A+ A-

Aprócska történetek 1. rész - Medence

Nyár van, nagyon meleg. A Balaton északi részén vagyunk. Szép a kilátás. A társaság a medence partján beszélget. Páran fürödnek is a vízben. Felbontok egy üveg pezsgőt, hogy kicsit oldódjon a hangulat. Öntök mindenkinek, és koccintunk az estére. Bár én már látom, hogy kicsit hamarabb kezdünk ma bele a bulizásba. Sikerült jól összeválogatni a csapatot. Nem hiszem, hogy lesz valaki, aki ma sex nélkül fexik le. Aztán félrehívom picit a lányokat. A pezsgő már megtette a hatását. Szép lassan oldódnak a gátlások. Bár így szétnézve, nem hinném, hogy nagyon vannak. Mindegyik lány nagyon csinos, s a fiúkkal sincs gond. Aztán megkérem a fiúkat, hogy üljenek ki a medence partjára. A lányokkal bemegyünk a vízbe. Az egyik fiú közben felhangosítja a zenét. A magnóból az egyik DJ cdje adja az ütemet. Aztán a lányokkal egyszerre megyünk a víz alá. Teljesen. És odaúszunk a parthoz, s feljövünk a fiúk lábánál. A medence szélénél a hátunkra fordulunk, és már melltartó nélkül úszunk vissza középre. Aztán úgy helyezkedünk, hogy a víz ne nagyon takarjon minket el. Már megbeszéltük, ki kivel lesz. Nem volt vita, simán eldöntöttük a párokat. Persze a fiúk majd azt hiszik, ők választottak. De ez sosem így van. : - )) A pezsgős poharainkat már úgy tettük a medence szélére, hogy pontosan a mellé a fiú mellé kerüljön, akire az elkövetkező órákat szánjuk.
Kicsit lubickolunk a vízben, aztán megbeszéljük, hogy inni kellene. Odaúszunk a lábukhoz, és kiemelkedünk a vízből. A mellem meredezik a hidegvíztől, és ahogy kinyúlok a poharamért, a lábadhoz ér. Figyelem, ahogy a testemet bámulod. Nem vagyok szégyenlős, szeretem, ha nézel. Aztán szétteszem a lábaidat. És én bebújok közé. A mellem a térdeddel van egyvonalban. Feltámaszkodom a medence szélére, és megcsókollak. Aztán kijövök, és letérdelek eléd. Megfogom a kezedet, és végigsimítom vele a vizes testemet. Iszom egy kortyot a pezsgőből, de nem nyelem le, hanem megcsókollak, és picit átengedek a szádba. Aztán finoman megharapdállak. Sokáig csókolózunk, és a kezed közben bejárja a testemet. Aztán felállok eléd, és az egyik lábamat felteszem a székedre. Hagyom, hogy a kezed egyre bátrabban cirógasson. Közben simogatom a fejedet, és néha lehajolok, hogy megharapdáljalak. Lassan benyúlsz a tangámba. Látom, hogy tetszik, amit érzel. Nem csodálom, mert már nagyon beindultam.
Finoman simogatod a nedves puncimat, s közben mozgatom a csípőmet. Aztán megfogom a kezed, és az egyik ujjadat magamba húzom. Imádom, ahogy csinálod. Hátrahajtom a fejem, és mélyeket sóhajtok. A másik kezed közben a combomat kényezteti, és fogaiddal finoman harapdálsz. Egyre gyorsabban mozgatod az ujjadat. Közben a másik kezed a csiklómon jár már, és őrületbe kerget. Aztán megfogom a fejed, és magamhoz húzlak. De te nem hagyod magad. Incselkedsz velem, de én erőszakos vagyok, és még közelebb húzódom hozzád. Aztán látom, hogy már nem tudsz nekem ellenállni, és végre rátapadsz a puncimra. Megnyalogatod az ajkaimat, és közben apró szünetekkel fokozod az élvezetem. Aztán kihúzod az ujjadat, és benyalsz a csupasz puncimba. A lábaim már nagyon remegnek, alig bírom magam tartani. Egyre mélyebbre nyalsz, szétszedsz a száddal, és én pillanatok alatt elélvezek. Beléd kapaszkodok, majd az öledbe ülök, és hagyom, hogy cirógass, míg megnyugszom. Megcsókollak, és közben mosolyogva ízlelgetem a saját nedveimet. Míg pihenünk, a többieket nézzük.
Láthatóan tetszik nekik a dolog. Én meg imádok mozizni. : - ))) Az egyik lány éppen a barátodat kényezteti a szájával, s te megkérsz, hogy szálljak be hozzájuk, mert szeretnéd nézni, mi történik. Letérdelek a lány mögé, és egészen közel bújok hozzá. A mellem a hátához ér. Nem lepődik meg. Már ismerjük egymást jó ideje. Hátranyúl az egyik kezével, és megszorítja a fenekem. Kicsit simulgatok hozzá, aztán széthúzom a combját. Az egyik kezemet a hasa felől dugom be a bugyijába. Elkezdem simogatni a punciját. Te mutatod, hogy húzzam félre a bugyiját, mert nem látsz mindent. Felhúzom a lány jobb lábát, és a sarkára teszem. Aztán félrehúzom a bugyit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 12:41
Közepes!
#16 listike 2014. 04. 23. szerda 07:50
Nem jó.
#15 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:42
Nem rossz.
#14 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:56
Nekem is tetszik smile
#13 Mangalover 2002. 07. 21. vasárnap 00:27
Hülyék vagytok? Ez egész jó! 7 pont
#12 aurora 2002. 05. 12. vasárnap 20:06
Kis jóindulattal kapott ötöst tőlem, de - fel a fejjel, soha rosszabat ne olvassunk!
#11 Imrus 2002. 05. 11. szombat 10:39
Nagyon extra történet,
ha valaki ilyen bulit szervez, írjon!
#10 . 2002. 05. 10. péntek 19:36
Csak kritizálni lehet?
#9 NAGY fax 2002. 05. 10. péntek 18:31
Túl hosszú!
#8 sexdrew 2002. 05. 10. péntek 16:20
Nem kívánom egyik hozzászólót sem minősíteni, de nekem tetszik a szitu!
Álmodozzunk, vagy akár csináljuk, és ne csak kritizáljunk! Hajrá!
#7 nevtelen 2002. 05. 10. péntek 01:21
nem annyira rossz. sokkal rosszabbak is vannak itt. igaz, jobbak is :-)
Az tetszik, hogy részletesen irsz, nem két bekezdésben intézed el a dolgot.
#6 turorudi 2002. 05. 9. csütörtök 22:39
Eddig a leggyengebb tortenet amit itt olvastam. Szerzoje nyugodtan adja fel az irassal kapcsolatos ambicioit. Siralmas!
#5 csati 2002. 05. 9. csütörtök 20:30
"Nem hiszem, hogy lesz valaki, aki ma sex nélkül fexik le."

Gyere tááááncolj, táncolj még =))
Arghh..iszonyatosan sablonos,kicsit kaliforniai tengerpart ízű..gyerekek,ez itt magyarország ,realitást,uizgalmat... :)
#4 newbie #111 2002. 05. 9. csütörtök 17:40
Sőt, aprócska story, nagyocska, baklövésecske
#3 kokas 2002. 05. 9. csütörtök 13:21
Az elején este van, közben meg még süt a nap. Logikai hiba. Ráadásul "Nem hiszem, hogy lesz valaki, aki ma sex nélkül fexik le" Na ne! 1 pont.
#2 zero 2002. 05. 9. csütörtök 08:47
Aprócska story-ra aprócska pontocska.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?