Hírek

MÁJ.
9.
2017

Szállodában

Az akkori barátnőmmel, Ágicával elhatároztuk, hogy kicsit elbújunk a világ elől. Egy hétvégére leutaztunk az egyik vidéki szállodába. Gondoltuk, pár napot csak egymással fogunk foglalkozni.
Becsekkolás után szétnéztünk a környéken. Mivel egy erdő mellett volt a szálloda, nekivettük magunkat a sűrűnek. Egyre eldugottabb helyeken mászkáltunk, mígnem elfogyott az ösvény. Na, erre sem járt senki előttünk sokáig.
Egymásra néztünk, aztán már vadul csókolóztunk is. Át - át dugtuk a nyelvünket egymás szájába. Ágica a nyakam karolta át én pedig a hol a derekát öleltem, hol a fenekét markoltam. Hamarosan érezte, hogy mennyire izgató számomra, mert lecsúszott a keze a nadrágom elejére és simogatni kezdte a farkam a nadrágon keresztül.
Lassan benyúltam a szoknyája alá és először a combját simogattam, majd kicsit lehúztam a bugyiját. Csak annyira, hogy a kezem kényelmesen beférjen alá.


Mi nők behúzott függöny mögött

Péntek délután volt. 4 - 5 körül valamikor. Már besötétedett. A gondolataimba merülve, a szerelmi bánat ellen fölvértező füves cigarettámat szívtam a közeli park egy eldugott szegletén, a kedvenc fám mögé bújva a sétáló emberek elől, a telefonomról head - set - tel hallgatva Shola Ama - You might need somebody című számát. 1997 - es, de még így 20 év távlatából is fel - felbukkan a rádiókban. No meg a bevásárlóközpontok egyik nagy kedvence.
Annyira varázslatos, ahogyan véget ér. Magányos hangulatban, mindig ezt hallgatva szívtam a péntek esti füvemet. Olyan melankolikus, mégis vigasztaló.
Feleleveníti a régi időket, régi érzéseket, elfeledett szépemlékeket. Ezen az estén, illetve délutánon, de hát télen olyankor nekem már este van… egy a közelben sétáló árny megzavarván hétvégi első meditációm, felém indult.


MÁJ.
8.
2017

Katám kezdete 2. rész

- Ezt akarom még sokszor!
- Élvezted?
- Nagyon.
- Éreztél már hasonlót?
- Ilyen jót még soha. Apuci én úgy szeretlek. Csináljuk még egyszer!
- Ok, de csináljuk most kicsit másképpen.
- Hogyan?
- Ezzel a petting megvolt, térjünk át a következő szintre. Kinyallak, ha akarod?
- Naná, hogy akarom! Most azonnal, élvezni akarok még egyszer!
- Feküdj az ágyra, a lábaid lógjanak le.
- Ok! Így jó?
- Gyere kicsit még a széléhez, én ide térdelek, és kinyalom a puncikádat.
- Most belenyalsz?
- Igen.
- Ez olyan ciki.
- Miért?
- Ott pisilek.
- Ugyan, hidd el, élvezni fogod.
Letérdeltem elé és széthúztam a combjait. A lábait a vállaimra tettem, és elém tárult a gyönyörű szűz pinája. Fantasztikusan szép volt, nedves és forró az előbbi menettől. Végig csúsztattam a kezeimet a combjain, és benyúltam a feneke alá.


Találkozás az exemmel

Tamás vagyok, 28 éves és 4 éve boldog párkapcsolatban élek a menyasszonyommal egy vidéki kisvárosban. Kisebb-nagyobb civakodások ellenére boldogok vagyunk és megvan mindenünk. Történ egyszer, hogy a munkám Budapestre szólított egy hétvégére. Péntek késő délután indultam és majd vasárnap érkeztem. Mivel egyedül utaztam, felkerestem a rég nem látott barátokat és megbeszéltük, hogy beülünk valahová és egy-két jó hideg sör társaságában felelevenítjük a régi közös ökörködéseket és átbeszélgetjük az éjszakát, sztorizgatunk kicsit. Meg is beszéltük másnap estére a találkozót. Mindenki ott volt, beültünk egy csehószerűségbe, ittunk, beszélgettünk és jókat nevettünk ki-ki kacifántos és vicces történetén. Míg nem megpillantottam pár asztallal arrébb egy nagyon jó kedvű társaságot, középpontjában pedig a rég nem látott fiatalkori szerelmemet, a volt barátnőmet, Kingát. Meglepett a látványa, nem tagadom.


MÁJ.
5.
2017

Rendőr álom

Az pont olyan, mint az a hajó... Az a... na, hogy is hívják?
Danny sosem sziporkázott az általános műveltség terén, ezért nem került be soha a helyi kocsma kvíz csapatába... maradt negyedik tartaléknak.
- Az a Marie Celeste - bökte ki Claire. Egyébként igaza van, gondolta magában Claire.
A hátsó ajtó tárva-nyitva volt, mikor a helyszínre értek. A konyhaasztalon két kávéscsésze és egy szétterített újság volt, ezen kívül egy doboz keksz és fél liter tej. Clairé észrevette, hogy a tej már megromlott, érződött a szagán.
- Ezek vagy nagyon bíznak az emberekben, vagy sietve kellett távozniuk - mondja Danny és meglazítja nyakkendőjét.
Danny láthatólag kényelmetlenül érzi magát olcsó, műszálas öltönyében. Talán azért is, mert a nyaka túl kövér az ing gallérjához és a pocakja is túl nagy a nadrágszíjhoz. Bárcsak fogyna egy kicsit és művelné magát, gondolta Claire.


Kis nyári kaland

Kénytelen voltam a nadrágom zsebébe nyúlva megigazítani ágaskodó férfiasságomat. A két csaj velem szemben az asztal másik oldalán nagyon dögös volt. Még itt a Duna parton is nagyon meleg volt, bár árnyas helyen ültünk, az étterem asztalánál. Valóban nagyon jó volt az étterem, jó kiszolgálás, finom ételek. Fizettem, és távoztunk.
Természetesen előreengedtem a két csodálatos vendégemet. A kisebbik lehetett vagy 160 cm. magas, nagyon formás fenékkel, karcsú derékkal, isteni mellekkel, melyeket alig takart a pólója. Barna haja szabadon lengedezett a szélben. Én mindig vidámnak láttam. Éva, mert így hívták, rendszeres látogatóm volt a masszázsszalonomban. Mint kiderült Mónival nagy barátnők, aki nála jóval magasabb, kb. 176 cm, mivel nálam is magasabb, aki csak 174 cm magas vagyok. Haja szőke, rövidre nyírt, de nagyon nőies.


Rablás

Rablás Rablás Rablás

MÁJ.
4.
2017

Andrea, a munkatársam

Történetem úgy kezdődött, hogy új munkahelyemen még nagyon kezdő voltam. Persze itt is a legfiatalabb az irodában, mint általában (24 éves). Elég sok fiatal helyes koleganő vesz körül, persze azt az elvet követem, hogy amelyik kutya ugat az nem harap. Így mindig csak annak a hölgynek a bókolok, akivel biztos nem szeretnék semmit. Most is így tettem, mert a pletykák azok mindenhol vannak.
Andrea úgy 30 éves körül lehet. Mindig be szólogattam neki és kétértelműen beszélt Ő is. Egyszer úgy adódott, hogy az a fránya irattárba csak bedobálták a papírt és a dobozok össze-vissza voltak. Elkezdtem rendet rakni, mire Andi felajánlotta a segítségét. Hát a érdekesen segített. A két sor polc között nem volt annyi hely, hogy elférjen az ember az egy doboz papírral, így kitalálta, hogy nekem háttal áll terpesz állásba és a lába között adogassam a dobozokat.


Timi szopni tanul

Tényleg hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténik, bár a matematikai esélye mindig megvan, szóval gondolj csak bele, ha egy helyes csaj a haveri társaságból egy buli utáni éjszakai buszmegállós beszélgetés alkalmával megosztja, hogy a következő kapcsolatában szeretne mindent megadni a partnerének és ebben kéri a segítséged ugyanis még nem volt alkalma egy hús vér férfit lecumizni és szeretné rajtad kipróbálni. Nos mit tennél?
Igen, nyilván valóan türelemre intenéd, adnál pár jó tanácsot arra az esetre, ha meglesz az arra érdemes és várva várt illető, biztosítanád a támogatásodról. Ez teljesen normális. A legtöbben így tennének.
Akármilyen csinos volt Timi, egyenes barna hajjal, bájos mosolyával, kerek melleivel és azzal a formás kis popsijával, amibe annyiszor lett volna kedvem belemarkolni ahányszor csak elment mellettem nem vitt rá a lélek, hogy csak új leszopassam éjjel egy buszmegállóban.