Hírek


AUG.
11.
2016

Lánykollégium 1. rész

Azt hiszem, a szüleimről mindent elmond, hogy Charity-nek kereszteltek. Egy kelet-texas-i kisvárosban születtem, anyám volt a helyi lelkész, apámnak jól menő könyvelő irodája volt. A szüleim igazi vaskalapos konzervatívok voltak, akik szerint Darwin és az evolúció a komcsik műve, ahogy a polgárháborúban is ők álltak az északiak mögött. Més még hosszan sorolhatnám a sok hülyeséget, amiben hittek, és amivel az én fejemet is tömték. Bármilyen fura, ettől függetlenül teljesen normális gyerekkorom volt, a két öcsémmel és a húgommal szerető családban nőttünk fel. Persze, ahogy kamaszodtam, lassan kinyílt a szemem, és elkezdtem önállóan gondolkodni a világról, és hamar rájöttem, hogy a szüleim elég gáz életfilozófia szerint élnek. Azonban volt annyi eszem, hogy sose szálltam vitába velük, főleg anyámtól féltem, aki vasárnaponként mindig kellő alapossággal részletezte, mi vár az istentelenekre és gonoszokra.


Évi 2. rész - A tisztás

Lassanként magunkhoz térünk. Pihegve egymás karjaiban gyűjtünk erőt. Te mozdulsz először. Kibontakozol az ölelésből és kiszállsz a hőségbe, ki a napfényre. Nyújtózol egyet, hogy a kocsiban töltött percek után felfrissítsd vérkeringésedet végtagjaidban. Nézlek ahogy a napfényben kinyújtózva élvezed az enyhe langyos fuvallatokat a bőrödön. Lehúnyt szemmel mosolyogsz még akkor is mikor odalépek melléd és átkarollak.
- Fel kéne öltözni, még meglát valaki – mondom
- Persze, persze… - válaszols és elkezdjük összeszedegetni a hanyagul leszórt ruháinkat. Mindketten csak szellősen öltözünk, a fehérneműk eltűnnek a kocsiban és mi ott állunk a kocsi mellet egymásra nézve.
- Mi legyen? Menjünk kirándulni, ha már oda indultunk? Van egy szép kis túraösvény itt az erdőben .


AUG.
10.
2016

Hugival a zuhany alatt 2. rész - Noncsi

A testem átforrósodott, minden csepp vérem az ágyékomba szállt, farkam olyan merev volt, mint előtte még soha, én pedig nem bírtam tovább… Vulkánként törtem ki, lőttem ki spermám a lába között, rá a velünk szemben lévő csempére, miközben ő tovább ringott, én pedig remegő testtel élveztem… Igazi megkönnyebbülés volt, és olyan izgató, kielégítő élmény, amilyent elképzelni sem lehet. Zihálva vergődtem mögötte még vagy két percig… mire sikerült ismét magamhoz térnem. Ő közben elengedett, és felém fordult. Én pedig nem tudtam, hogy mit mondjak… nem tudtam, hogy direkt csinálta-e, vagy az egész véletlen volt, és ha igen, akkor mit gondolhat rólam… Csak néztem rá, és kielégült tekintettel vártam, hogy mit fog mondani… de nem mondott semmit. Csak nézett, majd mintha semmi sem történt volna, letusolt, és magamra hagyott a kabinban. Nekem még percekbe telt, mire összeszedtem magam. Az agyam újra, és újra lejátszotta a történteket.


A falun

Tizenhat éves voltam amikor ez a történet megesett velem. Újjongva rohantunk ki az iskola kapuján, kezünkben a jólsikerült bizonyítvánnyal. Nagyszüleim ugyanis meghívtak két hétre a falujukba.
Örömömben ugrottam anyám nyakába, és máris rohantam csomagolni, ugyanis két nap múlva már kegyetlenül indult a vonatom.
Már a vasúti kupéban utaztam amikor elgondoltam, hogy milyen is lehet a falusi élet. Valahogy a Tüskevár föhöse - Tutajos - jutott az eszembe. Most végre élöben is megtörténik velem amit eddig csak könyvekben olvashattam. Pár órás utazás után megérkeztem. Nagyapám várt rám és boldogan átölelt:
- Ezer éve nem láttalak! De megnöttél!
Büszke voltam magamra és örömmel teli szívvel bíztam magam a gondjaita.
- Sietnünk kell - vette el a böröndöm - nagyanyád már finom ebéddel vár.


AUG.
9.
2016

Szerencsés délutánom

Megyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Egész életemben sportoltam, így nincs rajtam fölösleg.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok.Gyerekeim már elköltöztek, élik saját életüket, volt feleségem külföldön él.Egyedül vagyok egy elég nagy házban.Mindig is volt valaki aki segít rendben tartani.Most egy fiatal - 25 éves - lány jár át heti két alkalommal.Takarít, mos, vasal.Sosem közeledtem hozzá mint nőhöz, pedig jól néz ki. Kb 160 magas, kerek seggű, szép cicis lány.Hosszú festett fekete haját ilyenkor nyáron mindig felköti. Csinos, aranyos teremtés.Van egy barátnője akivel szinte mindig együtt vannak.Néha ide is eljön vele, segít neki, előbb végeznek.Sosem szólok érte, nekem mindegy, ők így érzik jól magukat.Ő 28 éves, szinte ugyanolyan magas, vörös hajú, szép cicis lány.Nagyon meleg nyár van most. Petra - a takarító lány - egy topban és rövid sortban épp porszívózik.


Haverság, miegymás

A főiskola második évfolyamára jártam és még a vizsgaidőszak előtt kitaláltuk, hogy a vizsgák után menjük el közösen egy négynapos kirándulásra a hegyekbe. 15 fiú és 10 lány...
Elérkezett az utazás előtti nap. Mindenki lázasan készülődött, csomagolt, szervezkedett. Szinte egész nap csörögtek a mobilok, ki mit vigyen, mit vegyen, mintha nem beszétük volna meg mindezt pénteken.
Én is összeszedtem a szerintem szükséges dolgokat és berámoltam egy utazótáskába. A hátizsákomba pedig azokat tettem, melyekre útközben szükségem lehet. Anyám természetesen egész vasárnap sütött-főzött, nehogy éhen haljak útközben.
Délután kettő körül ismét csöngött a mobilom. Imi volt az, aki mellesleg a legjobb haverom.
- Szia Karcsi! Figyusz, van egy kis gáz, mert az apám kocsija lerobbant és holnap reggel nem tud bevinni a sulihoz. Nálatok aludhatnék, hogy reggel ne a hajnali busszal kelljen bemennem?


AUG.
8.
2016

A bátyám csaja 2. rész - A nyaralás

Nyár volt, pont akkor végeztem a szakmával jeles osztályzattal. A ballagás lassan zajlott, nagyon meleg volt, sokan voltunk, nagyon szerettem volna, ha hamar vége. Ott volt az egész család, de az akinek a legjobban örültam Viki volt. Egy fekete, testhezsimuló ruha volt rajta ami pompásan kiemelte vékony alkatát, kerek melleit és seggét, hullámos hosszú haja, palástként omlott vállaira, egy istennő megjelenését kölcsönözve neki. Már egyáltalán nem is érdekelt a ballagás, se a bizonyítvány, az osztálytársak, a rokonság, csak ő. Behunytam szemem és elképzeltem, ahogy előttem térdel és vadul dolgozik farkamon puha ajkaival és fürge nyelvévél. Szerettem volna már keményen ellátni a puncija baját, farkam el is kezdett felállni ott a tömegben, és mivel nem szerettem volna közröhej tárgyaként szolgálni, gyorsan elhesegettem a kéjes gondolatokat.


Különös történeteim 7. rész

A kolléganőmmel nem sokáig tartott a dolog na meg időközben újra melót és lakhelyet váltottam, így Györgyivel is nagyon ritkán találkoztam. Egy Keleti pu. - hoz közeli lakásba költöztem ami az egyik haveromé volt. Ő kiment külföldre dolgozni és annak fejében, hogy vigyáztam a lakásra, ott lakhattam. Találtam egy jól fizető számítógépes melót is amihez csak a laptopom meg internet kellett, így bárhol tudtam dolgozni, ráadásul a közelben volt egy telephely ahová épp éjszakai portást kerestek. Mivel este 6 - tól reggel 6 - ig tartott egy műszak és 12 órás volt, így néha hétvégén is kellett dolgoznom és néha hétköznap is voltak szabadnapjaim. Na meg az volt a jó, hogy este 10 és hajnal 4 között szinte semmi mozgás nem volt a telephelyen, így aludni is tudtam. Szóval volt két állásom és mivel csak rezsit kellett fizetnem, albérletet nem, elég jól éltem. Viszont mivel éjjel - nappal melóztam és időm alig volt, csajom se.