A+ A-

Az én kis unokahúgom... 2. rész

Sziasztok!
Balázsnak hívnak, 20 éves vagyok. Az előző történetet ott hagytam abba, hogy gyakorlatilag kinyaltam a 14 éves unokahúgomat (valójában vér szerint nem az unokahúgom, de én ugyanúgy kezelem, mint a testvérét, a vér szerinti unokahúgom).
Adriennek hívják (de én újabban csak "királylánynak" becézem), gyönyörű szőke haja van, és még szűz.
Az előző napi "játékunk" után már másnap délelőtt, már az ölembe ülve kereste a farkamat az én kis unokahúgom, de türelemre intettem. Szerencsére volt olyan okos, hogy senkinek nem beszélt az előző éjszaka eseményeiről.
Este viszont, mikor betért a fürdőszobába, kihasználtam az alkalmat, hogy rajtunk kívül senki más nem tartózkodott odahaza, és utánamentem. Ő már tusolt, és először kicsit megijedt, amikor rányitottam, de aztán látta, hogy csak én vagyok.
- Szia! - köszönt rám.
- Szia! Minden oké, királylány?
- Igen!
- Akkor jó. Segítsek? - kérdeztem.
- Nem kell! - válaszolta, de én közelebb léptem hozzá, és elhúztam a zuhanytálcát fedő, áttetsző műanyagajtót. Egy darabig néztem, majd megszólaltam.
- Add ide a szivacsot!
Ő a kezembe nyomta, én pedig elkezdtem dörzsölni vele a hátát. Nyugodtan állt előttem, szerintem nem is gondolt arra, hogy készülök valamire.
- Emeld fel a kezeid! - szóltam rá, és engedelmeskedett. A szivacsot ledobtam, beszappanoztam a tenyerem, és hátulról előre nyúlva megmostam gyönyörű kis melleit. Erre vártam tegnap este óta (vagy talán már régebb óta is...), hogy végre a kezembe foghassam ezeket az aprócska melleket. Hihetetlen jó érzés volt! Voltam már együtt fiatal lánnyal (16 évessel), de az valahogy teljesen más volt. A helyzet, hogy gyakorlatilag azt a lányt taperolom, akit az unokahúgomnak tekintek, még jobban felizgatott. Adrienn viszont mindvégig teljesen természetesen viselkedett.
Megmostam a melleit, majd a hasát is, és mondtam neki, hogy forduljon meg. Most már előttem volt remekbe szabott, pelyhes kis puncija. Jeleztem, hogy rakja szét a lábait, hadd mossam meg "ott" is. A tegnap esti hancúrozás után most újfent megszemlélhettem és megérinthettem a kis pinusát. Megint csak szétnyitottam szeméremajkait, ahogy csak tudtam, és az ujjamat is feldugtam neki, de csak kb. egy centire ment be.
Megkérdeztem tőle, hogy nem próbálta - e még leborotválni a punciját. Mondta, hogy nem. Gondoltam, akkor itt az alkalom, de megvártam, míg végez a fürdőszobában.
Miután végzett, mondtam neki, hogy vigyen be egy törölközőt, egy flakon borotvahabot és egy lavór vizet a szobába. Afelől érdeklődött, hogy mire kell mindez, de csak azt válaszoltam, majd meglátja.
A hálószobában meztelenül várt rám, a felsorolt eszközök társaságában. A töröklözőt az ágyra terítettem, a vizet melléraktam, és mondtam Királylánynak, feküdjön le az ágyra. Szó nélkül teljesítette minden "parancsomat".
Szétvetett lábakkal feküdt az ágyon, alatta a törölköző - űgy tűnt, sejtette, mire készülök. Diónyi mennyiségű borotvahabot nyomtam a tenyeremre, és szétkentem a szeméremdombján és a csiklója felett, mindenhol, ahol csak egy kis szőr nőtt. Amikor lassan elkezdtem borotválni, kicsit megijedt, de én megnyugtattam, hogy nem fog fájni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 02. 20. szombat 13:15
Nemvagy te egy icipicit pedofil?!
#9 A57L 2015. 06. 11. csütörtök 04:53
Ez gyenge.
#8 listike 2014. 01. 22. szerda 07:58
Miért nincs folytatás?
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 12:19
Ez már valamivel jobb. Hogy túl rövid? Inkább rövid, így nem annyira hihetetlen.
#6 mackó2009 2012. 11. 5. hétfő 22:38
Ezt kicsit elkapkodtad, s túl rövidre sikeredett.
#5 fiesta14 2010. 01. 21. csütörtök 16:38
lehet folytatni de figyelj a részletekre is . takarót ledobtuk ,majad takarót felhajtva néztem meg a bugyiját stb..
#4 kiscsillag 2009. 12. 16. szerda 15:11
az előző jobb volt
#3 SIHUPAPA 2009. 12. 15. kedd 20:25
...r
#2 koviubi 2009. 12. 14. hétfő 13:43
Hát ez elég gyengusz és akkor még kedves voltam
#1 Törté-Net 2009. 12. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?