A+ A-

Aprócska történetek 9. rész - Mese neked kedvesem

Szombaton elmentem lemosni a kocsimat, és közben a következő gondolatok futottak át az agyamon:
Szép napsütéses nyári nap volt. Beálltál a kertbe az autóddal. Én éppen napoztam, és közben hallgattam a rádióban a kívánságműsort. A Thank you c. szám ment éppen. Meztelenül feküdtem a fűben egy pokrócon. Mikor megláttalak, magamra kaptam egy fehér pólót. Nem volt alatta semmi, csak a barna testem, ami csillogott a napolajtól. Felkaptam a slagot, és nevetve futottam hozzád. Megnyitottam a vizet, és végigfolyattam a testemen. A fejem fölé emeltem, és élveztem, ahogy lehűti minden porcikámat. Tetőtől - talpig csurom vizes lettem. Nagyon hideg volt.
A póló teljesen rám tapadt, és megmutatta azt, mire kíváncsi szemed pár pillanat múlva válaszul pajkosan mosolygott rám. Aztán a kocsi felé fordítottam a vízsugárt, és te nevetve húztad fel az ablakot. Még idejében. Aztán lenyomtad a gombokat, és én befutottam a garázsba, hogy pár pillanattal később vödörrel és samponnal a kezemben térjek vissza hozzád. Teleengedtem a vödröt, és jó habos vizet csináltam. Utána lelocsoltam a kocsidat. Minden mozdulatomat figyelted. Lassan elkezdtem a szivaccsal mosni az autót. Először a tetejét. Úgy, hogy a vizes pólón átlátszó melleim a melletted lévő ablakot cirógatták. Aztán átmentem a másik oldalra, és ott is lecsutakoltam a tetőt. Majd a kocsi elején folytattam. Lemostam a szélvédőt, majd a motorháztetőt, és közben a zenére mozdult a testem. Néha elhúztam magamtól a pólót, hogy aztán újra és újra visszatapadjon a testemre, ezzel is jóleső borzongást okozva nekem. Szeretem, ahogy nézel, s szeretek veled incselkedni. A kezem már tiszta hab volt, s amikor visszatértem az ajtódhoz és folytattam a kocsimosást, szemünk összevillant. Csókot küldtem feléd, és kacéran felrántottam egy pillanatra a popsimról a pólót. Haladtam sorban, és körbemostam az autót. Egyre többet mutattam magamból. Amikor már minden elem tiszta volt, leöblítettem az autód, majd magamat. Aztán folytattam. Hoztam egy viledát, és gyakorlott mozdulatokkal láttam hozzá, hogy szárazra töröljem. Nem kapkodtam el semmit.
Élveztem, ahogy figyelsz. Szinte hallottam, hogy egyre sűrűbben lélegzel. Aztán intettem neked, s te feloldottad a zárakat.
Kinyitottam a melletted lévő ajtót, és háttal neked, előre hajoltam, hogy körbetöröljem. Éreztem, ahogy a fenekemen végiggördül egy vízcsepp, s ujjammal követtem az útját. Remélem, mindent pontosan láttál, hiszen úgy mozogtam tánc közben, hogy a meztelen puncim néha - néha elővillanjon. Majd a küszöb következett, és szinte éreztem, hogy a szemeid a mellemet figyelik. Nem ülhettem be melléd, hiszen csurom vizes voltam. Így hát nem maradt más választásom, meg kellett várnom, míg a nap leszárítja rólam a cseppeket. Addig is volt mit csinálnom, így befejeztem a takarítást. Utoljára hagytam a te ajtódat. Mosolyogva nyitottam ki. Majdnem loptam egy csókot tőled. De csak majdnem. Odahajoltam lassan hozzád, és egészen közelről mosolyogtunk össze. Éreztem a vibráló levegőt körülöttünk, s szinte hallottam a szíved zakatolását. Aztán megfordultam, és letöröltem az ajtód.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:42
Egész jó.
#5 Mangalover 2002. 07. 23. kedd 19:00
Na ez nagyon jó. Több ilyen kéne. Csak így tovább. 8 pont
#4 Törté-Net 2002. 06. 3. hétfő 13:10
Nikita: Olvasd el a FAQ-ot, ott le van írva...
#3 Nikita 2002. 06. 3. hétfő 08:00
1 ember, 8 pont= átlag 4,67 nah ez aztán tud számolni. a serverről nem is beszélve. hova tűnt a többi szavazat és hozzászólás?
#2 Kedves 2002. 06. 2. vasárnap 11:49
Észre kell venni: itt műfaj teremtődik.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?