Hírek

AUG.
17.
2016

A meglepetés... 1. rész

Anna volt a neve... Egy átlagos lány, átlagos bevételű családdal és mégis megtörtént vele ez. Lehetetlennek tűnt és mégis. Kéjes nyögései még mindig csengnek a fülében.
Hazafelé sétáltak, Anna, Lili és Hajni. Három belevaló csaj, eléggé illuminált állapotban. A hideg szél beférkőzött a ruhájuk alá, átfújt a vékony szaténrétegen amit viseltek. Libabőr futott végig a karjaikon, lábaikon, tépázta különféle színű és hosszúságú hajukat. Anna szép, 18 éves lány, hosszú, csillogó barna hajjal és élénkzöld szemekkel. Lili szőke, rövid hajú lány néhány évvel idősebb Annánál, szemei barnák, voltak, törékeny alakja mindenkinek feltűnt. Hajni még csak most töltötte be 16. életévét épp ezt ünnepelték aznap este. a lány haja szintén szőke volt, derékig érő, kerek arca pedig mindig vidám és boldog. Egymásba karolva, Anna kezében egy pezsgősüveggel araszoltak Lili szüleinek háza felé.


AUG.
16.
2016

Jóbarát

Újabb italt kér. Úgy fogta meg a poharat, hogy a kezemhez nyúlt. Feszültté válok ettől a mozdulattó. Miért játszik a tűzzel?
De nem elégszik meg ennyivel, mert kisvártatva hozzám bújik. Az alkohol hatására én is felbátorodtam, úgyhogy átölelem és magamhoz húzom, közben simogatom a hajánál.
Hagyja, hogy öleljem, nem csúszik ki a karjaim közül, nem próbál távolságot tartani, mint máskor... Érzem, ahogy kissé beleremegek hajának illatába, érintésébe. Nem lesz ez így jó…
Nézem a könnyes arcát, ő megpróbál elfordulni és szabadkozni, hogy mennyire szánalmasan érzi magát. Rögtön tudatom vele, hogy nem az, megfogom az arcát, felemelem a fejét és megtörlöm a hüvelykujjaimmal a szeménél. Picit elfolyt a sminkje, letörlöm a szeme alatt. Ahogy nézek rá, érzem, hogy fűteni kezd belülről a vágy és az alkohol.


Bizar kalandom egy idősebb nővel

16 éves voltam, sportos de nem kigyúrt alkattal. Mint kiderült addigra farkam szinte elérte szinte végleges méretét, ami átlagos hosszt, viszont átlagnál nagyobb vastagságot jelent. Az ön kielégítést elég hamar kezdtem és a pornó végig kísért a tinédzser koromon. Ez nem torzította el a vágyaimat, ugyan úgy ki tudtam verni egy erotikus filmre, mint egy iszonyatosan perverz és mocskos videóra (ez a mai napig így van). 16 évesen viszont egyértelműen a perverzebb vágyaim kerekedtek felül. Szűz ugyan nem voltam, néhány alkalmon már túl voltam. Viszont egyre erősebben vágytam bizarabb dolgokra mint például szex idősebb nővel, pisi szex, anál tágítás és nyalás, meg úgy általában a gátlások nélküli szex. A vágy annyira erő volt, hogy regisztráltam egy erotikus oldalra, ahova képeket, videókat tölthetnek fel magukról a felhasználók, és van társkereső része.


AUG.
15.
2016

Születésnap

Előzmény:
26 éves vagyok és Zsuzsának hívnak. Amit megosztok most veletek az közel 3 hete történt.
Édesapám egy több céges építőipari birodalom feje, édesanyám a gazdasági ész. Van egy bátyám aki most 29 éves, mindketten építészmérnökök vagyunk és egy - egy édesapám által alakított építőipari cég vezetője is. A bátyám, akit Istvánnak hívnak, már két éve házas, felesége Ildi velem egyidős közgazdász és a cégeink gazdasági vezetője.
Édesapánk már 10 éve a válság előtt épített nekünk egy ikerházat. 200 nm - es lakások, alatta pince aminek felén egy wellness, kondi rész lett kialakítva, a másik felében irodák számunkra. Tervezéssel, építési vezetés a fő profilunk, de néha Édesapánk papíron át ad egy két beruházást is. Így a bátyámmal és Ildivel szinte a fél életünket együtt töltjük.


Mint az álom

15 éves voltam. Lakótelepen laktam és a város elit gimnáziumában tanultam. Nem volt sok sikerem a lányoknál, pedig már nagyon érdekelt, hogy mi örömet okozhatnak egy férfinak. A barátaim már mind verték a farkukat, volt hogy közösen tartottak rejsz versenyt, de nekem nem ment. Többször próbálkoztam,. Ott álltam a farkammal, ami a legkisebb érintésre merev lett, húzogattam de nem történt semmi. 10-20 perc után sem történt semmi.
Rászoktam a kukkolásra. A szomszéd házban sok lehetőség adódott erre. Gyorsan megtanultam minden ablak életét. Ki mikor vetkőzik, fürdik, és baszik. Az első emeleten volt egy házaspár, a feleség hosszú sötét haj, kicsit telt idomok, nagy mellek, nagy csípő és fenék. Számomra az ideális Nő. Többször láttam, az utcán is és tudtam, hol dolgozik. A patyolatban láttam mindig a pult mögött. Fehér köpenye mindig feszült a telt testén. Az arca mindig igényesen sminkelt, és mindig mosollyal fogadott.


AUG.
12.
2016

Hugival a zuhany alatt 3. rész - Renáta

A két lány együtt zihált, miközben én is egyre szaporábban vettem a levegőt. Közelebb hajoltam Noncsihoz, és apró csókokat leheltem a nyakára, majd lefelé haladva kis ciciire. Az egyiket a számba vettem, és a nyelvemmel izgattam, miközben a teste megfeszült, remegni kezdett… ajkát kéjes sóhajok hagyták el… majd elélvezett. Levegő után kapkodva jutott el a csúcsra, pár másodperccel később pedig Reni követte. Ő nem fogta vissza magát. Hangosan zihált. A teste görcsbe feszült, ez pedig nekem is megadta a kegyelemdöfést. Éreztem, ahogy farkam kitörésre készül. Noncsi még mindig dolgozott rajta. Én gyorsan felálltam, szembe fordultam vele. Fejét a farkamra húztam, félig a szájába toltam, és bele élveztem…
A szauna élmény nem a csúcspont volt, csupán az oda vezető út kezdete. Ott, akkor abban a pár percben örökre megváltozott minden. Nem csak az én életem, hanem az övék is.


Első alkalom fiúval

A múlt héten történt…
A vidéki nyaralónkat felújátják idén, ezért nekem a nyári szünet idején napokon keresztül ott kell ülnöm, hogy ellenőrizzem a munkásokat, dolgoznak-e rendesen, és segítsek, ha valami kérdésük van. Jó program a vakációra, mondhatom. Unatkoztam rendesen, de nem volt mit tenni, mert a szüleim dolgoztak, és valakinek lent kellett legyen a házban.
A múlt héten, amikor az új, fából készült ablakokat hozták, az egyik munkás, aki a beszerelésüket végezte, magával hozta a fiát is. Gondolom, ő is nagyon unatkozott otthon, akárcsak én itt, ezért eljött az apjának segíteni.
Egy kicsit sajnáltam, és mivel nagyon helyes srácnak tűnt a hosszú, hirtelenszőke hajával és kölyökarcával, amikor nem volt dolga, felhívtam őt az emeletre gépezni.


AUG.
11.
2016

Lánykollégium 1. rész

Azt hiszem, a szüleimről mindent elmond, hogy Charity-nek kereszteltek. Egy kelet-texas-i kisvárosban születtem, anyám volt a helyi lelkész, apámnak jól menő könyvelő irodája volt. A szüleim igazi vaskalapos konzervatívok voltak, akik szerint Darwin és az evolúció a komcsik műve, ahogy a polgárháborúban is ők álltak az északiak mögött. Més még hosszan sorolhatnám a sok hülyeséget, amiben hittek, és amivel az én fejemet is tömték. Bármilyen fura, ettől függetlenül teljesen normális gyerekkorom volt, a két öcsémmel és a húgommal szerető családban nőttünk fel. Persze, ahogy kamaszodtam, lassan kinyílt a szemem, és elkezdtem önállóan gondolkodni a világról, és hamar rájöttem, hogy a szüleim elég gáz életfilozófia szerint élnek. Azonban volt annyi eszem, hogy sose szálltam vitába velük, főleg anyámtól féltem, aki vasárnaponként mindig kellő alapossággal részletezte, mi vár az istentelenekre és gonoszokra.