A+ A-

Balatoni nyaralás 1. rész

Nyár lévén nagyon vágytam már egy kis kikapcsolódásra, szülők nélkül persze, így hát rábeszéltem a legjobb haveromat, Danit (18), hogy menjünk le a Balatonra, a szülők biztos ide adják a családi nyaralót. Nem is kellett nagyon rábeszélni őket, gondolom örültek hogy egy rövid időre megszabadulnak tőlem és az öcsémtől. Márk ugyanis mikor meghallotta hogy le akarunk menni a nyaralóba Danival, ő is jönni akart, na meg a szülők is rám akarták tukmálni. Szóltam Daninak hogy mi a helyzet, erre megnyugtatott hogy semmi gáz, akkor ő is hozza az öccsét, Tomit, legalább a srácok el lesznek együtt. Úgyis egyidősek, mindketten 14 évesek, én pedig a rangidős voltam a csapatban, a magam 19 évével. Egyébként én Krisztián vagyok, de inkább csak Krisznek szoktak szólítani, így rövidebb, és a Kriszt én is jobban szeretem.
Természetesen rám lett szólva, hogy figyeljek az öcsémre, így hát elég világosan a tudtára adtam, hogy hallgatnia kell rám, amibe ő bele is egyezett. Így hát apám kivitt minket a vonathoz, és már robogtunk is Balatonfenyvesre. Kezemben a kulccsal érkeztünk meg a házhoz, kinyitottam az ajtót, majd elégedetten nyugtáztam, hogy végre megérkeztünk.
- Hát itt vagyunk, ez a mi kis nyaralónk! – mondtam, majd gyorsan lecuccoltunk, és kiszellőztettünk, mert volt némi állott levegőszag a házban. Praktikusabbnak láttam ha mi Márkkal az alsó szinten rendezkedünk be, míg Dani és Tomi kapták az emeleti szobát. A nappali mellett volt a mi szobánk, valamint a konyha, az emeleten pedig Daniék szobája, és a fürdőszoba. A ház vízparti ház, így szerencsére saját Balatonpartunk, vagyis strandunk volt. A kert végéből egy kétoldalt nádassal körbevett kis stég vezetett a vízbhez. Talán ezt szeretem a legjobban a nyaralónkban, hogy ha bármikor fürödni akartam, ki sem kellett mozdulni a házból szinte, csak végigszaladtam az udvaron, és máris csobbanhattam.
- Kész vagy, mindent kipakoltál? – kérdeztem öcsitől, majd rászóltam hogy vegye fel a fürőgatyáját, mert megyünk csobbanni. Amíg öcsi öltözött, addig én felmentem az emeletre, és bekopogtam Daniékhoz. – Gondolom már alig várjátok, hogy fürödjünk egyet, szóval ha kipakoltatok öltözzetek át. Remélem nem hagytátok otthon a fürdőnadrágokat. – nevettem.
- Az volt az első amit betettem. – nevetett Dani is, majd a szekrényhez ment és kivette a fürdőnadrágját. Közben a tesója levetette a fehér színű pólót ami eddig rajta volt, és gyorsan az ágyra dobta. Dani is ledobta az ágyra a fürdőgatyát, és hasonlóképpen levette a pólót magáról. Márk közben letolta a rövidnadrágját és az alsógatyát is, és gyorsan vette is föl az úszónadrágját. Szép, formás kis feneke volt, amit most láttam először így, a maga valóságában. Ránéztem Danira, majd finoman megjegyeztem, hogy látom nem szégyenlős a tesója. Dani mosolygott.
- Nem szégyenlős. Simán letolja a gatyáját előttem ha úgy van, és átöltözik. Otthon is így szokta. Én sem vagyok előtte szégyenlős. Ti nem szoktatok egymás előtt öltözni? – kérdezte tőlem Dani, mire közöltem, hogy nem, eddig még nem volt ilyen. Bár engem nem zavarna, csak nálunk valahogy még sosem került rá sor. Azt sem tudom öcsi mennyire lenne zavarban előttem. Na de nem is foglalkoztam tovább a témával, kijöttem Daniék szobájából, és megnéztem öcsémet, hogy elkészült-e már. Már fürdőgatyában volt, és alig várta Daniékat. Márk szaladt le a lépcsőn elsőnek, és mind a ketten már rohantak is az udvarra, a víz felé. Pár perc múlva Dani is megjelent.
- Mehetünk. – nyugtázta.
Mire a vízhez értünk a két lurkó már a vízben fürdött, mi sem késlekedtünk, bele vetettük magunkat a Balatonba. Elég meleg volt, jólesett a hűsítő vízben megmártózni. Közben öcsém kitalálta, hogy vegyem a nyakamba, és eleinte onnan ugrált a vízbe, majd Márk is elkezdte unszolni a bátyját, hogy ő is fel akar ülni a nyakába. A vége az lett, hogy mi ketten tartottuk a nyakunkban a tesóinkat Danival, ők pedig egymásnak feszültek és birkóztak. Hol egyikük, hol a másikuk pottyant a vízbe. Tesóm miután elfáradt kiült a stégre, mi pedig Danival egymásnak dobáltuk Tomit. Eleinte a lábait a két kezembe téve emeltem ki a vízből, és dobtam el, majd később már összevissza pózokba dobáltuk Tomit. A játék hevében egyre többször fogtam meg a fenekét a víz alatt, és értem hozzá a kukijához is a gatyáján keresztül, de nem szólt semmit, talán fel sem tűnt neki, bele volt feledkezve a játékba. Aztán egyszer amikor alányúltam hogy kiemeljem a vízből, éreztem hogy a kis farkincája kemény lett, de nem mondtam neki semmit, nem akartam Dani előtt beégetni, és bevallom tetszett is a dolog, hogy az álló farkát fogdosom a víz alatt. Hamarosan éreztem, hogy nekem is kezd állni, de szerencsére ezt rajtam kívül senki sem tudta. Kis idő múlva Tomi is elfáradt, így úgy döntöttünk, hogy visszamegyünk a házba. A srácokat bezavartam a fürdőbe levetni a vizes fürdőnadrágjukat, még mielőtt összevizezik vele az egész házat. Majd utánuk Dani volt a soros, végül pedig én.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 rolika1845
2018. 09. 15. szombat 11:08
Kiváncsi vagyok a második részre. Mikor rakják fel?! :O Válaszolok rá!
#8 Raiox
2018. 09. 13. csütörtök 07:48
Nekem nagyon tetszett smile . Végre nem az a tipikus mi vagyunk a legjobbak és egyből a szex írás smile az meg, hogy nem "profi" írás, hát Istenem. Ez nem egy író verseny! smile
Már nagyon várom a második részt wink Válaszolok rá!
#7 PontEn
2018. 09. 12. szerda 14:49
Bocsánat hogy nem egy profi írás, de nem vagyok írói vénával megálldva, így hát ennél jobb szinten nem tudom leírni ami megtörtént.
A 2. részt már feltöltöttem, nem rajtam múlik mikor teszik ki. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 09. 11. kedd 23:03
elmegy Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2018. 09. 11. kedd 22:12
Nem az én világom... Válaszolok rá!
#4 rolika1845
2018. 09. 11. kedd 07:39
Mikor jön a folytatás? Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 09. 11. kedd 06:12
Kezdetnek elfogadható. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 11. kedd 01:59
Egy közepes tini történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!