Szükséglet 1. rész

Szavazás átlaga: 8.14 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 21.
Hossz: 17 052 karakter
Elolvasva: 906 alkalommal
Tisztelt mindenki! Ez egy homoszexuális írás. Aki nem szereti, ne olvassa, tekerjen le az aljára és nyomjon rá 3x1 csillagot. Ha mégis végig olvasod, ne köpködj, előre jeleztem. Ha tetszett... annak szívből örülök.
– Oda mész ahova akarsz... még jó, hogy apám rám parancsolt, hogy szerződés nélkül egy földönfutóhoz ne menjek hozzá. Igaza volt. Ja a zárat lecseréltettem, a szaros gatyáid, kopott ruháid majd beküldetem ide. Na csá. – csapta be maga mögött az étkezde, pihenőszoba ajtaját az én szeretett feleségem. Sanyi a kollégám csak ült a pultba, nézett kifelé. Ő egy ideje már része ennek a civódásnak. Leszarja hiszen köztudott, nem tagadja, ő meleg. Kezdetekben, mikor a főnökség szólt lennék e a túr társa, bizony voltak bizonytalansági faktorok, de a személyes első beszélgetéskor Sanyi pár mondatával rövidre zárta.
– Köszönöm a lehetőséget Péter, hogy beszélgessünk és bízom benne elnyerem a bizalmad is. Tudod a saját nememért vagyok oda, utca szavával élve buzi vagyok, de nem az a mindenkire rámászok. Van pár magamnak felállított szabály. Házi nyúlra nem lövünk, ez azt takarja, hogy cégen belül nem keveredek kapcsolatba senkivel. Így bármilyen jó pasi, akkor se mozdulok rá. Az más ha másik kezd ki velem, de tudom a helyem, határaim. Senkire nem tartozik az érzelmi életem, ha nem tudom négy fal között tartani akkor abból menekülni kell. Sok szabályom van, de csak még egy ha kilépek, kidobnak egy kapcsolatból, nem nézek vissza nem sunnyogok vissza az ablakon. – fejezte be. Szemében a tisztaság tükröződött, próbáltam hinni, bízni így jeleztem fentebb, hogy vállalom, de ha rám mozdul, vagy mást kapok, vagy kilépek. Szerencsére nem csalódtam, jó munkatársak, partnerek voltunk. Tudtunk együtt működve dolgozni, sőt voltak közös szabadidős programjaink is. Mindketten imádtunk biliárdozni.
Vissza az ominózus kidobásom elé. Anyám mindig óva intett Kati nem lesz jó asszonyom. Hirtelen természetű, tőlem idősebb és ő diplomás, én egy sima eladó szakmunkás vagyok. Kezdetekben nem volt gond. Bírt mert tudta nemi téren strapabíró vagyok, ő pedig szinte nimfomániás. Bárhol, bármikor csak a szex. Jól indult a házasságunk első pár hónapja. Napi szex, hétvégéken pedig ki sem keltünk az ágyból. Gondok akkor kezdődtek, mikor megfelelőségi vágyam miatt, hogy töredékénél kicsit többet tegyek le anyagilag én is az asztalra, így túlórákat vállaltam. Kati flegmán közölte ha megszakadok sem keresek annyit mint ő aki egy multinál volt középvezető. Lassan kezdett anya szava bejönni. Végül 2 hete derült fény rá, hogy egy felső vezetővel összeszűrte a levet és ő lett számára a nagy Ő, az igaz szerelem.  

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.14 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. november 28. 09:36
#4
Nincs ezzel a történettel semmi gond. Homo de nem durván és olvasmányos.
2
plmyaq
2023. november 23. 20:06
#3
Hát a vége jobb lehetett volna.
1
genius33
2023. november 21. 04:23
#2
Minden kezdet nehéz
1
T
Törté-Net
2023. november 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1