A+ A-

Rita - 1990

Nem bírtam mit kezdeni magammal, fiatal testemen a kamaszkorra jellemző robbanásszerû változás ment végbe. Természetesen ez farkamra is hatással volt, mely az elmúl hónapokban jelentős méretnövekedésen ment keresztül. Éjszaka folyton gyönyörû lányokról álmodtam, akiket csak csak egy furcsa ködön keresztül láttam mintha gőzfürdőben lettünk volna, de ez egy gazdag ház szobájában történt és rendszerint egy olyan franciaágyon, melynek lábai aranyozottak voltak. A lányok arca gyakorlatilag nem volt kivehető, csak testük kontúrja. Buja össze gabajodásban voltunk, én simogattam lábukat, feneküket, hátuk mögé állva onnan fogtam meg mellüket. Ilyenkor mindig nagyon keményre duzzadt fiatal férfiasságom és hatalmasat élveztem álmomban. Ilyenkor mindig felébredtem.
Reggel volt és farkam kőkeményen meredezett felfelé, sok estben a kezemben tatrottam mint egy kalapács nyelét és a kezem, az ágyam még a fal is csupa ondóvolt körülöttem.
1991. november 30. péntek volt. Barátaimmal egy kisebb discoban töltöttük az estét, vadásztunk. Ez abból állt, hogy körbe-körbe járkáltunk a teremben és ismerős lányokat kerestünk akivel próbálkozhatnánk. Voltak is akiket ismertünk, de persze megszólítani nem mertük őket és kifogásokkal nyugtattuk magunkat: „ő nem tetszik, ő kövér, neki nincs melle” stb. Aztán egyszer csak váratlanul megláttam egy lányt, akit nem ismertem, de ő ismerősként közeledett felém mosolyogva és elkapta kezemet, majd behúzott a táncolók közé. Abban az időben még olyan együttesek és énekesek voltak a menők, mint a Kaoma, Tanita Tikaram, Madonna, Snap, Technotronic, Neneh Cherry. Leginkább a RAP stílus tombolt. Ezen a helyen is ezeket játszották. Ritának magával sodró, energikus személyisége volt már akkor is – és most is ilyen -, nagyon jól éreztem magam vele. Tizhat voltam, élveztem az életet és ha lehetett egy kis alkohollal még rá is dobtam. Iszogattunk hát, táncoltunk a legmenőbb számokra, és lassúztunk. Egy ilyen lassúzás alkalmával bódultam el Ritus illatától. Egészen megvadított, átfogtam karcsú derekát és megcsókoltam. Innentől kezdve minden kiesett és nem az alkohol hatására. Csak ő létezett és én. Persze haza akartam kísérni disco után. ő pajkosan rám mosolygott amit akkor nem értettem. Nem kellett hozzá 5 perc sem hogy megértsem. Gyakorlatilag ennyi idő kellett lépcsőházuk bejáratáig nagyon kényelmes tempóban. Itt még sokáig csókolóztunk és mivel a következő héten nem tudtunk találkozni csak pénteken, ezért a randit akkorra beszéltük meg.
1989 december 6. péntek volt, Mikulásbál a főiskolán. Itt volt a találkozó helyszíne, de én majdnem lemaradtam róla, mert barátaimmal vadásztam. Már el is felejtkeztem Ritáról és a megbeszélt randiról. Egy újabb lány szegődött mellém – miért is tagadnám jóképûnek számítottam és rendkívül elégedett voltam magammal. Izmos voltam, hiszen 6 éves korom óta sportoltam, ráadásul ebben az időben kifejezetten izomtömeg növeléssel, népszerûbb nevén testépítéssel foglalkoztam. Barna, már-már kreol bőröm, gesztenyebarna hajam és vakítóan fehér fogsorom volt, így nem volt nehéz levennem a lányokat a lábukról. Legalábbis mindenki ezt gondolta rólam, de tekintve hogy 16 évesen még nem voltam nővel, gyakorlatilag a testiség egymás simogatásában merült ki a lányokkal.
Ez a lány egyből ki is hívott a Duna partra. Eléggé tüzes kis csaj volt, hiszen egy szál blúz és valami semmi kis felsőn kívül nem volt rajta semmi, a decemberi hidegben. Még melltartó sem. Így aztán nem nagyon tudtam eldönteni, hogy az izgalomtól vagy a hidegtől olyan kemények a mellbimbói, de nem is nagyon érdekelt. Csókolóztunk és gyurmákoltam őket azután visszamentünk táncolni. Persze barátaim leszedtek róla és ha ezt nem teszik, valószínû, hogy Ritával nem is találkozom.
De ő jött. Ahogy belépett az ajtón én éppen arra fordultam. Mintha még a zene is elhalkult volna. A háttérben láttam, ahogyan mások táncolnak, beszélgetnek, viccelődnek egymással, de nem hallottam semmit. Ahogyan elindultam felé csak őt láttam, mint amikor az oroszlán kiválasztja prédáját a gazellák közül és tekintetét mereven rászegezi, hogy minden mozdulatát pontosan láthassa. Hogy megfelelően reagáljon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:51
Nincsenek párbeszédek! ÁÁÁáá
#7 A57L 2017. 07. 18. kedd 02:58
Nem rossz,de többet vártam.
#6 vakon54 2017. 06. 22. csütörtök 23:00
Ellehetettolvasni.
#5 cscsu50 2017. 06. 19. hétfő 04:03
gyengécske
#4 listike 2017. 06. 18. vasárnap 07:57
Nem tetszett.
#3 sunyilo 2017. 06. 17. szombat 10:46
Kicsit valóban érdekes időszámítás, miszerint '91 nov 30 után egy héttel '89 dec. 6. jön...
#2 fajitas 2017. 06. 14. szerda 02:48
Valami nem ok az evszamokkal. Vagy valamit nem ertek.
#1 Törté-Net 2017. 06. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?