A+ A-

Teniszcsillagok 3. rész - Alexandra visszavág

A 22 éves amerikai lánynak el kellett fogadnia a tényt, hogy a nála fiatalabb jugoszláv Jelena bizony alaposan megerőszakolta, és utána a teniszpályán aratta le a babért. Mégsem a bosszú járt Alexandra fejében, hanem az, hogy újra a fantasztikus lánnyal lehessen. Véget ért a szezon. A játékosok nyaralni indultak meleg tájakra. Alexandra nem volt rest kinyomozni, hogy a kis Dokic - lány hová indul eltölteni a szabadságát. A cél Hawaii lett.
Jelena, amikor kilépett a repülőgép ajtaján, csodálatosan érezte magát. A forró szél megcsapta arcát, a repülőtér épületein túl pedig az érintetlen természet, pálmafák és tengerpart várta. Jó alakú hawaii lányok virágkoszorút akasztottak a nyakába. Mindenki mosolygott, így ő maga is jókedvűen érkezett meg a szállodába. Tengerre néző erkély, hatalmas kert, úszómedence, golfpálya, teniszpálya. Jelena a mennyekben érezte magát. Nem is tudta, mennyire...
Napbarnított bőrű, gyönyörű combú egzotikus szépség lépett be a szálloda halljába. Alexandra Stevenson kivette a szobát, amit már előre lefoglalt. A szobája ugyanazon az emeleten volt, ahol Jelena is lakott, mégsem itt kívánt újra szeretkezni a hamvas testű jugoszlávval. Megvárta ő az igazi alkalmat.
Néhány nap eltelt, amikor lehetőség támadt az aktusra. Jelena végre egyedül sétált a tengerparton, és élvezte a tűző Napot, a kristálytiszta vizet, és a pálmafák hűs árnyékát. Lenyűgözte a látvány, így leült a homokba, és onnan kémlelte a tájat. A Nap sugarai megcsillantak kissé izzadt bőrén. Alexandra hátulról, a fák közül figyelte, kis idő után azonban előlépett a sűrűből, és minden lopakodás nélkül odalépett Jelena mellé. A lány meghökkenve nézett rá..
- Te... - nyögte.
- Igen, szia, Lexi vagyok - mosolygott Alexandra. - Látom ugyanazon a helyen nyaralunk. Leülhetek, beszélgethetünk egy kicsit?
- Hát... persze - mondta Jelena. A csodálkozása nem múlt el, amikor újra láthatta az amerikai lány gyönyörű testét. Alexandra kicsi, tűzpiros fürdőruhában volt, ami szinte mindent megmutatott formás lábaiból, karcsú derekából, feszes popsijából, telt kebleiből. Igaz, Jelena sem panaszkodhatott. A hófehér póló alatt citromsárga ruci feszült a formás idomain.
- Nem napozunk? - kérdezte Alexandra.
- Dehogynem, gyere - rikkantott Jelena. A két szépség kiszaladt a víz közelébe, és nevetve dőltek bele a forró homokba. Alexandra viszont csak leült, és a jugoszláv teniszcsillag legnagyobb meglepetésére minden szégyenérzet nélkül fogta, és levette a fürdőruha melltartó részét. Jelenának a szája is tátva maradt a tökéletes cicik láttán. Alexandra vigyorogva nézett rá.
- Mi az? Csak így lehetek mindenhol barna, nem? - Jelena elmosolyodott. Talán tudta, hogy mi volt az amerikai igazi szándéka, talán nem, de tetszett neki az ötlet, így aztán felült, és ő is levette a felsőrészt. Nagyobbak voltak a mellei, mint Alexandráé, mégis formásak, feszesek, és végtelenül kislányosak voltak. Lexinek majd' kiestek a szemei. Mindketten hátradőltek, és élvezték a nyári Nap melegét. Sokáig beszélgettek, megtárgyalták az elmúlt szezont, de nem beszéltek arról a napról, amikor Jelena erőszakkal vette rá leszbi közösülésre az amerikait. Szokatlanul sok szó esett viszont a többi teniszező lányról, és szépen kibeszélték egymás között a többieket.
Alexandra sokat nézte Jelenát, a lány arcát, domború testrészeit, és legszívesebben hozzábújt volna. Egyre merészebb megjegyzéseket tett a lány testére, és arra a bizonyos napra. Jelena vette a célzásokat, és jókat nevetett az akkor történteken. Elvégre bosszút állt, vagy mi.
Néhány óra múlva megelégelték a Napot. vették a cókmókjukat (az egy - egy melltartót, Jelena még a pólóját is), és bevonultak az árnyékba. Jelena azonnal öltözni akart, de Alexandra megfogta a kezét a csuklójánál.
- Ne, várj még - mondta. Jelena rá nézett, és látta a szemében, hogy csillog, és ég a vágytól. Mindkettőjük teste forró és izzadt volt, és csillogott a fényben. Alexandra gyengéden, mégis határozottan fogta Jelena kezét. Egy hosszú pillanatig csak néztek egymásra, aztán közelebb hajoltak egymáshoz. Nem szóltak egy szót sem, csak lassan becsukták a szemeiket, és végre újra megcsókolták egymást.
Összeölelkeztek, melleiket egymáséhoz nyomták, és heves csókolózásba kezdtek. Jelena hanyatt feküdt, Alexandra rá. Az alsó felük is egymáshoz ért, és mindkettőjükbe belenyilallt az izgalom. Szerelmesen simogatták egymás testét, közben ajkuk egymáshoz tapadt, és játékosan kergették egymás nyelvét a sajátjukkal. Hamarosan sóhajok és nyögések szűrődtek ki a csókok közül, a két lány teste pedig ritmikusan hullámzott a pálmák árnyékában.
- Ahh, akarom, akarom - lihegte Jelena. Alexandra merészebben lejjebb ereszkedett a jugoszláv lány testén, és benyúlt a zsebkendőnyi bikinibe. Jelena felsóhajtott, az amerikai lány pedig érezte, hogy partnerének puncija már nem az izzadságtól nedves. Jelena szőrtelenre borotvált nunija tocsogott a nedvektől, annyira fel volt izgulva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 09. 9. hétfő 05:26
Nem rossz.
#8 tennis 2003. 04. 30. szerda 02:39
Nagyon király a stílusod, és tök jó fantáziád van! Ráadásul én teniszrajongó vagyok, nekem ezt külön jó olvasni!!!
#7 zso 2002. 08. 17. szombat 21:42
Hat mit mondjak.............................
#6 Ray 2002. 08. 17. szombat 21:04
Igen érdekes és pikáns. Gratulálok.
#5 bygirl 2002. 05. 12. vasárnap 11:41
folytasd Bea.
#4 báboman 2002. 04. 13. szombat 08:32
hi Bea minden történeted
#3 ahh 2002. 04. 11. csütörtök 22:47
még még még! ........
#2 St 2002. 04. 11. csütörtök 01:11
Jó, csak rövid!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?