A+ A-

Aprócska történetek 6. rész - 1 meg 2

Amikor a lány hazaért, a házban csend fogadta. Azt hitte, egyedül van. A teraszajtó felé menet ledobálta magáról a ruháit. Meztelenül lépett ki a teraszra, és felkapcsolta a medence világítását. Ekkor vette észre a két férfit, akik éppen versenyt úsztak. Nem volt mit tenni, a helyzet kellemetlenségét csak úgy tudta eloszlatni, hogy fejest ugrott a vízbe. Az egyik férfit Istvánnak hívták, s már évek óta ismerték egymást, meglehetősen közelről, hiszen a férfinak kulcsa volt a házhoz. A másikat Lacinak hívták, és első látásra ismerősnek tűnt. Rita odaúszott hozzájuk, és puszit adott nekik. Aztán elkezdődött a játék.
Először csak locsolgatták egymást, és incselkedtek. Aztán következett a fogócska, és a vesztest mindig megbüntették. A lány már harmadszor feküdt a medence szélére, hogy megpaskolják a popsiját. Aztán kezdett belejönni a játékba. Kis idő múlva a fiúk azon kapták magukat, hogy egyre több időt töltenek a víz alatt, a lány lábai közt. Majd amikor Rita veszített, már ők is mertek merészebb büntetéseket kieszelni. Aztán egyszerre csak megtörtént. Azt vették észre, hogy hármasban ölelkeznek, s felváltva csókolóznak. Rita felfeküdt a vízre, s hagyta, hogy Laci a vállánál fogva tartsa, míg Isti a lábai közt egyre merészebb csókokat osztogat. Jó is, hogy megtartották, mert már alig bírt arra figyelni, hogy ne süllyedjen el. A meleg éjszakában, a jéghideg vízben, tüzes ajkakkal a testén nem tudta eldönteni, mitől remeg keze - lába. Laci közben előrehajolt, és a szép kerek melleket kezdte kényeztetni. A bimbók átszelték a medence habjait, és az ég felé magasodtak. A lány borotvált puncija pedig nem bírt betelni azzal az izgató nyelvvel odalent. Aztán egyszercsak abbamaradt, és a lány lemerült a víz alá. A két fiú nevetve emelte ki őt, s juttatta levegőhöz ismét. Aztán közrefogták. Most szorosan ölelkeztek, s Rita Lacival csókolózott. A fiú keze folyamatosan a lány fenekét és punciját simogatta, míg István a vállainál fogva tartotta, s a nyakát kényeztette. Aztán a lány már nem bírta tovább, s könyörögni kezdett, hogy fejezzék be, amihez hozzákezdtek. És ekkor végre megkapta, amire vágyott... Laci hatalmas szerszáma már úgy is kellőképpen felizgatta a fantáziáját, s ő semmiképpen nem akarta azt kihagyni. Lenyúlt, és egy mozdulattal magába helyezte, és már ettől majdnem elélvezett. A fiú szép lassan el kezdett benne mozogni, és fogta a lányt a derekánál fogva. Aztán megérezte, hogy Isti keze még mindig nem hagyta abba az izgatást. Nem akarta, hogy a fiú kimaradjon valamiből, s mivel régi álma volt, hogy két férfival legyen egyszerre, így elkezdte közben kényeztetni. Szép egyenes farka volt a fiúnak, de vékonyabb, mint Lacinak, s a lány egy pillanat alatt eldöntötte a sorsát. Magához húzta a fiút, és finoman a popsijához irányította.
Nem tudta, milyen lesz a fogadtatás, de megnyugodott, amikor látta a szép arcon elterülő széles mosolyt. A fiú elég tapasztaltnak tűnt. Finoman behelyezte, s vigyázva figyelte a lány minden rezdülését, hiszen közben Laci még mindig tömte elölről azt a gyönyörű puncit. Aztán felvette az ütemet, és merészebb lett. A lány testét elöntötték a vágyak, és pillanatok alatt elélvezett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:44
Nem rossz.
#5 kuli 2003. 03. 10. hétfő 01:54
5pont
#4 Mangalover 2002. 07. 23. kedd 18:42
Tök jó, a gruppenekhez értesz a legjobban. 8 pont
#3 Nikita 2002. 06. 3. hétfő 07:58
nahát-nahát! eltűntek a hozzászólások. fránya server!
#2 Kedves 2002. 06. 2. vasárnap 12:09
Mennyi mindent nem meséltél ...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?