A+ A-

Aprócska történetek 4. rész - 1st group

Pár éve történt az eset, azon a nyáron lettem 18 éves, és valószínűleg sose fogom elfelejteni, mi minden történt akkoriban velem. A strandon éppen érettségire készültem, olvasgattam a könyveimet, amikor egy nagyon helyes srác odajött hozzám, hogy segítsek neki. Belelépett egy darázsba, ami persze rögtön megcsípte, és nem tudja kiszedni a fullánkot a lábából. Így ismertem meg Zsoltit, aki annyi idős volt, mint én. Öt perc múlva ő és a barátai mellém telepedtek, és beszédbe elegyedtünk. Hamar összebarátkoztunk, és pár nap múlva már együtt bandáztunk.
Szombat este volt, kora nyáron, amikor páran elhatároztuk, hogy felfedezzük az éjszakát. Zsoltinál gyülekeztünk, hiszen a szülei nem voltak otthon, és már egy - két hete majdnem mindenki ott tanyázott. A kecó elég tágas volt, két nappalival és 6 hálóval hívogatott minket. Nem igazán foglalkoztatott senkit, ki melyik szobában és persze kivel tölti az éjszakát. Meg a felhozatal szerint a csapat 5 - 6 fiúból, és belőlem, valamint az éppen aznapi lánykollekcióból állt. A srácok úgy cserélgették a lányokat, mint más a bugyiját, vagy még gyakrabban. Aznap este 6 fiúval indultam a város egyik legjobb discójá - ba, mert megígérték nekem, hogy én választhatom ki az éjszakai partnerüket. Jó játéknak ígérkezett. A discóban már ismertek minket, hiszen a hét minden éjszakáját ott töltöttük ezen a nyáron. Igazán jól néztünk ki, mindenki a strandolástól csoki - barnára sült, és indulás előtt bekentük magunkat babaolajjal, hogy még jobban csillogjon a testünk. Rajtam csak egy fehér miniruha volt, és egy pántos szandál, mely kiemelte hosszú combjaim. (A ruhát aznap vettem a fiúkkal a belvárosban, az eladónők legnagyobb megrökönyödésére, hiszen nem minden nap térnek be hozzájuk a lányok fiúcsapatostól.)
Szóval megérkeztünk a discóba, ezer ismerős, puszi mindenkinek, aztán irány a táncparkett. Amolyan dörgölődzős táncot lejtettünk, és egyre jobban alakult az esténk. Én az ismeretlen lányok reakcióját lestem. Volt akinek nagyon tetszett, amit csináltunk, és egyetlen intésemre csatlakozott hozzánk. Másoknak pici segítség kellett, ösztönzés, és ekkor valamelyik fiút küldtem, hogy csalogassa oda. Nem telt el sok idő, és minden fiúnak találtam párt. Aztán kivonultunk a bárhoz inni. A fiúk sorba álltak, én meg elhívtam a lányokat a mosdóba. Ott elmeséltem nekik, hogy mire gondoltam az éjszaka folytatását illetően. Hamar felfogták, hogy mi a játék lényege, és csak egy lány volt, aki azt mondta: köszike, én nem kérek belőle, jó szórakozást. Aztán visszamentünk a srácokhoz, megittuk az italt, majd taxikba pattantunk, és irány a Zsoltiék háza.
Az út nem tartott tovább negyed óránál, és a társaság végig remekül szórakozott. Én a lányokkal utaztam, és előre megbeszéltünk pár meglepit a fiúknak. A sofőr furcsán nézett ránk, ami teljesen természetesnek tűnt a téma miatt. Amikor megérkeztünk, újra ittunk egy kicsit, majd folytattuk a táncolást. Persze egyre lengébben. Nem volt nehéz a lányokat rábeszélni a vetkőzésre, hiszen nem volt szégyellni valójuk. Nekem leginkább egy Anita nevű szőke lány tetszett, aki alig lehetett több 16 - nál. Szép kemény mellei voltak, és olyan tüzes pillantása, melyből rögtön tudtam, én se vagyok neki ellenszenves, és valószínűleg szívesen kipróbálna egy másik lányt. Odamentem hozzá, és segítettem neki levetkőzni. Kezeim lágyan simították végig a testét, amikor lecsúsztattam róla a fölsőjét. Testét lágyan mozgatta a zene ütemére, amikor hozzásimultam fedetlen testemmel, és csókolni kezdtem a száját. Aztán már éreztem is, amint kezével végigcirógatja a hátam, majd egyre bátrabban felfedez. A következő pillanatban intettem a többieknek, hogy feküdjenek körénk a földre. Tetszett nekik az ötlet. Én pedig letérdeltem Anita elé, és levettem a miniszoknyáját, mely alatt egy ici - pici tanga volt. Izgatni kezdtem a számmal a testét, majd a kezemmel benyúltam a bugyijába. Kicsit terpeszbe állt, és lehunyta a szemeit. Nagyon örültem neki, mert egyből tudtam, hogy nem fog ellenkezni, ha folytatom. A bugyi alatt teljesen csupasz volt, - ami akkoriban még nagyon meglepő volt - és nedves. Lecsúsztattam róla a bugyit, és megkértem, feküdjön be a körbe, én pedig a lábai közé hasaltam. Minden felől egyre jobban hallottam a többiek elhaló sóhajtozását, és biztatását. Hát nekiláttam felfedezni a lány testét. Finoman megremegett, amikor a nyelvem megérintette ajkait. Sorban egymás után. Előbb fent, majd a lábai közt. Kezeimmel finoman simogattam combjainak belsejét, majd egyre közeledtem a csiklójához. Aztán amennyire csak tudtam, bedugtam a nyelvem a forró puncijába egymás után többször is. Hangosan nyögdécselt és a többiek kérték, folytassam. Nekem se kellett sok bíztatás, nyaltam tovább, egyre inkább élvezve a dolgot. Éreztem, ahogy a puncimat elönti a forróság, és lüktetni kezd. Szétraktam a lábam, mert a Zsolti feküdt mögöttem, had lássa, mennyire élvezem a dolgot. Kezeimmel is besegítettem a lánynak, aki egyre vadabbul dobálta magát alattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:43
Egész jó.
#10 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:57
Tetszetőőőős nyes
#9 Mangalover 2002. 07. 21. vasárnap 00:47
Nekem eddig ez tetszett a legjobban az aprókák közül. Csak így tovább Nikita. 8 pont
#8 Nikita 2002. 06. 3. hétfő 07:56
chet: +lepsz! hogyhogy olvastad? tehát vki lenyúlta a honlapomról? ejnye-bejnye tolvaj brigád! pedig esk, hogy megtörtént, és esk, hogy velem :)))
#7 chet 2002. 05. 15. szerda 20:42
ezt már olvastam itt az oldalon,de jó a történet...a darázs meg örök vitatéma maradhat :)
#6 Ödönke 2002. 05. 15. szerda 17:28
W! Fogj egy darazsat, nyird ki és nyomd össze a potrohát. Az a fél centis tüske ami kijöb belőle az a fullánkja:) Az a baj hogy a darázs fullánkja nem szakad be mint a méhé, ugyhogy nemtom miért nem tudta kiszedni.
10 pont:)
#5 kokas 2002. 05. 15. szerda 14:21
"discójá-ba" "csoki-barnára" ??? Amúgy tűrhető, bár kissé hihetetlen. Ezek a mai fiatalok... 6 pont
#4 csati 2002. 05. 15. szerda 10:38
Harap?
Nincs neki foga bazzeg =)
#3 w 2002. 05. 15. szerda 09:33
Ez egy blőd kitaláció.Ha belelép egy darázsba a darázs szerintem nem éli túl.A fullánkot rém egyszerű kiszedni nem olyan mint egy tövis.Végül én úgy tudom,hogy a darázsnak nincs fullánkja inkább csíp vagy harap!
#2 Dodeszh 2002. 05. 15. szerda 01:16
Most sem tudok igazán újat írni, csak így tovább!

A bojkottot meg mindenki tartsa be!!!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?