A+ A-

Tomival fürdünk, masztizunk

Hogy is kezdődött ez a fura kapcsolat? Már nem is tudom. A lényeg az, hogy a bátyám nálam két évvel idősebb és nagyon jó pasi. Én akkor kb. 14-15 éves lehettem és szűz. A családunkban soha nem volt tabu a meztelenség és a szex. Elég lazák voltak a szüleink e téren is. Meztelenül aludtunk, és az udvari medencében is mindig meztelenül fürödtünk. Nyáron, amikor a szobámba voltam szinte mindig meztelen voltam és a bátyám is csak akkor öltözött fel, ha jött valaki hozzánk. Ha átmentünk egymás szobájába csak kopogtunk előtte, felöltözni felesleges volt. Ennek megfelelően kisgyermek korunktól együtt fürödtünk a bátyámmal, Tomival. A mi fürdőszobánk a házunk tetőterében volt, a két szobával együtt. Anyuék a lenti szinten voltak. A közös fürdőzések alatt megismertük egymás testének minden részletét, persze akkor még csak gyerekek voltunk.
Ahogy nőttünk, egyre jobban kezdett érdekelni a férfi test és láttam, hogy a bátyám is sokszor nézeget azon a részen. Ez egy kicsit zavart, de amikor egymással szemben ültünk a kádban és bámultuk egymás pelyhedző nemi szervét, mindig izgatott lettem és amikor véletlenül összeakadt a tekintetünk, csak nevettünk. A bátyám sportos testalkatú, most már azt is tudom, hogy átlagos méretű a pénisze. Én akkor kicsit ducibb voltam, barna hosszú haj, közepes mellekkel. A puncim húsos volt, szeméremajkaim egy kicsit kilógtak. Akkor még alig kezdett nőni a szőröm.
Egy idő után már nem csak gyerekes izgalmat éreztem, hanem igazi nemi vágyat, persze akkor még nem is tudtam mi az, csak éreztem, hogy a mellbimbóm megkeményedik és bizsereg a puncim. Ilyenkor sokszor csináltam azt, hogy megkértem a bátyót, hogy mossa meg a hátam és amikor hátat fordítottam neki a puncimat cirógattam. Ez egy idő után már a szokásommá vált, de elélvezni nem mertem. Azzal mindig megvártam a lefekvést. Olyankor arra gondoltam, hogy úgy csinálom, hogy szembe vagyok a bátyámmal és ő végignézi. Mindig nagyokat élveztem és egy idő után, azt vettem észre, hogy már délután arra gondolok, mikor fogunk fürdeni. Ekkor egy kicsit megijedtem, mert éreztem, hogy ez nem helyes. Egyik este szóltam a bátyámnak, hogy mostantól egyedül szeretnék fürdeni. Láttam rajta, hogy nem érti a dolgot, de nem szólt semmit, csak bólintott.
Persze ez után is nyitott ajtónál fürödtem, és a bátyám be is járt ilyen-olyan indokkal. Leginkább akkor, amikor már törölköztem. Ilyenkor sokszor lopva végigmért, ami engem megint felizgatott. Én ugyan úgy, mint ő, bementem hozzá és próbáltam meglesni a "lényeget". Már meg is bántam, hogy szóltam neki, de mit tehettem, már nem volt visszaút.
Eltelt kb. két hónap. Folytattuk mindketten a mi kis ártatlan leskelődős játékunkat, amíg azon nem kaptam magam, hogy minden este a bátyámra maszturbálok. Mindenfélét fantáziáltam kettőnkről, de persze lépni nem mertem semmit.
Egyszer már fürdés közben elkezdtem simogatni a puncimat és nagyon izgi volt, hogy ott volt a lebukás veszélye. Az ajtó nyitva, a bátyám bármikor bejöhet és megláthat. Mivel nem buktam le egyre bátrabb lettem a fürdőszobai masztizások alkalmával. Sokszor csináltam úgy, hogy az egyik lábamat a kádból kilógatva feküdtem, a másikat meg feltettem a csapra és a zuhanyból erős vízsugarat irányítottam a csiklómra. Ez mindig óriási élvezetet okozott. Néha nem is tudtam teljesen hangtalanul élvezni és felnyögtem egy kicsit a végén. Ilyenkor arra gondoltam, hogy vajon Tomi meghallotta e és a gondolat újra felizgatott. Persze volt, hogy néha bejött közbe, akkor levettem a lábaimat és úgy tettem, mintha csak zuhanyoznék. Gondoltam, hogy a kipirult arcomból, meg a kemény mellbimbóimból tudta mit csinálok, de nem zavart, sőt...
Egyszer aztán megtörtént az, ami annyira izgatott: Lebuktam! Megint a kádba masztiztam a zuhannyal, majd felguggoltam, keresztbe fordultam a kádba és beterpesztettem. Pont szemben voltam az ajtóval, ami szokás szerint nyitva volt. Elkezdtem dörzsölni és ujjazni a puncimat. Olyan vadul csináltam, hogy hangosan cuppogott és mivel a zuhanyt elzártam, biztos, hogy kihallatszott. Úgy bele feledkeztem az élvezetbe, hogy nem hallottam, hogy jön Tomi. Mire észbe kaptam és kinyitottam a szememet, ő már ki tudja mióta ott állt és csak bámulta az orgazmustól lüktető puncimat. Én az ijedségtől bevágtam a térdem és tűz vörös lettem. Tomi meg csak szabadkozott, hogy bocs, meg ilyesmi, majd kiment.
Fürdés után húztam a szobámba, úgy égtem, hogy nem tudtam volna a bátyám szemébe nézni.
Ő is megfürdött, majd kopogott az ajtómon és bejött.
Egy bokszer alsó volt rajt, amin meg is lepődtem, rajtam persze semmi.
- Szabad? Kérdezte egy kicsit gúnyosan.
- Gyere csak.
- Figyi, tényleg sajnálom, nem akartalak megzavarni, de nem tudtam, hogy a fürdőben is csinálod.
- Mí? Hogy érted azt hogy ott is. -kérdeztem zavartan
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 totozozo1995 2015. 07. 29. szerda 11:45
egész jó
#14 hairy_pussy 2013. 09. 16. hétfő 07:38
10p
#13 A57L 2013. 08. 25. vasárnap 03:47
Elmegy.
#12 papi 2013. 08. 16. péntek 05:48
Egész jó
#11 Bikmakkocska 2013. 05. 21. kedd 16:17
Benne van a folytatás
#10 yamammoto 2012. 10. 28. vasárnap 20:01
rwmélem lesz fojtatás
#9 sanyi0227 2012. 10. 24. szerda 13:27
remélem tovább is jutnak,mi hamarabb.
#8 x124 2012. 10. 6. szombat 18:28
Jó!
#7 sztbali 2012. 10. 5. péntek 14:59
Van benne egy kevés.
#6 Rinaldo 2012. 10. 5. péntek 12:34
Remélem meg is dugja.
#5 franceska 2012. 10. 5. péntek 09:19
Ezerszer megírt történet, lerágott csont.
#4 cervelo 2012. 10. 5. péntek 09:19
Alakul.Remélem jön a folytatás is.
#3 deajk2008 2012. 10. 5. péntek 07:34
sziasztok! olyan személyek e-mail üzenetét várom, akiknek volt már családi szexben részük. írjatok e címemre: cmjcmj1988@gmail.com
#2 genius33 2012. 10. 5. péntek 07:17
Elég tuti nyes remélem lesz folytatása is.
#1 Törté-Net 2012. 10. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?