A+ A-

Tolvajt fogtam 2. rész

Álmodtam. Álmomban két lány kényeztetett, simogatott, és a farkam csak keményedett, csak keményedett.
Felébredtem, s az álom valósággá vált. Hirtelen nem tudtam hol vagyok, és mi történik, amikor derengeni kezdtek a késő esti történések. Ajkam mosolyra húzódott, s gyengéd pillantást vetettem Ildikóra és Mónira.
- Nézd csak, valaki felébredt - mondta Ildikó.
- Ott is? - kérdezte Mónika kétértelműen, miközben keze tovább kényeztetett.
Két kezem egyszerre indul a kétoldalt mellettem térdelő igéző testek felé, s elérve őket lágyan simogatni kezdem oldalukat.
- Csodálatosak vagytok, és amit velem műveltek az valami mennyei - mondtam, majd Ildikó derekát átkarolva lassan magamhoz húztam őt. Számmal gyengéden cirógatni kezdtem arcát, apró kis puszikkal fűszerezve a kényeztetést, miközben kezeimmel hátát simogattam. Apró remegés futott végig mellkasomhoz simuló testén, ahogyan újaimat végigfuttattam gerince két oldalán, a nyakszirtjétől, a derekáig. Ajkaink szenvedélye csókba forrtak össze, két kezemmel finoman megszorítottam fenekét. Hirtelen elszakadtam ajkaitól, és hóna alá nyúlva feljebb húztam, hogy ajkaimmal mellét tudjam kényeztetni. Lassan körbecsókolgattam először a bal mellét, majd a jobbat. Éreztem, ahogy a mellbimbói megkeményednek. A finomkodásnak véget vetve egyre erősebben és erősebben szívni kezdtem jobb mellbimbóját és jobb kezemmel masszíroztam a balét. Másik kezemmel végig simítottam feneke vájatán, az ánuszon és a gáton keresztül haladva puncija felé. Szemérem dombja felé haladva a megszokott rövidre nyírt szőrzet helyett, selymes csupasz ajkakra leltem. Meglepődve szakadtam el melleitől, és oldalánál megragadva hátára fordítottam Ildikót. Combja tövéhez pillantottam. Ildikó látva tekintetem irányát felhúzta térdeit, kíváncsiságomat, és izgatottságomat tovább csigázva lassan tárta fel ölét. Szemeim előtt, mint kinyílt virág tárult fel csupasz pinája.
- Ugye milyen szép? - mondta Mónika. - Csakis a te kedvedért kérte, hogy borotváljam le, s neked készítettem elő.
Csak bólintani tudtam. Az igéző látvány hatására egyre közelebb és közelebb hajoltam, mígnem homlokom már a combjához ért. Nedves, felizgatott puncijából a már jól ismert, kedves illat áradt felém. Nem tudtam tovább türtőztetni magam. Nyelvemmel lassan végigsimítottam nagyajkain. Éreztem remegéséből, hogy ez Ildikónak is jólesik. Fel-alá sikló nyelvemmel kényeztettem, egyre beljebb és beljebb haladva, a kisajkakon keresztül a csiklóig, amely mint egy kis domb, meredezett elő. Finoman megcsókoltam, ezt a kívánatos, nagyra nőtt borsószemet, majd nyelvemmel folytattam a kalandozás, egészen a hüvelyéig. Kezem sem tétlenkedett. Jobb kezemmel megemeltem derekát, amely alá Mónika gyorsan egy párnát dugott. Bal kezem ujjai ánuszát és a gátat masszírozták, miközben nyelvemmel egyre gyorsuló ütemben izgattam ölének virágát. Eközben Mónika sem tétlenkedett. Kezeivel Ildikó melleit simogatta, szájával merev farkamat szopta. Ildikóból szaggatott sóhajok sorozata tört fel áldásos tevékenységünk hatására.
- Még ne! - kiáltotta, mire Mónival mindketten megálltunk.
- Érezni akarlak magamban! - suttogta az izgalomtól elcsukló hangon Ildikó.
Egy utolsó csókot leheltem puncijára, és befeküdtem hívogatóan széttárt combjai közé. Teste két oldalán feltámaszkodva, kemény farkammal lassan kőröztem a kisajkat körül. Éreztem, ahogyan csípőjét emelgetve próbálja elkapni hüvelyével makkomat. Nem akartam még engedni, de a hátam mögé került Mónika kezeivel megragadva derekamat, megakadályozta, hogy faszommal ki-kitérjek Ildikó szerelem barlangjának bejárata elöl. Megadva magam a gyengéd erőszaknak lassan behatoltam Ildikó lucskos puncijának mélyére. Éreztem, ahogy nedves barlangja körbeöleli farkamat. Lassan mozogni kezdtem benne, miközben arcában gyönyörködtem. Talán nincs is szebb látvány az élvezethez közeledő nő arcánál. Ahogy szemeit hol becsukja, hol kinyitja, ahogyan ajkait egyszer szorosan összezárja, máskor sóhaját kiengedve kitárja.
Mónika derekam elengedve mindkettőnket kényeztetni kezdett. Éreztem, hogy mindkettőnk ánuszát és a gátját kezdte simogatni. Ujjainak váltakozó mozgása igazodott az én ritmusomhoz, ahogyan hol gyorsabban húzogattam ki-be faszomat Ildikó puncijában, hol pedig teljesen beléhatolva lassú körkörös mozdulattal egyszerre izgattam hüvelye belsejét, és csiklóját. Mónika ujja hirtelen becsúszott fenekembe. Meglepett, mert most nem számítottam rá. Csak sejtettem, ugyan ez történhetett Ildikóval is, mert egy pillanatra megmerevedett, de aztán újra elernyedt.
Ildikóból egyre gyakrabban törtek elő hangosabb és hangosabb sóhajok. Éreztem remegéséből, hogy egyre közelebb és közelebb ért a csúcshoz. Már nem akartam tovább húzni az időt, ezért gyors, hosszú mozdulatokkal basztam tovább. Golyóim időnkét bele-bele ütköztek Mónika kezébe, ahogyan mozdulataimat követve járatta újait fenekeinkben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2016. 09. 20. kedd 08:00
Érdekes,jó történet.
#10 sipospista 2013. 09. 9. hétfő 11:44
nem rossz megy a pont
#9 Andreas6 2013. 08. 28. szerda 13:45
A történet jó. Valószínűleg kevesen vannak, akiket rajtam kívül érdekel, de akkor is ideírom: az új a régi ellentéte, az ujj pedig testrész. Tehát: nem újammal, hanem ujjammal!!! (Hogy lehet ezt nem hallani magyar füllel?) A szeméremdomb pedig egy szó. Akkor is, ha itt jóformán mindenki külön írja.
#8 sanyi0227 2013. 08. 26. hétfő 16:44
tetszett 10. jó volna ha folytatnád.
#7 papi 2013. 08. 26. hétfő 13:01
Hozzám is betörhetnek.
#6 genius33 2013. 08. 26. hétfő 08:14
Szuper smile
#5 veteran 2013. 08. 26. hétfő 08:03
Jó 10pont
#4 hairy_pussy 2013. 08. 26. hétfő 07:17
10p
#3 listike 2013. 08. 26. hétfő 06:46
Magyon jó. Ha lehet, akkor folytatsd. Megy a 10pont.
#2 Rinaldo 2013. 08. 26. hétfő 06:39
Jó történet,a hogy elvette a szűzzességét.
#1 Törté-Net 2013. 08. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?