Balatoni nyaralás 3. rész

Szavazás átlaga: 6.89 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2018. október 4.
Hossz: 9 618 karakter
Elolvasva: 1 278 alkalommal
Dani visszament a szobájukba, én pedig öcsém mellé ültem az ágyra, aki még mindig aludt, így hát megsímogattam a hasát, és egy arcrapuszival együtt felébresztettem. Percekkel később Dani haverom is megérkezett, immár öccse társaságában.
– Na együtt a csapat! Most már csak ki kellene találni mit csináljunk ma. – dobtam fel a témát, ötleteket várva. A két lurkó persze egyből a vízbe akart menni, de mivel mi Danival már túl voltunk ezen, két részre vált a csapat. Az öcséinket hátra hagyva haverommal kisétáltunk a kikötőbe, felmentünk a kilátóba is, mondhatni elvoltunk, végre egy kicsit a tesók nélkül. Amúgyis 14 évesek már, nem kell hogy mindig a nyakunkon lógjanak. A strand felé vettük az irányt, de így reggelről még csak imitt-amott bóklászott pár ember. Közben mindketten éhesek voltunk már, ezért hazamentünk, hogy gyorsan valami reggelit készítsek. A srácok még mindig a kert végében lubickoltak, nem is akartuk zavarni őket, csak miután csináltam pár szenyót, akkor szóltunk nekik, hogy jöjjenek reggelizni. A vízből kimászva rohantak is a nappaliba az asztalhoz, persze a testükről és főleg az alsógatyájukból még csöpögött a víz, ezért rájuk szóltam, hogy ne üljenek le vizesen. Erre Tomi azonnal ledobta magáról a gatyáját, az öcsém pedig rövid gondolkodás után szintén levetette a boxerét.
– Nem pont így gondoltam. – szólaltam meg nagy nehezen, nevetve. Dani is majdnem hanyatt vágódott a székkel, annyira nevetett.
– Dilis! – jegyezte meg az öccse gatyalevételét, de látszólag feldobta a kedvét az öccse rögtönzött megoldása.
Egy pillanatra meglepett a két srác, de végül rájöttem, hogy ők már zuhanyoztak együtt, látták már egymást meztelen, Tomi pedig nem szégyenlős a bátyja előtt sem, ezt már tapasztaltam. Öcsém pedig... Úgy látszik a tegnap este után őt sem zavarta, hogy meztelen legyen előttem, illetve Dani előtt. Kihasználtam az adandó lehetőséget, hogy a víz alatt a kezemmel már megérintett fenekét, illetve farkát, végre a szemeimmel is megleshetem Tominak. Persze öcsém sem hagyott hidegen. A reggeli alatt amikor csak tudtam, hol egyiküket, hol pedig másikukat lestem meg titokban. Mocorgott is a farkam a rövidnadrágomban, amit Márk előtt nem is szégyelltem volna, de Tomi előtt és Dani előtt ciki lett volna ha észreveszik. Szerencsére a két srác hamar befejezte az evést, és úgy ahogy voltak, anyaszült meztelenül futottak is vissza fürödni.
– Na ezek jól elvannak együtt. – jegyeztem meg, mire haverom is csak bólogatni tudott.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.89 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
91boy
2018. október 7. 07:23
#7
Én már nagyon várom, abba ne hagyd, bárki bármit mond 🙂 nagyon tetszik ahogy alakul a dolog, meg hogy nem kapkodod el és szép lassan bontod ki 🙂
1
PontEn
2018. október 5. 08:44
#6
A 4. rész szaftosabb lesz 🙂
1
cscsu50
2018. október 5. 07:01
#5
Ez még elmegy
1
a
A57L
2018. október 5. 03:34
#4
Ez a rész még elmegy.
1
veteran
2018. október 4. 15:17
#3
Tesóval folytatni,teljes betegség.
1
T
Törté-Net
2018. október 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1