A+ A-

Aprócska történetek 2. rész

Szép kora nyári nap volt. A madarak vígan csicseregtek, a nap ezer ágra sütött, és a nagyváros zajától egyre távolodott a két autó. Az elsőben egy lány ült, térdig érő kabátban, hosszú fekete csizmában, haja lazán feltűzve. Autója vígan falta a kilométereket, mintha sejtette volna, mi fog történni. A második autóban egy fiatal férfi ült, zenét hallgatott, és közben azon gondolkodott, vajon hova mennek...
Előző nap a lány nagyon titokzatosan viselkedett. Felhívta őt, majd bemutatkozás nélkül közölte vele, hogy mikor és hol fog várni rá, s hozzátette, hogy az autóból ne szálljon ki, hanem kövesse őt, s lecsapta a kagylót.
Amikor elérkezett a találka ideje, a férfi pontos volt, s a nő valóban várt már rá. A nő kis autója gondolkozás nélkül elindult, így a férfi követni kezdte.
Már régen kiértek a városból, s most rétek és dombok közt furikáztak. A kellemes melegben mindketten leengedték az ablakokat, és élvezték a friss, meleg levegőt. Egy idő után a nő letért az útról, és egy keskeny földúton az egyik domb tetejére hajtott. Ott megállt, és intett a férfinak, hogy állítsa le az autóját.
A csomagtartóhoz lépett, és elővett belőle néhány dolgot. A férfi ekkor kezdte el sejteni, mi volt jövetelük célja. A nő kellemes zenét tett az autó magnójába - Sade: Lovers Rock - , az ajtókat nyitva tartotta, és leterítette a pokrócot a földre. A kosárból előkerült a pezsgő, poharak, és némi friss eper, meg persze a tejszínhab. A nő nem szólt egy szót se, s jelezte a férfinak, ő se tegye.
Kinyitotta a pezsgőt, majd lassan elkortyolt egy pohárral, miközben csak nézték egymást. Az ujjaival kérte a férfit, hogy feküdjön a pokrócra, majd mikor ez megtörtént, lassan el kezdte mozgatni a csípőjét a zene ütemére. A férfi közben a pezsgőt kortyolgatta, és zavartan körbekémlelt, vajon csak kettesben vannak - e. A nő kezdett beleérezni a zene ritmusába, majd lassan leengedte a haját. Ahogy a pezsgő hatni kezdett, elkezdte kigombolni a kabátját. Mikor a vállán lassan lecsúsztatva elővillant a fehérnemű, a férfit kezdte szorítani az ing nyaka. A nő ott táncolt előtte egy sötét zöld baby - dollban, a természet lágy ölén, hol bárki megláthatta volna őket, és a selyem fehérnemű vidáman csusszant a feszes testen. Látni engedte a gyönyörű dombokat, s az előre meredő mellbimbókat. A nő teste érzéki volt, finom barna bőrén csillogtak a nap sugarai.
Amikor a számnak vége lett, a nő a kosárhoz ment, s egy selyemsálat vett ki belőle, melyet a férfi mellé tett a földre. Lassan elkezdte vetkőztetni a férfit, először a nyakkendőjétől szabadította meg, majd az ingétől. Az apránként elővillanó testre apró csókokat lehelt, majd egyre lejjebb haladva kigombolta a férfi övét, s elkezdte lehúzni a nadrágot róla. Amikor elővillant a pamut boxeralsó, a nő elmosolyodott, s kezeivel finoman cirógatni kezdte a férfi testét. Ezután a földről felvette a selyemsálat, és megkötötte a férfi kezeit, majd megkérte őt, hogy tegye azokat a feje alá. A férfi némán engedelmeskedett, s hagyta, hogy kényeztessék. A nő megcsókolta, először finoman a száján, majd egyre hosszabban, kiélvezve minden pillanatot. Harapdálták egymás száját, s közben a nő a férfi fölé térdelt, s a fehérneműjével finoman cirógatta az izmos testet. Egyre jobban belemerültek a játékba, s a nő már a melleivel cirógatta a férfi mellkasát, majd elkezdte apró csókokkal hinteni minden porcikáját. Egyre lejjebb haladt, s hosszasan időzött a mellbimbókon, hisz tudta, a férfi nagyon élvezi azt. Amikor nyelve a köldökhöz ért, és ott elidőzött egy darabig, érezte, hogy a férfi visszatartja a lélegzetét. Mosolyogva ment tovább, ujjait lassan becsúsztatta az alsónadrágra, de csak néhány másodpercig hagyta bent, hogy ezzel is tovább húzza az időt. A nadrág széle mentén nyelvével lassan körül cirógatta a finom anyagot, majd egész lassan megszabadította tőle a férfit, aki szemmel láthatóan élvezte az eseményeket. A nő ekkor a tejszínhab után nyúlt, s élvezettel nyugtázta, hogy a férfinak felvillan a szeme. Apró habszívecskékkel fújta össze a férfi mellkasát, majd a tejszínhabbal betakarta férfiasságát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 12:33
Nagyon jò!
#10 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:42
Nem rossz.
#9 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:56
Hmmm ez igen smile
#8 Mangalover 2002. 07. 21. vasárnap 00:33
Nem is tudom... Nem rossz, de valami hiányzik. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. 3 pont
#7 Kedves 2002. 06. 2. vasárnap 11:54
De igen Aurora! Nikita ilyen :-))
#6 aurora 2002. 05. 12. vasárnap 20:25
Nem hiszem, hogy volt olyan olvasó, aki felkészült volna az utolsó sorban lévő fordulatra. Agatha néni kivételével persze.-
#5 bygirl 2002. 05. 12. vasárnap 12:20
jó a vége
#4 kokas 2002. 05. 11. szombat 22:12
Meglepően jó. Írástechnikailag is. Messze felülmúlja az előzőt. Gratulálok. 9 pont!
#3 Maci 2002. 05. 11. szombat 21:32
Klassz volt...kiváncsian várom a folytatást
#2 Ildica 2002. 05. 11. szombat 06:34
hmm...jo...érdemes lenne csiszolnod irásaidat...lehet benned iroi véna.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?