A+ A-

Haverság, miegymás

A történet nem saját, egy haverom küldte át nekem, akivel történeteket szoktunk cserélgetni. Az ő beleegyezésével küldöm nektek ezt a – szerintem – szuper sztorit.
A főiskola második évfolyamára jártam és még a vizsgaidőszak előtt kitaláltuk, hogy a vizsgák után menjük el közösen egy négynapos kirándulásra a hegyekbe. 15 fiú és 10 lány...
Elérkezett az utazás előtti nap. Mindenki lázasan készülődött, csomagolt, szervezkedett. Szinte egész nap csörögtek a mobilok, ki mit vigyen, mit vegyen, mintha nem beszétük volna meg mindezt pénteken.
Én is összeszedtem a szerintem szükséges dolgokat és berámoltam egy utazótáskába. A hátizsákomba pedig azokat tettem, melyekre útközben szükségem lehet. Anyám természetesen egész vasárnap sütött-főzött, nehogy éhen haljak útközben.
Délután kettő körül ismét csöngött a mobilom. Imi volt az, aki mellesleg a legjobb haverom.
- Szia Karcsi! Figyusz, van egy kis gáz, mert az apám kocsija lerobbant és holnap reggel nem tud bevinni a sulihoz. Nálatok aludhatnék, hogy reggel ne a hajnali busszal kelljen bemennem?
- Szia, persze, semmi akadálya, legalább csapunk egy kis görbe estét.
- Jól hagzik, négyre ott leszek, szia!
- Csá.
Imi egyik szomszédos településen lakik kb. 25 km-re tőlünk, a suliba is busszal jár be reggelenként. Párszor már aludt nálunk hétvégeken amikor bulit szerveztünk.
Délután négyig végre sikerült minden cuccomat bepakolnom, sőt anyámat is meggyőztem arről, hogy nem kell annyi kaját vinnem magammal, mert útközben meg fogunk állni ebédelni, a szállásunkon pedig már meg van rendelve a kaja.
Négy körül csöngettek. Megérkezett Imi felmálházva hátizsákkal és egy utazótáskával. Behívtam, üdvözölte anyámékat, majd leültünk a nappaliban meginni egy sört. A sör jól esett ebben a melegben, Imi totál le volt izzadva, mondom neki zuhanyozz le haver, mert csorog rólad a víz. Felmentünk az emeletre, a táskáit letettük, majd kikészítettem neki egy nagy törölközőt. Imi szokásához híven ledobálta magáról sportcipőjét, ruháit a szőnyegre és ott állt előttem egy szál boxerben. Kezébe adtam a törölközőt, és ő elvonult a fürdőszobába. Pár perc alatt végzett, majd miután megtörölte magát bejött a szobába törölközővel a derekán, alsógatyáját a kezében lógatva. Hátizsákjából kivett egy másik pólót és alsónadrágot. Én az ágyon feküdtem és a TV-t néztem amin valami klip ment.
- Milyen dögös ez a csaj. mondja, miközben leül az összecsukott fotelágyra és kortyol egyet a söréből.
- Igen, három napig egyfolytában dugnám, ha rászabadulnék. mondom vigyorogva és oldalra nézek Imire.
Ült a fotelban, szétvetett lábakkal, és enyhe dudor látszódott a törölközőn az ágyéka táján.
- Egy jó nő látványától bárkinek leszaladhat egy kis vér a farkába - gondoltam és már újra a tévére figyeltem. Miután vége lett a következő klipnek is, Imi felállt, ledobta magáról a törölközőt és elkezdett öltözködni. Szépen kisportolt teste van. Nem az az csupaizom bika. Kissé hosszúkás felsőtest, széles váll, izmos karok és lábak. Domborodó mellkasán még megcsillan néhány vízcsepp ahogy lehajol a tiszta alsónadrágért. Sosem szégyenlősködtünk egymás előtt, nem jelentett gondot hogy meztelenre vetkőzzünk a egymás tásaságában, hiszen gyerekkorunk óta jó barátok vagyunk. Sokszor fürödtünk meztelenül a közeli folyóban fülledt nyári éjszakákon.
Felveszi alsóját, lankadt farkát megigazítja majd belebújik a pólójába és felvesz egy bő rövidnadrágot.
- Este hová megyünk? Kérdezi, és szemében megcsillan valami huncut fény, amiről már tudom, hogy emögött nőügy lehet.
- Nekem mindegy - válaszolom
- Oké, akkor a Csillagfénybe, mert a múltkor kinéztem ott magamnak egy lányt. Hátha összefutunk vele, kacsint.
- Rendben, Csillagfény, de addig még van időnk, anyáméknak segíteni kell egy kicsit a ház körül.
Vacsoráig segítettünk anyáméknak. A vacsora finom volt és utána még jó ideig beszélgettünk az asztalnál ülve, majd hozzáláttunk a készülődéshez az esti bulira. Újabb tusolás. Először Imi ment fürödni. Amíg ő tusolt, én előkészítettem a ruháimat. Ahogy jön a fürdőszobából, a töröközővel a derekán, ismét jól látható kiemelkedés látszik a törölközőn. - kanos napja van srácnak - gondolom és indulok én is tusolni. Megengedem a vizet és épp csak langyosra állítom, mert még mindig meleg van. Élvezem ahogy a bőrömön végigsöpör a zuhanyrózsa ezernyi vízsugara. Alaposan letusolok, és indulok kifelé a fürdőszobából, amikor észbe kapok, hogy tusolás közben a farkam kissé felállt. Amíg törölközök elmúlik az erekcióm és megyek a szobába öltözni. Imi már fel van öltözve passzos farmerba és pólóba. Gyorsan ledobtam magamról a nedves törölközőt és néhány percen belül én is útrakész voltam.
A diszkó nagyon jó, sokat táncolunk és Imi megtalálja a lányt, akit már a múltkor kiszúrt magának, de a lány nem egyedül van hanem egy másik lánnyal. Sebaj, nekem is jut valami... Hosszan táncolunk velük, majd kimegyünk a levegőre kicsit kifújni magunkat, persze nem minden hátsó szándék nélkül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.57 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 azzy88 2018. 04. 7. szombat 12:27
Folytatásra várnék nyes
#6 91boy 2017. 06. 10. szombat 08:22
Lehetne folytatni smile
#5 cscsu50 2016. 08. 16. kedd 17:32
csapnivaló
#4 veteran 2016. 08. 9. kedd 17:15
Csinálják ha nekik jó,de tartsák meg maguknak.
#3 vakon53 2016. 08. 9. kedd 12:06
Fujj utálom a buzikat!
#2 A57L 2016. 08. 9. kedd 05:30
Nem is lett rossz.
#1 Törté-Net 2016. 08. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?