A+ A-

Aprócska történetek 11. rész

Izgatottan siettem haza. Egész nap a legújabb játékunkra gondoltam. Egyszerűen nem tudtam kiverni a fejecskémből. Csak ma fogjuk elkezdeni, de a testem egész nap bizsergett. A munkámmal nem is tudtam foglalkozni. Hogyan kezdődött? Egyik este szeretkezés után mondtam, hogy szeretnék valami újat kipróbálni. Láttam rajtad, hogy nagyon tetszik az ötlet. Azt mondtad, rendben, találjak ki valamit, és ha már tudod, mi az, váltsuk valóra. Most van a nap, hogy rákészültem a dolgokra.
Remélem, jól fogsz reagálni. Nem szeretném, ha rosszul sülne el. Még vagy egy hónappal ezelőtt vettem egy vibrátort. Olyan, mint egy igazi, nem az - az idétlen kemény rúd, hanem mint egy valódi pénisz. Isteni a kiképzése, a mérete. Olyan hajlítható szilikonos, aminek a végén tapadó korong van. Bárhol megmarad. Vettem hozzá síkosítót is. Apró kicsi tégelyben árulták. Nem igazán tudtam, hogyan kezdjek hozzá, de sok időm nem volt, hiszen 2 óra múlva jössz haza, és akkorra rendet kell tegyek, nehogy lebukjak. Még dugi - helyet is kell keressek. Imádom ezt az izgalmat. Szóval kibontottam, meleg víz alatt kicsit testhőmérsékletre melegítettem.
Már az érintése is fincsi volt. Ahogy az ujjaim ráfonódtak, éreztem, hogy kezdek nedves lenni. Mire úgy véltem, most már nem fogja lefagyasztani a puncimat, már kellőképpen lucskos lettem odalent. Bementem az egyik hálóba, és besötétítettem. Aztán teljesen meztelenre vetkőztem, és ráfeküdtem az ágyra. Először csak a kezeimmel simogattam magam. Aztán a csiklómhoz érintettem a vibrátort, és lassan simogatni kezdtem magam. Pillanatok alatt csillogott a puncimtól, és szépen lassan lejjebb csúsztattam.
Ismerem magam, elég szűk vagyok odalent, így sosem kedveltem, ha egy fiú pár perc után ajtóstól ront a házba. Elkezdtem a bejáratnál simogatni magam, és közben arra gondoltam, hogy mellettem fekszel, és nézed, amit csinálok magammal. Egyre jobban felizgattak ezek a fantáziálások. Közben a mellem is egészen beindult, így picit megnyalogattam a mellbimbóimat, majd két ujjam közé fogtam az egyiket, és simogatni, dörzsölgetni kezdtem. Jó volt nézni, ahogy a testem reagál minden egyes mozdulatomra. Éreztem, hogy a pinám egyre nedvesebb, és hogy már nagyon szeretné magában érezni ezt a nagy faszt, így szép lassan apró lökésekkel elkezdtem tágítani a puncim. Ki - be húzgáltam a vibrátort, és hallgattam, ahogy jóleső cuppogások hangja tölti meg a szobát. Közben a szám teljesen kiszáradt, így a nyelvemmel elkezdtem nyalogatni. Nagyon érzékeny vagyok a számra, mindig jól esik, ha a nyelvemmel játszhatok. Egyre inkább éreztem, hogy elönti testemet a kínzó vágy, és pillanatok alatt azt vettem észre, hogy lüktető pinám szinte elnyeli a vibrátort. Szép hosszú mozdulatokkal haladtam, egészen kihúztam magamból, hogy csak a vége érjen hozzám, majd félig benyomtam. A legjobb az egészben az volt, mikor a makk pereme becsúszott. Nem tudom, kiről mintázták, de az élvezettől már az ájulás szélén jártam. Még sose éreztem ilyen finomságot odalent. Pillanatok alatt utólért az első orgazmusom. De egyszerűen nem tudtam leállni. Csak toltam magamba a vibrit, és szinte sikongattam, annyira tetszett. Aztán jött az ötlet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon54 2017. 10. 17. kedd 13:34
Nikita lessz még-e írásodnak folytatása?
#11 deajk2008 2016. 11. 6. vasárnap 09:21
ez már kerekebb lett és folytasd 8p...
#10 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:45
Elmegy.
#9 éNERGIE (F) 2002. 06. 8. szombat 12:57
15-16 eves lany kell nekem! :) van egy allat tortenetem!!! :DDD
#8 tucsok 2002. 06. 4. kedd 15:58
hehe ;) nem rosz torténet ;>De nincs itt valami lany aki szeretne egy tortenetet velem ?:DDDeheem ;)
#7 Blade 2002. 06. 3. hétfő 18:36
Vibrin furán gurul a kocsi!
Vagy a csajt pumpálja meg vele?
#6 Nikita 2002. 06. 3. hétfő 07:48
Kedves: drukkolj! ma elkérte a párom az autómat, mert spoilert javíttat. lécci ne nyúljatok a csomagtartóba!!!!!!
#5 Ismeretlen 2002. 06. 2. vasárnap 22:41
kellemes :)
#4 Kedves 2002. 06. 2. vasárnap 11:42
[..állapította]+m .. Bocs. A hozzászólásért is. Nikita nem szorul ötletekre. "Öröm" olvasni ..
#3 Kedves 2002. 06. 2. vasárnap 08:50
Mielőtt beléptem a házba vetettem egy pillantást a kocsidra. Bosszúsan állapította meg, hogy valami szemétláda kiszúrta a gumidat. "Kereket kell cserélni!" - gondoltam.
#2 bygirl 2002. 06. 2. vasárnap 07:22
ötletes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?