A+ A-

Az én kis unokahúgom... 1. rész

20 éves fiú vagyok, Balázsnak hívnak. Van egy 14 éves unokahúgom, aki nem vér szerinti, de én 4 éves kora óta ismerem, kiskorában rengeteget foglalkoztam vele, és sosem tettem különbséget közte, és a vér szerinti unokahúgom közt.
A lányt Adriennek hívják, hosszú, szőke haja van, vékony testalkatú, nagyon szép lány. Sosem tekintettem rá nőként, egészen addig, míg két évvel ezelőtt el nem kezdett fejlődni, nőisedni a teste. Kikerekedett a teste, a mellei megnőttek, és a kis pajkos unokahúgból vonzó, csodálatos, fiatal csaj lett, bár a hozzám való viszonya semmit sem változott. Ugyanúgy jött oda hozzám, ugyanúgy ült az ölembe, ugyanúgy ölelt, mint azelőtt.
Tanszünetekben mindig nálunk nyaralt, és ez az idén sem volt másképp. A másik, "valódi" unokahúgom most nem jött el, mert őt az anyja vitte el nyaralni, a bátyjuk, aki velem egyidős pedig a Balatonon töltötte a nyarat a haverjaival.
Adrienn, szokás szerint hol az én ágyamban, hol öcsém szobájában aludt, ahogy épp kedve tartotta. Ma este épp én voltam soron. Szerettem vele aludni, mert nagyon jól szórakoztunk, gyakran hajnalig. Olvastunk, társasjátékoztunk, a plüssjátékaival hülyültünk, és mindenféle egyéb játékokkal szórakoztattuk egymást.
Szóval, aznap éjjel is velem aludt a "királylány" (így hívtam). Nagyon fáradtak voltunk mindketten, mert egész nap bicikliztünk. Forró, júniusi nap volt, az éjszaka szintén nagyon meleg volt, ezért rajtam csak egy alsónadrág volt, rajta pedig egy bugyi és egy rövid hálóing. Ahogy mellém feküdt, éreztem a tusfürdőjének kellemes illatát, és mivel az ágyamat nem rég cseréltem le egy újabb, de kisebb fekhelyre, elég közel kellett elhelyezkednie hozzám, hogy ne essen le. Ahogy kis teste hozzámért, éreztem kemény mellbimbóit, és mivel elég rég nem voltam csajjal, hamar felizgultam, persze próbáltam takargatni. Felvettük a szokásos "alvó - pózt": ő háttal nekem, én átöleltem a csípőjét. Hat éves kora óta minden este, amikor csak nálam aludt, így szenderültünk álomba. Ebben a pózban viszont a feneke erősen nyomta a farkamat, így hátrébb húzódtam. Mikor már csukott szemmel feküdtünk, egyszer csak megszólalt:
- Balázs, olyan melegem van!
Mondtam neki, hogy dobja le a takarót, úgy sincs szükség rá, és úgy is tett. Hamarosan megint megszólalt:
- Ajj, ilyen forróságban nem lehet aludni!
Én már kezdtem unni a nyafogását, mert nem tudtam tőle aludni. Miközben forgolódott mellettem, megszólaltam:
- Nem tudom mit csinálj, talán vedd le a hálóinged!
Rámnézett, én már épp mondani akartam, hogy nem kell szégyenkeznie előttem, hisz 4 éves kora óta ismerem, láttam már meztelenül is, és amúgy is a nagybátyja vagyok. De nem volt szükség szavakra, ő egy pillanat alatt ledobta azt a kis vékony ruhadarabot, egy cseppet sem zavartatta magát, bár mindvégig kajánul mosolygott. Mondanom sem kell, abban a pillanatban felizgultam a látványtól; gyönyörű, hamvas, fiatal test, ég felé meredező, aprócska mellek. A legdurvább mégis a bugyija volt. Nem tudom, mire számítottam, talán egy kis aranyos, Mickey - egeres bugyira, de rajta nem az volt. Egy vadító, fekete, csipkés tanga volt a kiscsajon! Azonnal be is takarta, de én felemeltem a takarót, és csodálkozva megkérdeztem tőle:
- Hát ez honnan van?
Ő erre mosolyogva elhúzta a száját, és csak annyit válaszolt:
- Anyától kaptam. - és már feküdt is, nyakig betakarózva, csukott szemmel.
Annyiban hagytam a dolgot, és én is megpróbáltam elaludni. A kezem a szokásos helyen pihent, azaz kicsit lejjebb. Épp a combjára tettem úgy, hogy pici, feszes fenekét és értem. Felém fordulva szuszogott, a keze az én csípőmön nyugodott. Mikor már félálomban volt, a keze lejjebb csúszott, épp a farkamra, ami már "nyugovóban" volt, de most megint "egyenesbe jött". Vigyorogva, kislányos hangon, továbbra is csukott szemmel megkérdezte:
- Balázs, neked áll a kukid?
Mit válaszolhattam volna?
- Igen. - és próbáltam ezt olyan hangon mondani, mint aki már nagyon szeretne aludni, és idegesíti, hogy nem hagyják.
Fél perc múlva ismét jött a kérdés:
- Miért áll?
Gondoltam, hogy nem úszom meg.
- Hát, először is azért, mert taperolod. Tudod, ha a fiúknak ott taperolják, akkor hamar izgalomba jönnek, és feláll nekik.
Ismertem már őt, tudtam, hogy ez a válasz nem fogja kielégíteni.
- De amikor nem taperoltam, akkor is állt.
Sóhajtottam egyet, mert már tényleg szerettem volna aludni.
- Mit jelent az, hogy izgalomba jössz? - kérdezte.
Nem igazán tudtam, hogy magyarázzam el neki. Igazából nem volt kedvem felvilágosító órát tartani.
- Az egy olyan érzés, amikor "ott" nagyon "bizsereg", és ha valaki megérinti, vagy valami hozzáér, akkor az jó. - elég hülyére sikeredett magyarázat volt.
- Tudom, nekem is szokott ilyen lenni, amikor ott simogatom magam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2015. 06. 11. csütörtök 04:53
Kedves kis írás.
#10 listike 2014. 01. 22. szerda 07:41
Nagyon szép.
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 12:16
Hát,ez lehetetlen, hogy egy ekkora nagylány ilyen tudatlan legyen.
#8 mackó2009 2012. 11. 5. hétfő 22:36
A történet jól kezdődik.
#7 Stacki 2009. 12. 20. vasárnap 03:08
Szánalmas aki a valóságtartalmat keresi. A írás nyelvtani részét böngészni meg ugyancsak felesleges. Legyen elfogadhatóan fogalmazva.

Amúgy Pontifex írj magad tökéleteset. CSak bátran. Akkor kiélheted a tökéletességedet.

Valószínűleg nem lenne jobb a sztorid, sőt...
Én az írókat becsülöm, hogy megosztják az írásukat. Lehet ez volt az első történet, amit írt, lesz jobb is.

CSak így tovább!
#6 Mikey 2009. 12. 5. szombat 01:23
Most komolyan: ti tényleg a valóságalapot keresitek ezekben a sztorikban?
Persze a gondolat, hogy akár meg is történhetne édes, de ez a történet ebbe bőven belefér.
Így sztem jó szori, csak kissé elsietett és rövid. Remélhetőleg lesz folytatása! ;)
#5 Fuxy imperátor 2009. 12. 5. szombat 00:09
Pontifex ELMONDTA AMIT GONDOLOK :))
#4 Hamvas 2009. 12. 4. péntek 16:56
Kedves kis álmodozás.
#3 Pontifex 2009. 12. 4. péntek 07:00
T.Író! Az a gyanúm támadt,olvasva az írásodat,hogy nem szűz pinát,de valószínűleg egyáltalán pinát sem láttál közelről - max. fényképen!(Amúgy érdekes egy nyelved lehet,amivel úgy gondolod,hogy a "behatolással" fájdalmat okozhatnál...)Ellenben családi és baráti viszonylatokban bőségesen van a környezetemben 12-15 éves leányzó - bár nem szoktam "megkímélni őket" ama csalódástól,amiket említettél - azt bizton állíthatom, hogy bőségesen és szabatosan felvilágosítanának mindazon álnaív kérdések ügyében (sőt jóval azokon túl is!),amiket a kislány szájába adtál.Viszont legalább egy olyan írás,ami nem hemzseg a helyesírási hibáktól!
#2 sihupapa 2009. 12. 4. péntek 04:16
Álomnak szép de sajnos hihetetlen.
#1 Törté-Net 2009. 12. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?