit játszani a testvéreddel... kicsit húzós volt."
"Ki játszott?" nevetett Jamie, és a bátyjára szórta a megmaradt zabpelyhet. Aztán kimenekült a konyhából.
"Hé!" kiáltott fel Jake, és utána vetette magát. Követte a fürdőköpeny alól kivillanó lábakat és a meztelen talpakat a lépcsőn, de az emeleten már csak a fürdőszoba ajtó csukódására ért oda. Hallotta, hogy megnyitja a zuhanyt odabent. Az ajtóra tapasztotta a fülét, mikor az hirtelen kinyílt.
"Most bejössz vagy nem?" kérdezte Jamie.
Jake szeme majd kiugrott a helyéből, amint a meztelen testet pásztázta. Rózsaszínű mellbimbója, mint egy kis radírgumi meredt előre, aranyló punciszőre mágnesként vonzotta a fiút.
Jamie a tusoló felé indult, mikor hátraszólt.
"Először a hátam, oké?" erőltetett komolyságot magára, és kezébe csúsztatta a szappant.
A párálló vízsugár már jó ideje a lány felsőtestét öntözte, de Jake nem tudott betelni húga pucér popsijával.
"Na?" nevetett Jamie, és szembe fordult vele. "Akkor inkább elölről?"
Ha a fenekét jónak tarthatta, a mellét csodálatosnak. A csúcsáról kicsiny vízcseppek indultak a lábai felé.
"Ez már nem játék," köszörülte meg a torkát Jake.
"Dehogynem! Elvégre próbálnunk is kell," nézett rá. Jake keze ugyanakkor mozdult a lány melléért, mikor az keményedő farkát fogta a tenyerébe.
"Ez így elég rövid próba lesz," nyögte Jake, mikor megérezte húga ujjait.
"Addig gyakorolunk, amíg flottul nem megy," kuncogott Jamie, és már a másik keze is felfedezéseket tett a fiún. Ha a barátjának is így duzzadna!
"Csináltad már... a száddal Mannie-nek?" kérdezte a bátyjától. Kinyitotta a szemét, és elmosolyodott. "Nem, de nem bánnám, ha te rászánnád magad." Jamie jól megszorította a fiú fütykösét, hogy az felnyögött.
"Ha ez nem elég, akár abba is hagyhatom," mondta, és kezét elvéve a merev péniszről előre fordult. Durcás arca mosolyra váltott, mert amit az előbb szorongatott, most megérezte a hátsóján.
"Soha nem lehet belőled elég," suttogta a fiú a fülébe, és kezével a csípőjéhez nyúlt. A húga már kétszer a kezébe vehette a kezdeményezést, de most ő jön. Előrenyúlt. Ujjaival a kemény hasán körözött, és a nyírt aranysövény felé tapogatózott. Jamie szétnyitotta kissé a lábát, hogy semmi ne álljon kezei útjában. Hamar kitapasztalhatta, hogy még érintetlen.
"Tehát mindketten szüzek vagyunk," állapította meg, és ujjai még lejjebb kalandoztak. Jamie megragadta a kezét, és visszairányította a csiklójához. "Ezt itt," dőlt hátra, hogy fenekével újra érezhesse a szűnni nem akaró keménységet. Jake ujjai engedelmesen izgatták húga gyönyörcentrumát. Pár perc se kellett, és kitartó ténykedése meghozta eredményét.
"Jóisten, Jake!" nyögdécselt az orgazmushoz közeledve. "MOST!" kiáltott fel, és teste megrázkódott. Azonnal megfordult, és szája a testvérére tapadt. Míg nyelveik sikamlós táncukat járták, ujjai újra rátaláltak a fiú merev farkára. Lassú pumpálásba kezdett, és nyelve vele szinkronban mozgott a testvére szájában. Az nem sokáig bírta.
"Ó, ne!" hördült fel Jake, és forró magja a lány hasára spriccelt. Jamie ujjai csak akkor lazítottak, mikor végre teljesen ráürült. Lenézett és a fiú gyönyörének jelét vizsgálta a hasán, mielőtt lemossa.
"És most mi lesz?" kérdezte Jake és próbálta csípőjénél fogva visszatartani húgát, aki már kilépett a tusolóból. Az nevetve és meztelenül futott ki előle a fürdőből. A szüleik két teljes hétig távol lesznek.
"Ha megtalálsz, megtudhatod," nevetett hátra Jamie a lépcsőről. Mikor leért, fordult egyet és gyorsan a kanapé mögé kuporodott.
Mannie már két napja nem hallott Jake felől, és ez nem vallott a barátjára. Néha annyit beszéltek egymással, hogy már neki is túl sok volt a telefonálgatásból. A verandán a csengőt nyomva biztos volt benne, hogy jó kis meglepetést szerez Jake-nek.
A fiú látta a húga pucér fenekét a lépcsőn lefelé, és utána eredt. Már az alján járt, mikor megszólalt a csengő. Már csak ez hiányzott! Az oldalsó kis ablakhoz lépett, és elhúzva a függönyt kilesett rajta. Mannie mosolygott vissza rá. Jaj, ne most! Hátranézett, szemei Jamie-t keresték, miközben az ajtó lassan kitárult. Előző este elfelejtette ráfordítani a kulcsot. Megfordult, és Mannie kapkodott ott levegőért. A meglepetés valóban teljes volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (134 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50
2017. 04. 20. csütörtök 08:14
egyre jobban kavarog Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2015. 04. 2. csütörtök 08:44
nekem tetszett a családon belüli érintkezések 10p... folytasd Válaszolok rá!
#5 A57L
2013. 07. 4. csütörtök 05:14
Jó írás. Válaszolok rá!
#4 Hentailover
2005. 05. 15. vasárnap 01:38
A kategóriát én sem értem, de ez nem rossz. 7 pont Válaszolok rá!
#3 Solo
2005. 05. 4. szerda 21:51
Jól alakul a történet. Jöhet a folytatás. 10 pont. Válaszolok rá!
#2 ttibi
2005. 05. 4. szerda 14:39
ez mért let gruppen?
de nagyon jó várom a fojtatást....
10 pont Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2005. 05. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!