A+ A-

Teniszcsillagok 2. rész - Alexandra és Jelena

A kis jugoszláv tehetség mindig is felnézett Alexandrára. Csodálta tudását, gyorsaságát, frissességét, de nem utolsó sorban csodálatos, egzotikus szépségét is. Alexandra azonban ügyet sem vetett Jelenára, a tenisztornákon észre sem vette őt. Az egyik ilyen tornán azonban úgy hozta a sors, hogy kettőjüknek kellett megmérkőzni a továbbjutásért. Jelena még csak 19, az amerikai viszont már 22 éves, így igazán lenézte ellenfelét. A világranglistán is alatta volt, a statisztikái is alatta voltak, minden tekintetben "alatta" volt tehát a kis Jelena. Az amerikai csillagocska azonban még nem tudta, hogy ez már nem sokáig lesz így...
Eljött a mérkőzés ideje, és ahogy az várható volt, hamarosan elhangzott, hogy "játszma, szet, és meccs: Stevenson". Jelena dühös volt, mert sok hibát vétett. Amikor kezet fogtak a hálónál, csak ennyit mondott:
- Jobb vagyok nálad, azért is! - Alexandra csak nevetett, és jót fürdött az őt körülvevő sikerben, hiszen továbbjutott, mehetett az elődöntőbe. Aznap este felhívta anyukáját, és közölte az örömteli hírt, nomeg azt, hogy még maradnia kell az idegen országban, ahol a tornát bonyolították. Jelena pedig forrt (egyelőre a dühtől), és a bosszún törte a fejét. Fürdés közben jött rá a megoldásra: ha Stevenson jobb a teniszben, akkor ő is mutat neki valamit, amire nem számít!
Halkan kopogtattak a szállodai szoba vékonyka ajtaján. Alexandra mit sem sejtve nyitott ajtót, de szeme - szája tátva maradt, amikor meglátta Jelenát az ajtóban.
- Hát te? - kérdezte csodálkozva, és kicsit utálkozva is. Elvégre mit keres itt ez a kis tökmag, ha már egyszer elintézte a pályán.
- Gondoltam - kezdte Jelena, és egy üveg bort vett elő a táskájából - békét köthetnénk, és ihatnánk arra hogy olyan jót játszottunk. - Bár álmában sem gondolt erre, az amerikai győztesnek tetszett az ötlet. Úgyis unalmasnak indult az este, az interjúkat már leadta, jópofáskodott a nézőknek is, itt az ideje egy kis lazításnak.
- Jól van, gyere csak be - mosolygott. Jelena pajkos vigyorral az arcán belépett a szobába. Mivel ugyanabban a szállodában laktak, ezért nem kellett sok extra ruhát magára vennie, egy kis rövidnadrág, fehér ing volt rajta, Alexandrán pedig - mivel csak tévézett - csak egy hosszú piros póló, nomeg alatta a fehérnemű. A két lány kibontotta a bort, és a délutáni meccset elemezgetve kortyolgatták a finom nedűt. Jónéhány pohárka után azonban Alexandra kicsit becsípett, és kóválygó fejjel nevetgélt, és majd' leesett a székéről. Jelena okosabb volt, éppen csak kortyolgatta a bort, így ő szín józan maradt, és kivárhatta a megfelelő pillanatot. Amikor az amerikai lány már igencsak az ájulás határán volt, Jelena felállt, mögé lépett, és lassan elkezdte masszírozni a nyakát.
- Jaj, Jelena kicsim, ez jólesik - mormogta Alexandra.
- Ugye? Mindjárt lesz jobb is - vicsorgott Jelena, és végigsimított a másik lány vállán, és a melleit markolta meg. Úgy tűnik, Alexandra mégsem rúgott be annyira, mint gondolta, mert hirtelen felpattant a székből:
- Te mégis mit csinálsz? Leszbikus vagy??? - kiabált. Ekkor vette csak észre, hogy Jelena kezében kötelek voltak. A jugoszláv lány ekkor nekiugrott, olyan lendülettel, hogy mindketten ráestek a mögöttük álló asztalra. Jelena nem teketóriázott. Azonnal lefogta kapálódzó "partnernőjét", és egyik kezét az asztal egyik, másik kezét az asztal másik lábához kötözte, így Alexandra az asztallaphoz lett erősítve.
- Mit csinálsz te állat? - üvöltötte az amerikai, de ekkor Jelena dühösen pofonvágta.
- Kussolsz, te dög! - És azzal odaerősítette a lány egyik lábát az asztalhoz. Alexandra már csak egy lábbal rugdalózott, és sikítozott, miközben Jelena nyugodtan odasétált a táskájához, és kivett belőle egy kendőt, amivel aztán jó alaposan betömte, és bekötötte szegény Alexandra száját.
- Így ni, elég a kiabálásból. Mindjárt megmutatom neked, hogy én miben vagyok jobb, mint te - sziszegte. Lekötözte az utolsó végtagot is, és hozzálátott a "dologhoz". Nem babrált a ruhák levételével. Letépkedte Alexandráról a cipőt, zoknit, nemes egyszerűséggel szétvágta a nadrágját és a pólóját is, és cafatokban dobta a konyha sarkába. A lányon már csak melltartó és bugyi volt. Jelena ügyes mozdulattal kikapcsolta Alexandra hátán a melltartót, és levette.
- Ooh, de szép mellek - lihegte. - Akarom őket. Ugye te is szeretnéd, Lexi? - nevetett. Alexandra csak nyögött és vonaglott, amennyire a kötelek engedték, de nem tehetett semmit, és végignézte, amint jugoszláv társa élvezettel nyalogatni és markolgatni kezdi a szép, feszes, formás melleket. Jelena sóhajtozása mellett az ő nyögéseit lehetett csak hallani, és minden erejével próbált megszabadulni fogvatartójától.
- Akarod látni az én cickóimat? Tudom hogy akarod. Tessék, itt vannak! - mondta Jelena, és levetette az ingét, majd az alatta meghúzódó csipkés, szexi melltartót is. Ekkor szabadon kerekedtek gyönyörű mellei, amik még Alexandráénál is nagyobbak voltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 09. 9. hétfő 05:26
Egész jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?