A+ A-

Teniszcsillagok 4. rész - Anna és Jelena

Nem sikerült valami jól az iménti mérkőzés a kis Annának. Szomorúan baktatott vissza az öltözőbe salakos fenékkel, és egyébként is volt oka lógatni az orrát. A fiatalos és üde Jelena is éppen akkor öltözködött, és azonnal feltűnt neki, hogy Anna milyen elkeseredett.
- Szia Anna, mi a baj? - kérdezte.
- Szia Jelena - mondta Anna, - semmi, csak már nem tudok teniszezni sem.
- Jaaj már, tudom mi történt, de ettől még nem dől össze a világ! - próbálta vígasztalni a jugoszláv lány Kournikovát, de nem sok sikerrel. Viszont jót beszélgettek, és nem telt bele fél óra, amíg megbeszélték, hogy együtt mennek ebédelni. Így is lett.
Elegáns étteremben ült a két gyönyörű teniszcsillag, minden férfitekintet rájuk szegeződött.
- Mindenki téged néz - mosolygott Anna. A kis jugó csak legyintett:
- Á, inkább te vagy a szépség. - Ezen mindketten jót nevettek, és kellemesen megebédeltek. Az étterem előtt elváltak útjaik, így a búcsúzkodásra került sor.
- Annácska, látom még mindig el vagy szontyolodva, hogyan tudnálak megvígasztalni? - Az orosz lány nem válaszolt, csak egy vállrándítással jelezte, hogy "sehogy". Jelenának azonban támadt egy jó ötlete (nem mintha már nem fantáziált volna erről hónapok óta):
- Nem jösz fel hozzám este? Ihatnánk egy kicsit, meg beszélgethetnénk, úgysincs semmi dolgunk holnap. Na, akkor várhatlak 8 - kor? - Jelena olyan ellenállhatatlanul vigyorgott a csodálkozó orosz lánykára, hogy az nem tudott nemet mondani. Ráadásul tetszett is neki a lány, bár soha nem merte volna bevallani, hogy leszbikus hajlamai vannak - Jelenának viszont épp ez volt a célja. Két, gyanúsan hosszan tartó puszival köszöntek el egymástól, hazaérve Jelena pedig máris megkezdte az "előkészületeket". Behűtötte a pezsgőt, a többi meglepetést pedig az ágy alá rejtette.
Kournikova 8 után pár perccel csengetett újdonsült barátnője ajtaján. Az ajtó kinyílt, Dokic pedig ott állt fekete melltartóban és bugyiban, két pohár pezsgőt tartva kezében. Annának földbe gyökerezett a lába, el sem akarta hinni, hogy jó helyen jár. De hiszen Jelena állt ott az ajtóban, és ő nézett rá olyan mélyen és csábítóan, hogy az orosz lánynak pillanatok alatt elszálltak a szomorú gondolatok, és egészen más helyre kezdett koncentrálni... a lábai közé, természetesen. Dokic gyönyörű volt. Kislányos mosollyal, formás, feszes mellekkel és fenékkel, őrjítően kinéző lábaival megbabonázta Annát. Mire mindez végigfutott az agyán, Jelena már meg is törte a dermedt csendet:
- Na mire vársz édességem, nem jösz be? - Anna, mintha hipnózisban lenne, tátott szájjal belépett az ajtón, ami utána halkan becsukódott...
- Tessék, pezsgő - mondta Jelena, és odanyújtotta az egyik poharat Annának. A lány mosolyogva elfogadta, de még miközben itta a hűsítő nedűt, akkor sem vette le a szemét Jelena gyermekien tökéletes testéről. Hosszan egymás szemébe néztek.
- Nem akarom, hogy szomorú legyél - mondta a jugoszláv. Egészen közel hajolt Anna arcához, és a csóktól néhány milliméterre mondta tovább:
- Azt akarom, hogy ma éjjel az enyém legyél, és boldog legyél. - Abban a pillanatban lehunyták szemeiket, és egy igazán mély csókban forrtak össze. Csak egy pillanatra szakították meg nyelvi játékukat, amíg lerakták a poharakat, aztán összeölelkeztek, és ledőltek a kanapéra. Anna nem bírt betelni Jelena testével, és simogatta, ahol csak érte. A hátát, a kemény fenekét, a combjait. Barátnője pedig a kis ujjatlan pólóját varázsolta le róla. Utána lefelé haladt, kigombolta a rövidgatyót, majd még lejjebb, és lehúzta a cipőket és a zoknikat. Majd lassan, apró puszikkal Anna combján haladt visszafelé, és amikor elérte a sortot, megfogta, és lehúzta Anna lábairól. - Ezek úgysem kellenek - mosolygott. Anna bugyija máris át volt nedvesedve, persze Dokicot sem kellett félteni.
Megfogta a mámorosan bódult lány kezét:
- Gyere Anna, menjünk be a hálószobába. Van ott neked néhány meglepetés. - Kézenfogva, csókolózva vonultak be a félhomályos, halványsárga fényben úszó szobába. A háttérben halk zene szólt, a franciaágy pedig puhább és hívogatóbb volt, mint valaha. A hálószoba ajtaja éles kattanással csukódott be a két lány mögött...
A két felajzott lány megállt az ágy mellett, és lefejtette egymásról a fennmaradt alsóneműket. A szoba egyik sarkába hamarosan berepült Jelena fekete bugyija és melltartója, és Anna teljesen szokványos, minden díszítést nélkülöző fehérneműje is. A lányok ezután összedörgölték a melleiket, így pillanatok alatt mind a négy mellbimbó keményen ágaskodott. Jelena volt a kezdeményezőbb, odahajolt, és szívni, nyalogatni kezdte őket. Anna behunyta a szemeit, és úgy élvezte, ahogy egy a "pici lány" kényezteti a cickóit. Pár perc múlva viszonozta a kedvességet.
- Most feküdj az ágyra! - kérte Jelena az orosztól. Anna eleget is tett a kérésnek. Gyönyörű volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 09. 9. hétfő 05:26
Elég jó.
#9 Haver Srác 2002. 09. 10. kedd 12:33
Istenem, mit nem adnék érte hogy lássam a fenti történetet...
#8 smash 2002. 07. 14. vasárnap 23:43
kit zavar h leszbi?:) nagyon yo,10 pont.de mikor lesz végre 4-es????????????
#7 AK-47 2002. 06. 10. hétfő 13:21
Várom a négyes felállású folytatást! Csak így tovább!
#6 en 2002. 06. 7. péntek 02:41
en is :))
Rittner is jo.
#5 Farki 2002. 06. 6. csütörtök 23:34
Hmmm Amúgy is imádom Dokicot, de most..... Huuuu a fene vigye el hogy leszbi, bár figyelném ahogy.... :))
#4 Amazon 2002. 06. 6. csütörtök 17:04
Nagyon jo,izgalmas és izgató volt,10 pont:)
#3 Harcos 2002. 06. 5. szerda 17:46
Csini, de elég kurtára fogta a végét...nem baj Bea, csak így tovább!!
#2 bygirl 2002. 06. 5. szerda 15:57
az írás jó
de van pár szó ami idegesít pl gatyó jujjjj
9 pont. de lehetett volna 10 is
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?