A+ A-

Balatoni nyaralás 2. rész

Persze addigra már nekem is kemyén lett a farkam a boxeremben. Ismét nyomtam egy adag krémet a kezemre, és finoman elkezdtem simogatni, bekrémezni tesóm fenekét. Élveztem ahogy csúszkál rajta a kezem, és megkértem öcsémet tegye szét jobban a lábát, amit ő meg is tett. Először a kis lukacskáját láttam meg, ami elég izgató látvány volt, majd a szememmel lejjebb siklottam, és a zacsiját vettem szemügyre. Kezemmel áttértem a combjára, kívül-belül bekentem neki a krémmel, sokszor teljesen a combja tövéig feltolva a kezem, így időnként sikerült hozzáérnem a zacsijához is. Miután bekentem a lábát is, megmostam a kezem, és ismét elaludtunk. Egyszercsak arra ébredtem, hogy Márk oldalt fekszik – gondolom így kényelmesebb volt neki, hiszen nem ért a hátához semmi -, a fenekét pedig annyira hátra tolta álmában, hogy hozzáért a farkamhoz. Szorosan hozzábújtam, így a boxeremen keresztül nekinyomtam a farkam a fenekének, amitől ismét mereven állt a farkam. Hátrébb csúsztam, és óvatosan becsúsztattam a kezem öcsi boxerébe, éreztem a két dombocskát, és közte a vágást is. Lassan lejjebb csúsztattam a kezem, és végre érezhettem tesóm lukát is, a finom kis ráncokat a szélén. Nem bírtam magammal, lejjebb húztam a boxert és elővettem a farkam. Húzogattam kicsit, majd megemeltem Márk gatyáját, a másik kezemmel a farkamat fogtam, és bedugtam öcsi boxerébe. Éreztem a farkammal a vágást a feneke között, én pedig elkezdtem mozogni. A farkam le-föl csúszkált tesóm seggének nekifeszülve, a vájat mentén. Egyre hevesebben mozogtam, mire öcsém is megmozdult. Felébredt. A fejét felém fordítva nézett hátra, hogy mit csinálok, mintha nem érezte volna elég egyértelműen.
- Mit csinálsz? – kérdezte kissé mérgesen, de rátettem a kezem a szájára, és egy „Sssss!” hagyta el a számat kissé halkan.
- Nyugi, lazíts! Engedd el magad! – szóltam rá, majd bal kezemmel előre nyúltam, és benyúltam a boxerébe, megfogva a farkát. Éreztem enyhén szőrös kukacát, amit határozott mozdulatokkal el kezdtem húzogatni, közben a számat a nyakára tapasztva csókolgattam. Nem kellett sokáig vernem tesóm farkát, éreztem a kezemmel ahogy egyre keményebb lett. Eszembe jutott, hogy 14 évesen ő is tuti csinálja magának, így lehet annyira nem is volt neki szokatlan, legfeljebb csak az, hogy most az én kezemet érezte a farkán, és nem a sajátját. Hamarosan éreztem ahogy Márk elengedi magát, gondolom tetszett neki a dolog. Kivettem a kezem a gatyájából, és levettem a boxerem, majd Márkra is rászóltam:
- Vedd le a boxered! Pár másodpercre hezitált, majd végül levette ő is. Ismét szorosan mögé feküdtem, a farkamat a fenekéhez nyomtam, bal kezemmel pedig a hasát símogattam. Ezután húztam egyet a derekán, jelezve hogy forduljon meg. A hátára feküdt, elkezdtem csókolgatni a száját, mire hamarosan felbátorodott és kinyitotta, hagyta hogy a nyelvemet a szájába csúsztassam. Elkezdtünk csókolózni, közben öcsém is egyre jobban felizgult. Megfogta a farkam, és egy darabig csak tapogatta, hiszen most először érezte, pláne állva, gondolom meg is lepődött a méretén. Néhány pillanatig tapizta a farkam, majd ő is elkezdte húzgálni, mire én is rámarkoltam az övére, és hasonlóan cselekedtem. Egyre jobban megkívántam a farkát, ezért lejjebb csúsztam, és rábuktam neki, mire ő ismét felszisszent, de most nem a fájdalomtól. Teljesen a tövéig lementem a számmal, mire tesóm száját egy „Aaahhhh” hagyta el. Elkezdtem le-föl mozgatni a fejem a farkán, öcsi pedig egyre szaporábban és egyre hangosabban zihált. Amikor már éreztem hogy közel van a csúcshoz, rágyorsítottam, fél percen belül ismét egy hangos „Aaahhh…. Aaahhh…” robbant ki tesóm szájából, amit egy másik robbanás követett, ezúttal a farkából előtörve, telelőve a számat az ondójával. Szoptam még egy darabig, amikor pedig már éreztem a rángatózásaiból, hogy érzékeny lett neki a szerszám, abba hagytam.
- Fordulj meg! – kértem meg tesómat, mire ismét hasra feküdt, én pedig fölé térdelve kezdtem el hokizni, közben bal kezemmel a fenekét fogdostam. Nekem sem kellett már sok, percekkel később én is egy „Aaahhh” –val kisérve a dolgot spricceltem rá az öcsém hátára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 PontEn
2018. 09. 21. péntek 23:02
Akkor a többi részt ne is olvasd nyes Válaszolok rá!
#10 joe013
2018. 09. 21. péntek 20:51
kritikán aluli.... Válaszolok rá!
#9 rolika1845
2018. 09. 21. péntek 06:54
Folytasd! Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 09. 20. csütörtök 20:05
Jobb lett volna nem elovani... Válaszolok rá!
#7 Hahaha
2018. 09. 20. csütörtök 15:53
Már jobb mint az előző. Mindenképp folytasd. Válaszolok rá!
#6 PontEn
2018. 09. 20. csütörtök 12:37
Mi az amit nem értettél belőle? Leírnád? Válaszolok rá!
#5 boyTomi-boy68
2018. 09. 20. csütörtök 11:43
A két részt kellett volna egybe, egy kis kiegészítéssel. Így viszont némileg követhetetlen a dolog. Ettől függetlenül remélem, hogy folytatni fogod, mert így már a kép is bonyolódik hozzá.

Mindenképpen folytasd!!! Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 09. 20. csütörtök 07:07
nem tetszett Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 09. 20. csütörtök 04:24
Nem tudom értékelni az ilyen írást. 1 pont Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 20. csütörtök 03:40
Nem olyan rossz,de jó sem.3P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!