A+ A-

Balatoni nyaralás 3. rész

Dani visszament a szobájukba, én pedig öcsém mellé ültem az ágyra, aki még mindig aludt, így hát megsímogattam a hasát, és egy arcrapuszival együtt felébresztettem. Percekkel később Dani haverom is megérkezett, immár öccse társaságában.
- Na együtt a csapat! Most már csak ki kellene találni mit csináljunk ma. – dobtam fel a témát, ötleteket várva. A két lurkó persze egyből a vízbe akart menni, de mivel mi Danival már túl voltunk ezen, két részre vált a csapat. Az öcséinket hátra hagyva haverommal kisétáltunk a kikötőbe, felmentünk a kilátóba is, mondhatni elvoltunk, végre egy kicsit a tesók nélkül. Amúgyis 14 évesek már, nem kell hogy mindig a nyakunkon lógjanak. A strand felé vettük az irányt, de így reggelről még csak imitt-amott bóklászott pár ember. Közben mindketten éhesek voltunk már, ezért hazamentünk, hogy gyorsan valami reggelit készítsek. A srácok még mindig a kert végében lubickoltak, nem is akartuk zavarni őket, csak miután csináltam pár szenyót, akkor szóltunk nekik, hogy jöjjenek reggelizni. A vízből kimászva rohantak is a nappaliba az asztalhoz, persze a testükről és főleg az alsógatyájukból még csöpögött a víz, ezért rájuk szóltam, hogy ne üljenek le vizesen. Erre Tomi azonnal ledobta magáról a gatyáját, az öcsém pedig rövid gondolkodás után szintén levetette a boxerét.
- Nem pont így gondoltam. – szólaltam meg nagy nehezen, nevetve. Dani is majdnem hanyatt vágódott a székkel, annyira nevetett.
- Dilis! – jegyezte meg az öccse gatyalevételét, de látszólag feldobta a kedvét az öccse rögtönzött megoldása.
Egy pillanatra meglepett a két srác, de végül rájöttem, hogy ők már zuhanyoztak együtt, látták már egymást meztelen, Tomi pedig nem szégyenlős a bátyja előtt sem, ezt már tapasztaltam. Öcsém pedig… Úgy látszik a tegnap este után őt sem zavarta, hogy meztelen legyen előttem, illetve Dani előtt. Kihasználtam az adandó lehetőséget, hogy a víz alatt a kezemmel már megérintett fenekét, illetve farkát, végre a szemeimmel is megleshetem Tominak. Persze öcsém sem hagyott hidegen. A reggeli alatt amikor csak tudtam, hol egyiküket, hol pedig másikukat lestem meg titokban. Mocorgott is a farkam a rövidnadrágomban, amit Márk előtt nem is szégyelltem volna, de Tomi előtt és Dani előtt ciki lett volna ha észreveszik. Szerencsére a két srác hamar befejezte az evést, és úgy ahogy voltak, anyaszült meztelenül futottak is vissza fürödni.
- Na ezek jól elvannak együtt. – jegyeztem meg, mire haverom is csak bólogatni tudott.
- Megyünk mi is? – kérdezte Dani.
Miután kicsit rendet tettünk az asztalon, lementünk a stéghez, és mivel a két srác meztelenül fürdött, egy határozott mozdulattal én is levettem a rövidnadrágot és a boxert magamról.
- Akkor csatlakozzunk! – szólaltam meg, Dani pedig látva, hogy rajta kívül mindenki pucéran van, ő is ledobta a cuccait, és velem egyszerre mászott be a vízbe. Az öcsik persze megint ki akarták használni, hogy mi is ott vagyunk, így hát a tegnapihoz hasonló dobálás kezdődött, azzal a különbséggel, hogy most egyikünkön sem volt boxer vagy fürdőgatya. A két tesó pár perccel ezelőtti akciójának köszönhetően kissé amúgyis nagyobb izgalmi állapotban voltam, farkam félmerev volt, de szerencsére nem volt annyira feltűnő amikor ledobtam a gatyát és bejöttem a vízbe. Viszont ahogy a két fiú felváltva repkedtek a levegőben, nem mondanám, hogy a félig merev farkam nem lett mégkeményebb, főleg miután Márk fenekét minden egyes eldobás alkalmával jól megbámulhattam. Ahogy a következő csobbanáshoz készülődött, ahogy beállt elém, a derekától a feneke felé csúsztatva a kezem, elkezdtem símogatni. Egy pillanatra hátrafordult, de nem szólt rám, inkább csak meglepődött. Láttam, hogy Daniék már készen vannak a következő eldobáshoz, így sokáig nem időzhettem el a kezemmel tesóm seggén, eldobtam hát én is Márkot, de az újabb eldobás előtt benyúltam a lába közé. Márk kissé széjjelebb is nyitotta a lábait, így már könnyedén tudtam tapizni a golyóit. Újabb eldobás után mondtam neki, hogy most csobbanjon háttal. Szembe fordult velem, eldobtam, közben megpróbáltam a szemeimet a farkára szegezni. Eszembe jutott a tegnap este, meg hogy mégiscsak a tesóm, de be kellett vallanom magamnak, hogy élveztem az éjjeli akciót, és most hogy megint meztelen volt, ismét beindította a fantáziám. Formás kis feneke, és szexi farkincájának látványa ismét megbabonázott, amihez az arcra, rövid, szőke haja, tengerkék szemei is jelentősen hozzájárultak. Ismét beállt elém, velem szemben, én pedig már nyúltam is a farka után, amit ő egy széles mosollyal vett tudomásul. Ezt még párszor megismételtem, mire Márk farka is elkezdett megnőlni. Ekkor támadt egy ötletem. Kitaláltam, hogy ússzunk versenyt, mindenki mindenki ellen, persze kettessével, több fordulóban. Daniékat megkértem, hogy legyenek ők az elsők, így hát neki is indultak a távnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 91boy 2018. 10. 7. vasárnap 07:23
Én már nagyon várom, abba ne hagyd, bárki bármit mond smile nagyon tetszik ahogy alakul a dolog, meg hogy nem kapkodod el és szép lassan bontod ki smile
#6 PontEn 2018. 10. 5. péntek 08:44
A 4. rész szaftosabb lesz smile
#5 cscsu50 2018. 10. 5. péntek 07:01
Ez még elmegy
#4 A57L 2018. 10. 5. péntek 03:34
Ez a rész még elmegy.
#3 veteran 2018. 10. 4. csütörtök 15:17
Tesóval folytatni,teljes betegség.
#2 boyTomi-boy68 2018. 10. 4. csütörtök 13:59
Nagyon jó történet! Folytasd!
#1 Törté-Net 2018. 10. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?