JÚL
30
2010

Hétköznapi amazon

s/m

Móninak hívták, 29 éves, 160 cm magas, hosszú fekete hajú lány volt. Az Interneten, egy chat-szobában találkoztunk. Először csak semleges témákról beszélgettünk, ahogy mindenki más is: merre laksz, mivel foglalkozol? Másnap is ott volt, és harmadnap már direkt azért léptem be, hogy rákeressek. Naponta beszéltünk, része lett az életemnek. Képet és telefonszámot cseréltünk. Pár hét múlva, amikor már jól egymásra hangolódtunk, mellékesen megemlítette, hogy találkozhatnánk, ha nem bánom, de van valami, amit el kéne mondania. Bíztattam, mondja bátran. - Kicsit S/M vagyok… - írta. - Ez Nálad mit jelent? – kérdeztem. Tényleg kíváncsi lettem.

JÚL
29
2010

Andi

hetero

Andi olyan gyorsan csapott le rám, mint Vénusz légycsapója a szerencsétlen légyre. Alig két napja szakítottam a nővérével, Orsolyával, már csörgött a telefonom. A vonal túlvégén Andi mesterkélt félénkséggel - merthogy annyira volt félénk, mint egy éhes medve - előadta, hogy éppen átrendezi a lakását, és mivel ő egy szegény, törékeny virágszál, én meg erős férfiember volnék, legyek oly kedves segíteni neki. Na nem mintha nem lenne egy bútorszállítással foglalkozó barátja, akivel mellesleg én baromi rosszban voltam, mivel az a kényszerképzet vezérelte, hogy hajtok Andira, illetve Andi rám. Így utólag visszagondolva azt hiszem, féltékenysége nem volt teljesen alaptalan. Szóval bútortologatás. A koncepció mondjuk több ponton is vérzett. Nem csak a barát miatt, hanem mert eme csodamadárhoz képest én olyan voltam, mint mamutfenyő mellett a cserje. Tehát...

*  *  *

A Barátnőm, az Anyja és Én

családi

A barátnőmmel a gimnáziumban jöttem össze, osztálytársak voltunk. A ballagás után az ő presszójukban tartunk egy kisebb összejövetelt. Néhány családtag, ismerősök, barátok. Úgy éjfél körül lassan mindenki hazaindult csak a barátnőm, az anyja és én maradtunk ott. A barátnőmet Csillának az anyját Erikának hívják. Erika azt mondta, mi menjünk be a házba ő még egy kis rendet csinál, bezár és ő is lefekszik. Mi bementünk a barátnőm szobájába és lefeküdtünk az ágyra. Csilla azt mondta, masszírozzam meg a lábát, mert nagyon elfáradt az egész napos rohangálásban. Végig feküdt az ágyon és én elkezdtem masszírozni a lábfejétől egészen a combjáig. Csak egy rövid felső és egy fehér tanga volt rajta. Izgatóan domborodott előttem gyönyörű és formás popsija. Mikor a combját masszíroztam ő néha halkan felsóhajtott és még egy kicsit szétnyitotta a lábait....

JÚL
28
2010

Először, utoljára

hetero

Akkor töltötte nálam Attila az első éjszakát. Több mint hat hónapig vergődtünk a lelkiismeretünkkel. Mégis furcsa érzés volt, amikor megkérdezte: "Meséljek róla?" Megéreztem, hogy a feleségére gondol. - Csak ha akarsz. – feleltem. - Nem is vagy kíváncsi? – kérdezte, miközben felkönyökölt a párnák közt - Nem erről van szó. De nem akarok érzelmeket bolygatni. Most velem vagy, és nem vele. Csak ez számít. Nem válaszolt, csak sóhajtott. Ez fájt. Egy vállalati bulin mutattak be Attilának, közel fél évvel ezelőtt. Beszélgettünk, apró semmiségekről, ahogy két ismeretlen teszi. Mégis úgy éreztem, valami vonz hozzá. Pár nappal később összefutottunk a folyosón. Meghívott ebédelni. Azt hiszem, akkor rontottuk el az egészet. Hülyéskedni kezdtünk, talán a hirtelen jött jó idő, talán a telehold hatása, nem tudom, de vibrált...

*  *  *

Egy üzletasszony naplója 1. rész

gruppen

Előszó Egy Vas megyei kisvárosban láttam meg a napvilágot 1970 őszén. Abban az évben, amikor a Genezis együttes újsághirdetés útján keres dobost, először rendezik meg a "Föld Napja" környezetvédelmi akciónapot, s ekkor születik Nagy Tímea, olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Andre Agassi, amerikai teniszező. Családunk az átlagnál szerényebb körülmények közt élt, de nem nyomorogtunk. Apám francia, a háború alatt ismerkedett meg anyámmal. Vallásosak voltak, s engem is próbáltak úgy nevelni, de azok az idők nem voltak megfelelők, s a hitben engem leginkább a szolidaritás, a szegények megsegítése, az őszinteség fogott meg, s persze biztosította kislányként a nyugalmas, félelem nélküli éjszakákat. Szüleim nagyon sokat dolgoztak, s nyughatatlanságukat én is örököltem.

JÚL
27
2010

Szexvadászok 7. rész

maszturbáció

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok - Ne haragudj, hogy áthágtam a határokat. Már odalent ültek a nappaliban ismét, vörösboros poharakkal az asztalon. Samantha fehér fürdőköpenybe burkolta fekete szaténba bújtatott testét. Roger éppen zuhanyozott odafent. - Nem kell bocsánatot kérned, Samantha. Igazán nem. - Liliane még nem igazán tudta, hogyan is érez azzal kapcsolatban, ami történt, de azt igen, hogy egyáltalán nem haragszik a szőke lányra. Tekintetbe véve, hogy önként ment bele ebbe a helyzetbe, enyhén szólva nevetséges lett volna, ha most megsértődik. - Még sohasem csináltam ilyet, Liliane. Igazán soha. De volt benned valami, ami... Nem tudtam ellenállni. Ha tudni akarod az igazat, rendkívüli erőfeszítésembe került, hogy ne vessem rád magamat.

*  *  *

Gyöngyi néni

hetero

Sok emlékezetes és feledhető szexuális élményem van, de van néhány amit szerintem soha nem fogok elfelejteni, az egyik a következő... 21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám bíztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programomat anyagilag is... Gyöngyi néni, anyám barátnője, 45 éves ügyvédnő volt, egyedül élt mióta ismerem, amolyan "vénlány", se férj se élettárs, csak villám férfiak az életében.

JÚL
26
2010

Én és a bátyám

családi

Literotica oldalán olvasható Donna19063: "Me and My Brother Paul" munka magyarítása Amikor történetűnk kezdődött, huszonhárom éves, mesterképzést kezdő egyetemista voltam. Bátyámmal, a két évvel idősebb Paullal laktam ... Vissza az egész! Valójában évvekkel korábban kezdődött életünk megváltozása. Tehát, akkor kezdem újra. Paul az egyetemi alapképzés után gyakornoki munkát keresett, én pedig befejeztem az előkészítő évet az egye-temen. Készültűnk a nyárra, hazatérésre a koliból. Szüleink kipufogógáz mérgezésben haltak meg. Egy kis autójavító műhelyük volt az országút mellett, ott történt a baleset.

*  *  *

Az első találkozás éjszakája

hetero

Amikor végignézett a szobán áthaladó meztelen férfin, borzongató lüktetést érzett az ágyékában. Tudta, sejtette, hogy ez nem egy hétköznapi, átlagos szeretkezés lesz, már akkor megérezte, amikor először ért a keze a kezéhez és először ért a szája az ajkaihoz. Biztos volt benne, hogy jól választott, bízott női ösztöneiben és az sem érdekelte, hogy ennek az éjszakának lesz-e folytatása, vagy sem. Kívánta, őrülten kívánta ezt a rejtélyes "ismeretlen ismerőst", kívánta, hogy az felizgassa, magáévá tegye. Izgalmas volt a gondolat, hogy nem tudta, milyen stílusa, szexuális kultúrája van ennek az erotikától vibráló férfinak, de várta, akarta a közeledését és kész volt bármire.

*  *  *