A+ A-

A bátyám csaja 2. rész - A nyaralás

Az előző történet ott ért véget, hogy bátyám barátnőjével egy hatalmasat dugtunk, és se megbeszéltük, hogy titokbam kell tartanunk, hogy tovább folytatódhasson a kis kalandunk. Hát, most itt a folytatás.
Nyár volt, pont akkor végeztem a szakmával jeles osztályzattal. A ballagás lassan zajlott, nagyon meleg volt, sokan voltunk, nagyon szerettem volna, ha hamar vége. Ott volt az egész család, de az akinek a legjobban örültam Viki volt. Egy fekete, testhezsimuló ruha volt rajta ami pompásan kiemelte vékony alkatát, kerek melleit és seggét, hullámos hosszú haja, palástként omlott vállaira, egy istennő megjelenését kölcsönözve neki. Már egyáltalán nem is érdekelt a ballagás, se a bizonyítvány, az osztálytársak, a rokonság, csak ő. Behunytam szemem és elképzeltem, ahogy előttem térdel és vadul dolgozik farkamon puha ajkaival és fürge nyelvévél. Szerettem volna már keményen ellátni a puncija baját, farkam el is kezdett felállni ott a tömegben, és mivel nem szerettem volna közröhej tárgyaként szolgálni, gyorsan elhesegettem a kéjes gondolatokat. A ballagás tovább zajlott, sorra szólították a diákokat a én mezőny közepén lehettem, átvettem a bizonyítványt, kaptam egy kis jutalmat a tanulmányi munkámért aztán szépen visszaálltam a helyemre és vártam a végét.
Anyámék étterembe fogaltak asztalt, a ballagás után egyből oda ment mindenki. Leültünk, a pincérek pedig hordani kezdték a különféle ételek sokaságát. Az asztalfőnél apám ült, az asztal szélén én, mellettem Viki, mellette bátyám, velem szemben anyám, melettük kisebb tesóim. Jól telt az ünnepi ebéd, ettünk, ittunk, nevetgéltünk. Közben jöttek az ajándékok: anyáméktól pénzt kaptam, Vikiéktől pedig egy négy főre szóló egyhetes horvátországi nyaralást az Adriai - tenger mellett. Viki rámnézett, jólismert cinkos mosolyával, és csak ennyit kérdezett miközben kezét a combomra tette:
- Na, remélem tetszik! - majd kezét combomról átcsúsztatta farkamra és finoman masszírozni kezdte.
Elakadt még a lélegzetem is, mert nem tudtam kinek mi tűnt fel ebből, de miután körbenéztem, nagy nyugalommal könyveltem el, hogy mindenki rendesen felöntött a garatra így nem tűnt fel senkinek. Csak ennyit válaszoltam:
- Uhhh, nem is tudod mennyire!
Erre csak annyit válaszolt, hogy akkor nyagyon örül, és elkapta a kezét farkamról. Az ebéd zajlott tovább, amikor egy üzenet érkezett telefonomra. Megnéztem, Viki volt az, és ez állt benne:
- Menj ki a mosdóba, szeretném átadni az én kis privát ajándékom.
Kérdően néztem rá, ő csak egy vágyakozó pillantást vetett rám, majd intett a szemével, hogy induljak, de rögvest. Felálltam és szép szolídan elindultam a mosdó felé. Nem kellett sokat várnom, egy - két perccel később halk kopogás hallatszott, kinyitottam az ajtót, mire villámgyorsan beszökkent rajta sógornőm. Nekinyomott az ajtónak és csókolózni kezdtünk. Nyelve vadul furakodott ajkaim közé, hogy rátaláljon nyelvemre. Seggébe markoltam, úgy húztam ágyékát ágyékomhoz, és rohamos gyorsasággal keményedő farkamhoz. Behunytam szemem, és átadtam magam a pillanatnak, aztán hirtelen ajka elszakadt ajkamtól és elém térdelt. Mohón kezdte kibontani farkam a gatyám szorításából. Gyakorlott mozdulatokkal előkapta a már teljes méretében meredező férfiasságom és egyből mélyen szájába vette és szopni kezdett. Hol vadul szopta és szívta farkam, hol pedig szépen lassan mozgott rajta szájával attól függően, hogy hol tartottam az élvezet hatalmas csúcsának megmászásában. Szándékosan elhúzta a szopást, nyilván ajándék révén szerette volna, rendesen végezni a dolgát. Nem akartam, hogy vakakinek feltűnjön közös távollétünk ezért áttvettem az irányítást és dugni kezdtem a száját aminek az eredménye az lett, hogy több spricceléssel telelőttem gecimmel amit készségesen le is nyelt a drágám. Szerettem volna farkam a nedves lyukába mártani, de tudtam, hogy ez nem az alkalmas hely és idő rá, ezért felhúztam karjánál fogva, adtam egy lágy csókot a nyakára a füle alá és ezt súgtam a fülébe:
- Ezt még befejezzük!
Majd kinyitottam az ajtót, kidugtam fejem, hogy körbenézzek, majd intettem neki, hogy tiszta a levevő és indulhat vissza a társasághoz. Ahogy sétált visszafelé vágyakozva néztem kerek ringó fenekét miközben felidéztem magamban első dugásunk pillanatait. Egy hét volt az indulásig, addig kellet választ adnom, arról, hogy ki legyen a másik 3 ember, akit magammal viszek. Szerettem volna Viki forró és nedves puncijának simogatását érezni a farkamon, ezért ő biztosan benne volt a 3 - ban. Ebből következett, hogy bátyám foglalta el a második helyet. Az utolsó helyet Viki unokahúga, Adri érdemelte ki, Viki felvetése után. Adri 15 éves volt, szőke hajjal, kék szemekkel, talajtornázott így mindene feszes és kerek volt. Kívánatos jelenség volt a kis csaj, elkalandozott fantaziám, hogy milyen lehet bikiniben, vagy hogy milyen lenne farkamra húzni, így hát nem kellett sokat győzködni vele kapcsolatban.
Eljött az indulás napja, délelőtt volt, egy meleg nyári délelőtt. Letusoltam, bepakoltam a dolgaimat, és elindultam a bátyámékhoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.76 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008
2016. 10. 21. péntek 08:03
imádom a családon belüli szexet és a rokonszexet is... 10p lett Válaszolok rá!
#13 sikamika
2016. 09. 4. vasárnap 12:45
10 pontos. Folytasd kérlek smile Válaszolok rá!
#12 sztbali
2016. 09. 4. vasárnap 10:20
Tetszik, de szerintem nincs befejezve. Lehet még ezt folytatni, mert nyitott a vége. Válaszolok rá!
#11 zsuzsika
2016. 08. 16. kedd 07:30
Nem volt rossz. Válaszolok rá!
#10 supi
2016. 08. 11. csütörtök 21:10
nem rossz Válaszolok rá!
#9 erosenin1993
2016. 08. 9. kedd 07:21
jójó, kicsit mevkevertem nyes legtöbbször este írtam munka után Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2016. 08. 8. hétfő 15:21
Jó lett... Válaszolok rá!
#7 XXIII.István
2016. 08. 8. hétfő 14:10
Ez volt a "csúcsmondat" - bár az egyéb nyelvújítói leleményeid sem kutyák - "jobbomat a bikini alsója alá a ball mellére vezette" Válaszolok rá!
#6 vakon53
2016. 08. 8. hétfő 13:00
Feleségemnek és nekem nagyon tetszett 10 pont! Válaszolok rá!
#5 listike
2016. 08. 8. hétfő 11:11
Nom volt rossz. Válaszolok rá!
#4 veteran
2016. 08. 8. hétfő 08:14
REMEK! 10 pont. Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2016. 08. 8. hétfő 07:48
szuper. Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 08. 8. hétfő 05:07
Szuper történet.10P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 08. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!