A+ A-

Szállodában

Az akkori barátnőmmel, Ágicával elhatároztuk, hogy kicsit elbújunk a világ elől. Egy hétvégére leutaztunk az egyik vidéki szállodába. Gondoltuk, pár napot csak egymással fogunk foglalkozni.
Becsekkolás után szétnéztünk a környéken. Mivel egy erdő mellett volt a szálloda, nekivettük magunkat a sűrűnek. Egyre eldugottabb helyeken mászkáltunk, mígnem elfogyott az ösvény. Na, erre sem járt senki előttünk sokáig.
Egymásra néztünk, aztán már vadul csókolóztunk is. Át - át dugtuk a nyelvünket egymás szájába. Ágica a nyakam karolta át én pedig a hol a derekát öleltem, hol a fenekét markoltam. Hamarosan érezte, hogy mennyire izgató számomra, mert lecsúszott a keze a nadrágom elejére és simogatni kezdte a farkam a nadrágon keresztül.
Lassan benyúltam a szoknyája alá és először a combját simogattam, majd kicsit lehúztam a bugyiját. Csak annyira, hogy a kezem kényelmesen beférjen alá. Közben a nadrágomon már húzta le a sliccet és nyúlt be a farkamért. Szinte kirobbant a szabadba, nem kellett rajta húzni, keményen áll a markában.
Kicsit félre hajtottam a bugyit és az ujjammal végig simítottam a punciját. A következő simítás már a két nyelvecske között siklott végig. Lágyan megharapta az ajkam, ikor a csiklójához értem. Kicsit köröztem rajta az ujjammal, mire Gica abbahagyta a csókolózást és az arcát az arcomnak nyomva mélyeket sóhajtozott...
- Azt akarom, hogy a szobánkba dugj meg... Ott akarom, hogy félholtra kefélj... Aztán... Kifacsarlak, mint... mint egy citromot...
Pillanatok alatt bent voltunk a szállodában... A recepciónak még odaszóltunk, hogy egy pezsgőt kérünk a 207 - sbe, aztán be a liftbe... Vadul egymásnak estünk már ott... Igaz csak néhány csók volt, de mikor kiszálltunk, a liftre várakozó vendégek két , igencsak zilált embert láttak kiszállni.
A szobába érve egymásról rángattuk le a ruhákat, aztán... Aztán kedvesem a farkanál fogva behúzott a fürdőszobába. Hmmm... Zuhanyszex... szinte gőzfürdőt csinált pillanatok alatt, aztán már mentünk is a víz alá. Nem számított, hogy mennyire forró, csak az, hogy a kezeim között volt. Csókoltam a száját, az arcát, a nyakát... kicsit lehajolva a melleit nyalogattam. Közben egyik kezemmel a fenekét markoltam, a másikkal a combját simogattam. Aztán feljebb csúszott a kezem. Szétnyitva a lábát, feltárulkozott nekem... A nedves bőrön könnyen siklottak az ujjaim és azonnal megtalálták a puncija bejáratát. Egészen más nedvesség fogadott... Lágy... Selymes... Kicsit köröztem a bejárat felett aztán a középső ujjam lassan szétválasztva egymástól az ajkait a csiklójára csúszott... Miközben lágyan köröztem rajta a szám visszatért a szájára... Egyre erősebben szívta a nyelvemet...
- Gyere... Nyalj ki... - tolt el magától.
Úgy, ahogy volt vizesen dobta le magát az ágyra. A popsija az ágy szélére került. Elétérdeltem... Felemeltem a lábait, amitől a puncija elődomborodott... Finoman rásimítottam két kézzel, szétnyíltak a nyelvecskéi. Előtűnt a finom húsa és a lüktető hüvelye.
- Gyere... nyalj... - zihálta.
Néhány csókot adatam a ide - oda, aztán kettőt - hármat a puncijára, majd lassan végig nyaltam a nyelvecskéket... Fel - alá csúszkált mindegyiken, majd egy kicsit a csiklót simogatta. Aztán néhányszor végig nyaltam a csiklótól a popsijáig.
Megmarkolta a fejem, visszahúzott a gyöngyöcskére. A számat rátapasztottam a puncijára és a nyelvem erősödő intenzitással pengetni kezdte a csiklóját. Néha kicsit megráztam a fejem, vagyis inkább csak remegtettem, amitől, még intenzívebben élvezett a párom.
Elég hangos volt és nem akartam , hogy a dorbézolásunk zavarjon másokat, így felnyúltam, és a kezét a szájához emeltem. Bekapta két ujját és mohón szopni kezdte őket. Én addig a másik kezemmel a fenekét kezdte simogatni nyalás közben. Aztán benyálaztam két ujjam és a óvatosan a hüvelyébe nyomtam őket. Pár mozdulat, néhány nyelvcsapás és remegve, lüktetve, hangos nyögések között elélvezett.
Lassan kihúztam az ujjaim, felálltam az ágy mellett. Pontosan tudta, hogy mit szeretnék...
Elém térdelt az ágyon és néhányat húzott a farkamon. Közben hol az egyik oldalt, hol a másik oldalt nyalta végig. Kicsit körözött a nyelvével vég a fején, majd lassan az ajkai közé csúsztatta egy részét....
Istenien szívta... A forró száj... A csúszkáló nyelv... És ahogy pucsított közben... Ahogy járt a feneke, miközben kényeztetett... Muszáj volt nekem is mélyeket sóhajtoznom...
Halkan kopogtattak az ajtón... Cicám kicsit megállt, de mondtam neki, hogy folytassa. A pincér srác hozta a pezsgőt. Letette az asztalra, majd kérdezte, hogy lehet e még valamiben segítségünkre.
- Látod mi a helyzet, tudod mi a dolgod... - mondtam neki. Bár nem arra gondoltam, de a srác rögtön Ágicám mögé térdelt és végig nyalta a popsiját. Közben már szedte is le magáról a ruhákat...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 06. 12. hétfő 21:43
A szöveg is jó, meg a sztori is. De minek az a rengeteg ... ? Zavaró és indokolatlan.
#9 A57L 2017. 05. 10. szerda 04:54
Ez nem jött be.
#8 newmoon984 2017. 05. 9. kedd 22:52
tetesik, szep iras
#7 veteran 2017. 05. 9. kedd 13:55
Mesének elfogadható.
#6 vakon54 2017. 05. 9. kedd 12:32
Gabenék nemrossz.
#5 sportyman (alttpg) 2017. 05. 9. kedd 09:46
Nem rossz, de ahhoz, hogy megvalósuljon válogatott nő kell...
#4 gyuri0926 2017. 05. 9. kedd 08:08
Marhaság , ilyet senki sem csinál , a személyzet pláne nem , hacsak nem olyan helyre mentek ,ahol szex szolgáltatás van a személyzet részéről .
#3 zoltan611230 2017. 05. 9. kedd 02:56
Jó pezsgő.
#2 sztbali 2017. 05. 9. kedd 00:35
Kicsit sablonos, de jó.
#1 Törté-Net 2017. 05. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?