Hírek

MÁJ.
11.
2017

Leah - Az első alkalom

Filmezni jöttem. Tulajdonképpen nem is tudom, miért panaszkodom, hisz filmezünk. Mármint a látszat nagyon is az, hogy filmezünk, de mindketten érezzük, hogy van valami a levegőben.
Egymás mellett fekszünk, hallom, ahogy a levegőt veszi. Szinte ég az arcom, amikor a szemem sarkából meglesem, hogy vajon a filmet nézi-e, vagy másra figyel. Nem tudom melyikünk lepődik meg jobban, ő, amiért óvatosan próbálok leselkedni, vagy én, amikor rájövök, hogy ő is hasonló kínnal küszködik. Nem bírom tovább, valamit tennem kell, különben képtelen leszek tovább türtőztetni magam. Feltápászkodok és hasra fordulok, ő is mocorogni kezd. Remélem, hogy nem hasal le mellém. Mire elhelyezkedek, már ő is nyugton van. Hiába jöttem el mellőle, a köztünk lévő 5 centi távolság még a valóságosnál is sokkal kevesebbnek bizonyul. Próbálok a filmre koncentrálni. Épp csapdába csalták a főszereplőt és óriási tűzharc alakult ki közte és legalább 20 ellenfele között.


Szex az időn kívűl 1. rész

A következő történet az első része egy sorozatnak. A történet teljes mértékben kitalált. A főszereplőt Marcinak hívják, de a történetet az ő szemszögéből írom le. Marci egy szálkás, magas, barna hajú 16 éves fiú.
Nem vonzódom a fiúkhoz úgy általában, de azért van egy - két kivétel, az is csak testi vonzódás. Például Ádám vagy Kristóf. Mindketten az osztálytársaim. Mindketten vékony de izmos és magas fiúk. Ádám haja barna, Kristófé fekete.
Egy péntek délután kint szakadt az eső, nekem pedig semmihez nem volt kedvem. Unalmamban az órámat állítgattam. Eközben megláttam, hogy megállt az órám. Lementem a konyhába, hogy elemet cseréljek benne. Meglepetésemre anyám és a kutyám is mozdulatlanul állt. Mintha lefagytak volna. Az órák mutatói se mozdultak. Az első sokk után, megnéztem, hogy reagálnak - e arra amit csinálok. Látható jelét nem mutatták. Vártam egy ideig, hátha újra elkezd telni az idő, de nem történt semmi.


MÁJ.
10.
2017

BosszúVágy

Szerintem mindenki volt már úgy, hogy vágyakozott egy olyan valaki után, akit soha nem kaphatott meg... És amikor megkapta, az maga volt a tökély! Én egy ilyen történetet írtam le, remélem hiteles lett, elvégre megtörtént, igen velem, de a neveket megváltoztatva, és külső szemlélőkét írtam le. Így könnyebb volt, és íme a történet:
Vic erőtlenül dőlt neki a falnak, még mindig nem tudta feldolgozni az imént látottakat. Ben Haris a karjaiban tartja Miát, az ő Miáját, és szenvedélyesen csókolóznak, miközben annak az undorító patkánynak a keze egyre fentebb kalandozik Mia formás combján. Mérgesen ellökte magát a faltól, és bemenekült a szórakozóhelynek kikiáltott művházba, egyenesen az alkalmi pulthoz lépett, ami dugig volt tömve különféle piállak. Megragadott egy üveget, a legerősebb pia egyikéből, és azonnal ráhúzott. Az alkohol égette a torkát, de ez még mindig kellemesebb volt, mint az istenverte csalódás.


Hárman a koliban

Szeretném megosztani veletek főiskolai koleszben történt élményeimet. Engem Alexandrának hívnak, 22 éves vagyok, két barátnőmmel, Edinával és Szandival a főiskola második évében sikerült elérnünk, hogy közös szobában lehessünk. Mi hárman az első évtől kezdve barátnők vagyunk, együtt tanultunk, megbeszéltük a pasi ügyeinket és együtt jártunk bulizni. Most hogy összeköltöztünk, éreztük, hogy el fog szabadulni a pokol, mindhárman nagy bulizók vagyunk és amolyan igazi belevaló csajok, akiket általában mindenki meg akar dugni.
Edina 160 cm magas,kb. 55 kg, brutál kerek popsival, pont tenyérbe való mellekkel,nem az az igazi feszes alak, inkább nőiesen telt, ehhez társul a kislányos pofi és a mindig vadító öltözék. Szandi éppen az ellentettje, 170 magas,50 kg, vékony, lapos has, olyan kerek popsival, aminek senki nem tud ellenállni, mellei apróak feszesek és olyan hegyesek mintha mindig izgalomban lennének.


MÁJ.
9.
2017

Szállodában

Az akkori barátnőmmel, Ágicával elhatároztuk, hogy kicsit elbújunk a világ elől. Egy hétvégére leutaztunk az egyik vidéki szállodába. Gondoltuk, pár napot csak egymással fogunk foglalkozni.
Becsekkolás után szétnéztünk a környéken. Mivel egy erdő mellett volt a szálloda, nekivettük magunkat a sűrűnek. Egyre eldugottabb helyeken mászkáltunk, mígnem elfogyott az ösvény. Na, erre sem járt senki előttünk sokáig.
Egymásra néztünk, aztán már vadul csókolóztunk is. Át - át dugtuk a nyelvünket egymás szájába. Ágica a nyakam karolta át én pedig a hol a derekát öleltem, hol a fenekét markoltam. Hamarosan érezte, hogy mennyire izgató számomra, mert lecsúszott a keze a nadrágom elejére és simogatni kezdte a farkam a nadrágon keresztül.
Lassan benyúltam a szoknyája alá és először a combját simogattam, majd kicsit lehúztam a bugyiját. Csak annyira, hogy a kezem kényelmesen beférjen alá.


Mi nők behúzott függöny mögött

Péntek délután volt. 4 - 5 körül valamikor. Már besötétedett. A gondolataimba merülve, a szerelmi bánat ellen fölvértező füves cigarettámat szívtam a közeli park egy eldugott szegletén, a kedvenc fám mögé bújva a sétáló emberek elől, a telefonomról head - set - tel hallgatva Shola Ama - You might need somebody című számát. 1997 - es, de még így 20 év távlatából is fel - felbukkan a rádiókban. No meg a bevásárlóközpontok egyik nagy kedvence.
Annyira varázslatos, ahogyan véget ér. Magányos hangulatban, mindig ezt hallgatva szívtam a péntek esti füvemet. Olyan melankolikus, mégis vigasztaló.
Feleleveníti a régi időket, régi érzéseket, elfeledett szépemlékeket. Ezen az estén, illetve délutánon, de hát télen olyankor nekem már este van… egy a közelben sétáló árny megzavarván hétvégi első meditációm, felém indult.


MÁJ.
8.
2017

Katám kezdete 2. rész

- Ezt akarom még sokszor!
- Élvezted?
- Nagyon.
- Éreztél már hasonlót?
- Ilyen jót még soha. Apuci én úgy szeretlek. Csináljuk még egyszer!
- Ok, de csináljuk most kicsit másképpen.
- Hogyan?
- Ezzel a petting megvolt, térjünk át a következő szintre. Kinyallak, ha akarod?
- Naná, hogy akarom! Most azonnal, élvezni akarok még egyszer!
- Feküdj az ágyra, a lábaid lógjanak le.
- Ok! Így jó?
- Gyere kicsit még a széléhez, én ide térdelek, és kinyalom a puncikádat.
- Most belenyalsz?
- Igen.
- Ez olyan ciki.
- Miért?
- Ott pisilek.
- Ugyan, hidd el, élvezni fogod.
Letérdeltem elé és széthúztam a combjait. A lábait a vállaimra tettem, és elém tárult a gyönyörű szűz pinája. Fantasztikusan szép volt, nedves és forró az előbbi menettől. Végig csúsztattam a kezeimet a combjain, és benyúltam a feneke alá.


Találkozás az exemmel

Tamás vagyok, 28 éves és 4 éve boldog párkapcsolatban élek a menyasszonyommal egy vidéki kisvárosban. Kisebb-nagyobb civakodások ellenére boldogok vagyunk és megvan mindenünk. Történ egyszer, hogy a munkám Budapestre szólított egy hétvégére. Péntek késő délután indultam és majd vasárnap érkeztem. Mivel egyedül utaztam, felkerestem a rég nem látott barátokat és megbeszéltük, hogy beülünk valahová és egy-két jó hideg sör társaságában felelevenítjük a régi közös ökörködéseket és átbeszélgetjük az éjszakát, sztorizgatunk kicsit. Meg is beszéltük másnap estére a találkozót. Mindenki ott volt, beültünk egy csehószerűségbe, ittunk, beszélgettünk és jókat nevettünk ki-ki kacifántos és vicces történetén. Míg nem megpillantottam pár asztallal arrébb egy nagyon jó kedvű társaságot, középpontjában pedig a rég nem látott fiatalkori szerelmemet, a volt barátnőmet, Kingát. Meglepett a látványa, nem tagadom.


MÁJ.
5.
2017

Rendőr álom

Az pont olyan, mint az a hajó... Az a... na, hogy is hívják?
Danny sosem sziporkázott az általános műveltség terén, ezért nem került be soha a helyi kocsma kvíz csapatába... maradt negyedik tartaléknak.
- Az a Marie Celeste - bökte ki Claire. Egyébként igaza van, gondolta magában Claire.
A hátsó ajtó tárva-nyitva volt, mikor a helyszínre értek. A konyhaasztalon két kávéscsésze és egy szétterített újság volt, ezen kívül egy doboz keksz és fél liter tej. Clairé észrevette, hogy a tej már megromlott, érződött a szagán.
- Ezek vagy nagyon bíznak az emberekben, vagy sietve kellett távozniuk - mondja Danny és meglazítja nyakkendőjét.
Danny láthatólag kényelmetlenül érzi magát olcsó, műszálas öltönyében. Talán azért is, mert a nyaka túl kövér az ing gallérjához és a pocakja is túl nagy a nadrágszíjhoz. Bárcsak fogyna egy kicsit és művelné magát, gondolta Claire.