A+ A-

Autószerelő 5. rész

Több mint két éve javítottam a Cedileket, azóta Klaudiát sem láttam. Ott voltam a férje temetésén, de utána ő is kiutazott Amerikába. Szombat lévén a műhelyben takarítottam, rendezkedtem, mint általában mindig. A mozgásérzékelő jelzésére lettem figyelmes, a kapu felé nézve, Klaudiát ismertem fel.
Szia köszönt, és adott egy puszit.
Viszonoztam a köszönést és a puszit.
Elmondta, hogy soká tartott a hagyaték rendezése és utazgatott egy keveset.
Most hogy hazatért szeretné eladni a batárt, és le kellene szervizelni.
Megbeszéltük hogy hétfőn elhozom és rendbe rakom. Tovább jött, ment a műhelyben, lényegtelen dolgokról beszélt, de látszott rajt, szeretne valamit mondani csak nem, tudja
hogyan fogjon hozzá.
Feltettem neki a keresztkérdést: kívánsz még valamit?
Szemlesütve, pirulva válaszolt, ha lehetne szeretnék.
Oké, mindjárt bezárom a kaput és kiteszem a zárva táblát.
Mire vissza érkeztem a kardigán már nem volt rajta.
Akarod?, kérdezte lihegve.
Igen súgtam a fülébe.
A szoknyája alá nyúltam, némán néztem egy pillanatig, majd levetettem róla, ő pedig elégedetten mosolygott.
Még szorosabban ölelt, kemény szerszámomon éreztem szemérvét. Hátán végig siklott a kezem, s fenekén időzött el, közben szenvedélyesen csókolt. Nyelve követelőző volt, a szám minden centijét felakarta fedezni. Testének becézésétől felnyögött, soha senki nem kényeztette így testemet súgta halkan. Felemeltem az íróasztalra ültettem, melleit számmal kényeztettem, kezem lába közzé vándorolt. Simogatások közepette fel- fel nyögött az örömtől. Mikor ujjam a hüvelyébe vezettem, nyöszörögve kérte ezt ne, kérlek! De nem hagytam abba, folytattam, ő pedig nem volt képes ellenállni. Ruháink pillanatokon belül a földre hullott. Meztelenül térdeltem előtte, kezem ismét a lába közé csúszott, majd a szám is követte. Amikor nem bírtunk tovább ellenállni, belé hatoltam, hevesen mozogtam, majd megfordult és hátulról tettem magamévá. Dugás közben jajongott, édes szerve pedig cuppogott. A mellét szoptam, harapdáltam fokozva élvezetét. Hamarosan a csúcsra értünk, s nedvemet beleürítettem. Lábaim remegtek, kielégülten borultam rá. Csókoltuk, simogattuk egymást, majd felöltöztünk. Búcsú, csóknál fülembe súgta, estére várlak.
Hatóra körül érkeztem Klaudiához gyönyörű piros rózsacsokorral a kezemben, kapucsengőt meg sem nyomtam már nyílt a kapu. Ő a házbejáratánál állt, távirányítóval zárta a kaput és sietett elém. Nyakamba ugorva csókolt, majd a virág átvétele után ismét hosszú csókkal köszönte meg. csak ezek után tudtam szemrevételezni szexi öltözetét. Áttetsző sötétkék ruha alatt, piros fehérnemű árnyalata engedte sejtetni magát. Az étkezőben szépen megterített asztal fogadott, gyertyafény világítás mellett. A vacsora után pezsgővel oldottuk a beszélgetés hangulatát, mely hamar szexualitásba ment át. A nappaliba kívántuk folytatni az estét , oda érkezve az asztalra raktam a pezsgőt, Klaudiát átölelve vontam magamhoz. A vékony nadrágon keresztül éreztem domború nemi szervének melegét. Formás mellei a melltartó kosarában egymásnak feszülve, domborították ki a ruha anyagát. Nyakához hajolva gyengéden megharaptam, majd a finom bőrön végig húztam a nyelvem, egészen a rúzstól fénylő dús ajkakig. Az enyhén alkohol ízű nyelv a lágy ajkak közé fúródott. A nyelvek vad tánca közben lassan megszabadítottam felső testét a szép, szexi ruhájától, hátán matatva kikapcsoltam és a padlóra dobtam vadító piros melltartóját. A feszes mellek bimbói hívogatóan meredtek előre. Balkézzel megszorítottam a fenekét így érezhette megmerevedett hímtagomat, amint nemi szervének feszült. Nyálfoltok fénylettek a csupasz melleken, ahogy a nyelv minden egyes pontját bejárta, az édes labdáknak. Egyre erősebben nyalogattam, harapdáltam és csókolgattam az átölelt felső testét. Két kezem levándorolt a testhez simuló ruha derekáig. A vaskos ujjak a gumi alá hatoltak, gyorsan levetve róla a szűk ruhát. Ő már segítőkészen lépet ki a ruhából, ami a melltartó mellé került a padlóra. A piros tanga határt húzva ütött el a barnás testszínétől. A szemérem ajkak merész dombján feszülő csipkevirágok a tisztaság és bujaságillatát árasztották.
Egyre jobban begerjedtem a látványra, de nem rohantam, ki akartam használni minden percet. Arccal a falnak tessékeltem, mögé guggolva ajkaim rátapadtak a formás fenékre, és foltokat hagyva, szívva vándoroltak. Ujjammal elhúzva a tanga anyagát, mely megbujt édes vájatában. Arcomnak feszítette fenekét, kellemesen megborzongott, ahogy széthúzott farpofái között a meleg nyelv meglelte szűk végbelét. A nyelv nedvesen furakodott a szűk nyílásba, ahol vad táncba kezdett. Magam felé fordítottam és a tanga felé nyúltam, de meggondolva magam, lassan felálltam lábaim sajogtak a guggolástól. A mögöttem lévő kanapéra ülve, megszabadultam nadrágomtól. Magamhoz húztam és tenyeremet csupasz vállára téve jeleztem mit szeretnék. Leguggolva vette le alsónadrágom, falloszom bátran meredt előre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2019. 01. 23. szerda 10:17
El lehetett olvasni
#9 cscsu50 2018. 03. 29. csütörtök 07:14
Folytasd tovább!
#8 vakon54 2018. 03. 27. kedd 23:17
Folytazsd nyugottan tovább!
#7 sunyilo 2018. 03. 27. kedd 21:35
Nem rossz, bár valóban volt jobb rész is...
#6 fenotrin 2018. 03. 27. kedd 12:45
Egész eddig szerettem volna ha az andreas meg veteran féle örök-kommentelők inkább megvillantják magukat és írnak.
Hát inkább ne!
#5 Ickx 2018. 03. 27. kedd 12:10
A jobbak Cadillac-et javítanak. smile

A hejjessírás még gyakorlandó.
#4 sztbali 2018. 03. 27. kedd 10:19
Az előző rész óta sok idő telt el; ezért ez a rész gyengébb.
#3 listike 2018. 03. 27. kedd 08:40
Tetszett, jöhet a folytatás.
#2 A57L 2018. 03. 27. kedd 04:13
A véleményem,hogy ez nem sikerült annyira jól, mint a többi.
#1 Törté-Net 2018. 03. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?