Hírek

AUG.
22.
2016

Egy unalmas ködös öszi nap estéje

Zsuzsi (a feleségem) nem szedett fel túl sok extrát a terhessége alatt és röpke négy hónappal a szülés után már szinte teljesen visszanyerte tökéletes alakját. Csak a csípője bövült meg amennyire elvárható és elfogadható a természetes szülés következménye képpen. Sem a derekára sem a fenekére nem rakódott felesleges zsirpárna, de a mellei úgy megduzzadtak, hogy a korábbi méretnél hárommal nagyobb melltartókat kellett vennie. 38DD. Micsoda mennyei boldogság egy férfi számára. Csakhogy Zsuzsi teljesen elveszitette a libidóját a terhesség utolsó hónapjában. Egy ideig még orálisan hajlandó volt kielégiteni nem szünő vágyaimat, de lassan erről is leált és már meg sem fordult a fejében, hogy nekem a hormonjaim talán még mindig dolgoznak.
Ezekkel a gondolatokkal voltam elfoglalva a trolibusz zsúfolásig tömött hátsó peronján. Abban az időben nem egy-emberes autók rohangáltak az utcákon mint manapság.


AUG.
19.
2016

Első masztim vele... 1-3. rész

1. rész
Június közepe felé járt az idő. Főiskolás voltam, - talán másodéves - és még javában tartott a vizsgaidőszak. Kb. fél éve házasodtunk össze a nejemmel. Mivel ő másoddiplomás képzésre járt, levelezőn, így volt, hogy egy hétre is elutazott Nyíregyházára.
Akkor még a nagymamája házában laktunk. Ő elutazott valami beutalóval nyaralni, apósomék pedig napközben dolgoztak. Csak a sógornőm, Vali volt otthon. Akkor végezte el a harmadik gimit, 17 éves volt. Az az igazi szőke bombázó, akit minden srác szeretne megkapni, akiről még a 15 éves érettségi találkozón is összesúgnak a fiúk, hogy "Emlékszel rá?".
Gyönyörűen sütött a nap. Az íróasztalom pont az udvarra néző ablak alatt volt, így bármit láttam, ami az udvaron történik. 11 óra tájban Vali megjelent az udvaron, kezében naptejjel és egy pléddel. Komótosan leterítette, de előtte hosszasan méricskélte, hogy hol is lenne legjobb, hol a legkedvezőbb a napállás.


Egy filmforgatás előélete 8. rész

Bettina halkan nyitotta ki az ajtót. Látta, hogy szülei lefeküdtek már. Már az apja se nézte a TV-n a kedvenc sport csatornáját és az nyugtalansággal töltötte el. Egész közel ment apja ágyához és megnyugodva hallgatta egyenletes lélegzését. Bement a fürdőszobába és levetkőzött. Az elmúlt napok eseményeit végig pörgette agyában és maga számára is megdöbbentő következtetésre jutott. Várja a forgatást!
Nem gondolta volna, vágyik arra, hogy megmutassa magát idegen embereknek. Megfürdött és a fogmosás után meztelenül feküdt be az ágyába. Egyáltalán nem volt álmos és arra gondolt, ha Balázs ott volna mellette, milyen szívesen ülne bele kemény farkába.
Bizseregni kezdett a gondolatra. Itt lenne vele a szobába és az anyja nézné, ahogy lánya a fiúján lovagol. Elképzelte, hogy a látvány az anyját annyira felizgatja, hogy szétrakja lábait és simogatni kezdi nedves pináját.


AUG.
18.
2016

Egy különleges éjszaka

Már több éve ismerték egymást, ismerték a másik minden mozdulatát. Csak egymásra néztek és tudták, mit szeretne a másik. Sokszor töltöttek el vad éjszakákat együtt, ahogy az a szerelmesekhez illő. Mégis tudták, hogy ez a nap más lesz, mint a többi.
Este érkezett meg a repülőjük, egy csodás szigetre. Egy baráttól kapták ajándékba az utat. Megérkeztek a szállodához, bejelentkeztek, és elindultak a szoba felé. Betti kicsit csalódott volt, hogy Tamás rá sem kérdez a vacsorára, de nem akart ilyen jelentéktelen dologgal foglalkozni. Most nem. Beléptek a szobába, maga volt a mese. Egy hatalmas francia ágy, mindenhol meggyújtott gyertya, hatalmas tükör az ágy mellett, ami mögött szekrény volt. A fürdőben egy meseszép két személyes fürdőkád, a mosdónál pedig szintén nagy tükör. Betti bement és megnyitotta a vizet.


Szingli pörgés 8. rész

Lorena alig várta, hogy számítógép elé ülhessen, visszatérhessen blogjára, és megoszthassa élményeit olvasóival. Az „Anál szex” című bejegyzésében bevezetésként leírta mi történt vele a közel múltban, vagyis egész nyáron. Később részletezni kezdte legújabb tapasztalatát, anális szüzességének elvesztését: kifejtette, hogy váratlanul érte, ha nem történik spontánul, akkor biztosan félt volna, nem fájt neki, mint sok más nőnek, furcsa, de kellemes érzés volt, tehát tudta élvezni a dolgot.
A legutóbbi riós bulijukat egy szinte ugyanolyan követte, augusztus közepén. A szórakozóhelyen rendszeresen reklámozták az augusztus 20-ai nagy eseményt, amely a lányok naptárába is be volt vésve. Annyit tudtak a partiról, hogy ez egy évente megrendezett gigantikus rádiós rendezvény, amire nem árt rákészülni.


AUG.
17.
2016

Egy új kaland a szobatársammal

Én Réka vagyok és az egész 4 hónappal ezelőtt kezdődött, ugyanis ekkor találkoztam a mostani
szobatársammal Vikivel. Még a gólyatáborban kezdtünk el beszélgetni aztán mire elkezdődött az egyetem úgy döntöttünk bérlünk közösen egy kis másfélszobás lakást. Jól kijövünk és volt hogy egész nap egymással lógtunk. Egyikünk se tudná egyedül állni a szállást szóval ez a legtisztább döntés.
Az eltelt 4 hónap alatt már majdnem végetért egy félév és a tanulás melett elég sokszor látogattunk bulikat, hol együtt, hol külön, de a vége mindíg az volt, hogy hetente 1 - 2 pasi mindkettőnk ágyában megfordult. Elvégre mindketten jó nőknek számítunk véleményem szerint. Viki egy 171 centis szőke göndör hajú elképesztően dögös zöld szemű hipster csaj hihetelen sok ésszel és hihetetlen mellekkel. Még itt az egyetemen is tudja tartani a 4,7 es átlagát szóval felnézek rá.


A meglepetés... 1. rész

Anna volt a neve... Egy átlagos lány, átlagos bevételű családdal és mégis megtörtént vele ez. Lehetetlennek tűnt és mégis. Kéjes nyögései még mindig csengnek a fülében.
Hazafelé sétáltak, Anna, Lili és Hajni. Három belevaló csaj, eléggé illuminált állapotban. A hideg szél beférkőzött a ruhájuk alá, átfújt a vékony szaténrétegen amit viseltek. Libabőr futott végig a karjaikon, lábaikon, tépázta különféle színű és hosszúságú hajukat. Anna szép, 18 éves lány, hosszú, csillogó barna hajjal és élénkzöld szemekkel. Lili szőke, rövid hajú lány néhány évvel idősebb Annánál, szemei barnák, voltak, törékeny alakja mindenkinek feltűnt. Hajni még csak most töltötte be 16. életévét épp ezt ünnepelték aznap este. a lány haja szintén szőke volt, derékig érő, kerek arca pedig mindig vidám és boldog. Egymásba karolva, Anna kezében egy pezsgősüveggel araszoltak Lili szüleinek háza felé.


AUG.
16.
2016

Jóbarát

Újabb italt kér. Úgy fogta meg a poharat, hogy a kezemhez nyúlt. Feszültté válok ettől a mozdulattó. Miért játszik a tűzzel?
De nem elégszik meg ennyivel, mert kisvártatva hozzám bújik. Az alkohol hatására én is felbátorodtam, úgyhogy átölelem és magamhoz húzom, közben simogatom a hajánál.
Hagyja, hogy öleljem, nem csúszik ki a karjaim közül, nem próbál távolságot tartani, mint máskor... Érzem, ahogy kissé beleremegek hajának illatába, érintésébe. Nem lesz ez így jó…
Nézem a könnyes arcát, ő megpróbál elfordulni és szabadkozni, hogy mennyire szánalmasan érzi magát. Rögtön tudatom vele, hogy nem az, megfogom az arcát, felemelem a fejét és megtörlöm a hüvelykujjaimmal a szeménél. Picit elfolyt a sminkje, letörlöm a szeme alatt. Ahogy nézek rá, érzem, hogy fűteni kezd belülről a vágy és az alkohol.