Hírek

JÚL.
29.
2016

Dóri gecifürdőt kap

Péntek este betoppant Dóri, 8-kor ahogy megbeszéltük.
- Hoztam meglepetést. Többet is.
- Miket?
- Elősször is ezt.
- Fű? Haha, szerintem vagy öt éve nem szívtam be.
- Én sem, de azért jó lesz, nem?
- Aha, jó ötlet. És még?
- Hááát ez.
Kicsit kotorászott a táskájából, majd előkapott belőle egy vibrátort.
- Hoppá, mondom.
- Ha jó lesz kapsz egy kis műsort.
- Jó vagyok, jó vagyok!
Erre nevetni kezdett.
- Szívjuk el gyorsan.
Lehuppantunk a kanpéra, szívtunk, dumáltunk.
Kezembe fogtam a kis játékát.
- Milyen műsor lesz?
- Mindjárt meglátod, keress valami zenét.
Szólt a zene, vissza indultam hogy mellé ülök, de rám szólt.
- Vetkőzz le!
- Nem te csinálod a műsort? Kérdeztem nevetve.


Mosaic Stories: Név nélkül

Kótyagosan, fájó fejjel ébredtem és emelkedtem egy idegen ágy ismeretlen, de kényelmes vízszintjéből. Igen halovány emlékeim is csak kavarogtak ideérkezésem pontos idejéről és miértjéről. Próbáltam összekaparni széthullott gondolataimat: nem nagyon ment...
Annyi még megvolt, hogy aznap este ittunk. Elég sokat: ünnepeltünk. Ugyanis délelőtt volt a rettegett, első számonkérés, amit sikeresen túléltünk.
Még mindig eszembe jutott az a félelem, az a gyomorszorító érzés, ahogy vártunk a vizsgáztató(k)ra: egymás mellett, izgulva, reszketve, izzadó tenyérrel, fehér köpenyben. Ültünk szép sorban, mint a galambok, és ha tehettük volna, rögtön kirohanunk a szörnyű kicsire zsugorodó teremből, ki az intézetből, el az egyetemről bárhova, csak hagyhatnánk a francba az egészet. De természetesen senki nem mozdult, csak mikor a három főből álló "vallatóosztag" a nevét olvasta és kérdezgetni kezdte.


JÚL.
28.
2016

Egy teljesen normális család 2. rész

Amikor a kielégült párocska lényegtelen dolgokról kezdett beszélgetni, Anna óvatosan odébbállt. Remegő ujjakkal begombolta köntösét, és ismét körülnézett. Csak most tette föl magának a kérdést, mit csinált volna, ha valamelyik fia keresni kezdi és rátalál. Áldotta a szerencséjét, hogy megúszta a dolgot és nem leplezték le, hogy leskelődik.
Arról persze sejtelme sem volt, hogy nagyobbik fia, Dávid keresett valamit a padláson, és a fülledt levegő miatt kinyitotta a padlás ablakát. Kinézett és a kert másik végében meglátta anyját, ahogy kigombolja háziköntösét, a kezével a mellbimbóit masszírozza és maszturbál. A fiatal párt eltakarták előle a bokrok, de így is elég volt neki, amit látott. Tágra nyitott szemekkel figyelte, mit csinál az anyja, és csak egy idő után vette észre, hogy a látványtól merevedni kezd a farka.


Az Ötven éves asszony

Már majdnem betöltötte a 50 évét, ez mégsem látszott rajta. Sötét haján egyetlen ősz hajszál sem volt, mozgása fitt, és energikus volt, ragyogóan kék szemei mindig vidáman csillogtak. Csak ketten éltünk együtt, így ő sokszor hozott fel nőket egy - egy éjszakára. Mivel a szobánk egymással szembe van, mindig hallottam, hogy mi történik, és bevallom, elképzeltem, ahogy engem kefél, mint egy örömlányt, és ilyenkor ezekre a gondolatokra és hangokra szoktam maszturbálni. Ma tudtam, hogy egész nap a munkahelyén lesz, csak késő este fog hazajönni, így délután bementem a szobájába, leültem a gépe elé, és elindítottam egy szexvideót. Az ő gépén nagyon sok perverz szex volt, ezért ott szoktam nézni. A filmen egy tipikus vörös Chinai nő vetkőzött, később bejött hozzá egy férfi, és alaposan kinyalta. Közben lassan én is simogattam magam, izgalmas volt a szobájában csinálni.


JÚL.
27.
2016

A vörös hajú nővérke

A vietnami háborúban történt velem ez az eset, amit azóta sem felejtettem el. Sosem hittem volna, hogy életem legborzalmasabb napaiban fogom átélni a legcsodálatosabb szexuális élményemet is. Azóta is mesélem, de nem hisz már nekem senki, vén csontnak.
A vietnami háború legcsúnyább csatájában mellettem robbant egy bomba. Megsérültem és eszméletemet vesztettem. Azt sem tudom mennyi időt töltöttem eszméletlenül. Amikor megébredtem egy kórházban találtam magam és egy csinos vörös hajú nővérke cserélte éppen rajtam a kötést. Ahogy a szememet kinyitottam a telt vörös ajkait és a mély dekoltázsát láttam. Azt sem tudtam hol vagyok, de nagyon tetszett, amit láttam. Akaratlanul is éledezni kezdett a férfiasságom a takaró alatt, amit a nővérke csak széles mosollyal nyugtázott és dolga végeztével magamra hagyott.


Boldogság

Az ébresztőóra hangos vijjogással sikított bele az álmos kora reggelbe. Miközben egy nyögéssel konstatáltam nem épp udvarias gesztusát, kezem mérges kígyóként indult meg és egy sebes, határozott mozdulattal hallgattattam el. Még szerencséje, hogy nem vagyok egy Chuck Norris, mert akkor most milliméter-vastagságúra lapulva heverne csak az éjjeliszekrény sarkán.
A beállt csendben egyik kezemmel lassan dörgölni kezdtem még homályos szemeimet és próbáltam életet lehelni eltespedt tagjaimba. Megint egy szürke hétköznap reggel. Kelés, fogmosás, reggeli, aztán irány a taposómalom. A hétvége pedig még messze van...
Miközben erre gondoltam, éreztem, hogy egy forró test szorosan hozzám simul és halk morgással vállamhoz nyomja arcát. Vonásaim azonnal mosolyba rendeződtek, ahogy lepillantottam a torzonborz sötétbarna fejre és gyengéden simogatni kezdtem a meztelen lapockák puha bőrét.


JÚL.
26.
2016

Első éjszakám kikötözve

Mióta megtörtént azóta érzek késztetést, hogy leírjam a történteket, mert nem akarom egy másodpercét sem soha elfelejteni annyira frenetikus volt az élmény. Szolgáltatok némi háttér információt rólam és Uramról. 21 éves vagyok 13 éves korom óta élek aktív szexuális életet. Középmagas vagyok, vöröses hajjal, állítólag tutajos tekintettel megáldva, és elég nagy mellekkel. Szépnek nem mondanám magam, inkább érdekesnek. Az S/M iránti szenvedélyem nem tudom mikor alakulhatott ki pontosan, de már jó ideje izgat, hogy valaki uralkodjon rajtam. Az első komoly kapcsolatom ideje alatt voltak finom próbálkozások, amik nem is voltak rosszak, de az igazi S/M-től nagyon távol álltak.
Uram 23 éves és egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Magas és karcsú, hosszú hullámos hajjal és szakállal. A két lábon sétáló férfi ideálom. Nagyon tetszett már az első perctől. Meg is kérdeztem, van a barátnője, és mivel igennel felet egy kicsit neki keseredtem.


17 évesen a kezdetek 1. rész

Marcell vagyok, és jelenleg főiskolán tanulok, valamint mellette melózgatok.5 évvel ezelőtt beregisztráltam az egyik chates oldalra, ahol hamarosan elkalandoztam az egy olyan szobába, ahol fiúk ismerkednek egymással.Már egészen fiatal koromtól fantáziáltam erotikus kalandokról férfiakkal. Sok beszélgetésen voltam már túl, nagyon sok negatív élmény és kamus ember után beszélgetni kezdtem, egy számomra első perctől kezdve roppant szimpatikus emberrel. Nem volt tapló, kedvesen beszélgettünk szinte minden témáról. Kb. 2 hét után felhozódott , hogy ideje lenne találkoznunk. Ekkorra már átestünk a képcserén és szinte minden nap beszélgettünk. Karcsiról kiderült, hogy 34 éves autókereskedő és a menyasszonya ideiglenesen Angliában dolgozik. Nem volt furcsa a helyzet, mivel én is érdeklődtem a lányok után is. Hamarosan összehoztunk egy találkozót, ahol Kari elvitt egy kis kocsikázásra egyik sportos autójukkal, ami a kereskedésben állt.


JÚL.
25.
2016

Vágyak a bűn mocskában 5. rész - Amikor már minden természetes 2. fejezet

Mikor felébredtem, a fiam hason feküdt mellettem. Az elsötétített ablakon keresztül is jól kivehetõ volt, hogy odakinn hétágra süt a nap. Az órára pillantottam. Fél tizenegy. Akkor jó négy órát aludtam. Pisilnem kellett, kezdtem kikászálódni az ágyból.
- Hová, hová? - játékosan utánam kapott.
- Pisilni - s indultam is a WC-re.
- De, siess vissza... - fordult hirtelen a hátára lelökve magáról a takarót - ..., mert ezzel... - markolta meg az erekcióban lévõ farkának a tövét - ... csak kezdenünk kéne valamit.
Folyamatosan követett tekintetével, s ahogy én is csak néztem elhaladva az ágy elõtt, tudatosult: egyrészt nincs semmi szégyenérzetem elõtte, mint ahogy vélhetõleg neki sem volt, másrészt pedig, hogy tulajdonképpen úgy igazából, most látjuk egymást meztelenül, nem mint anyja és egyszülött gyermeke, hanem mint egy összetartozó pár, egy szerelmes férfi és egy szerelmes nõ.