A+ A-

Autószerelő 2. rész

Meztelenül mentünk fel üdítőt és konyakot ittunk, majd tusolás mellett döntöttünk, felhoztam táskájukat és elvonultak cuccaikkal tusolni, majd meztelenül tértek vissza. Ittunk még egy-egy konyakot, én is elvonultam a fürdőbe, mire kijöttem kávéval vártak mely igen jólesett. Közölték igen éhesek készítenek valamit, ha van itthol nyersanyag egyszerű ételhez, megmutattam mit hol találnak, úgy meztelenül magukra hagyva a konyhában. Mire visszatértem isteni illat csapta meg az orromat. Végig simogattam testüket és kaptak egy-egy csókot is. Ilyen felszabadult lányokkal még nem találkoztam akik elsőtalálkozáskor őszintén felszabadultan viselkednek és meztelenül szégyenérzet nélkül elkezdenek főzni, nagyon tetszet viselkedésük. Klassz vacsorát készítettek melyet pezsgőzéssel fejeztünk be, majd kimentek mosogatni pihenésként végigdőltem a kanapén hagytam őket érvényesülni. Soknak tűnt a mosogatással töltött idő, és utánuk mentem. Amint beláttam a konyhába gyönyörű látványfogadott megállva néztem őket. Kati az ajtóval szemben állt mögötte Éva előre nyúlva simogatta a szép ciciket nyakát puszilgatva. Ő hátra nyúlva Éva fenekének simogatásával viszonozta a kényeztetést. Kata észrevette, hogy nézem őket.
- Tetszik?
- Igen, de bent is csinálhatjátok.
Éva folytatta a társalgást mondtuk hogy hétvégi víkendre szállodába indultunk leszbizni egy nagyot, ha találunk kedvünkre való fiút lehet, hogy őt is bevesszük egy kis etye -petyére. Véletlen, hogy így alakult, fiúnak nagyon megfelelsz, de a leszbi mégelmaradt. Csinálhatjátok nyugodtan megígérem nem avatkozom be csak ha ti kéritek. Most szállodára úgy sem volna pénzetek itt is jól érezhetitek magatokat, megnyugtatlak benneteket nem fog zavarni senki mert egyedül élek, még barátnőm sincs. Bejöttek a nappaliba leültek a kanapéra egymást simogatása után Éva keze levándorolt Kata combjára ő lassan felállt Éva elétérdelve punciját simogatta hasát csókolta lefelé haladva rátért punci nyalogatására. Kati lefeküdt a szőnyegre széttárt combokkal Éva közzé térdelve sokáig nyalogatta a kitárt puncit majd elfordulva áttette bal lábát Kata feje felett 69es pozitúrában ujjazta melytől Kata sóhajtozva jutott csúcsra. Amint kissé lenyugodott örömmel viszonozta Évának a kényeztetést. Éva talán még hevesebben élvezett mint Kata, reszketett jajgatott nagyon hosszan. Egymás mellett fekve pihenték ki fáradtságukat majd Kata szólalt meg. Ha gondolod most már foglalkozhatsz velünk biztosan jólesne egy kemény fasz. A látottaktól úgy állt mint a cövek. Felálltak közéjük lépve felváltva szoptam melleiket ujjammal simogatva puncijukat néha csókkal izgattuk egymást. Kati felült a kanapéra hátra dőlve megfogta combjait magasra emelve széttárta. Elétérdelve kezdtem nyalni kitárt pináját Éva felvette ugyan ezt a pózt így már felváltva nyaltam őket.
Kata kért üljek le, elém guggolva nyalogatták farkamat majd Kata nagy élvezettel szopta félbehagyva szólt most dugd meg Évát. Ő szó nélkül hanyattfeküdt combjait oldalt széttárva várta farkamat. Közzé térdelve széthúzva ajkait benyaltam kelyhébe, remegő hangon kérte farkamat, egyből tövig toltam puncijába majd mindent beleadva keféltem, melyet sikongva élvezett. Kata a melleit szopta csókolózva vele. Éva reszketve élvezet el, kihúztam farkamat puncijából amit Kati azonnal nagyélvezettel kezdet szopni. Később kanapéra térdelve kínálta fel punciját megsimogatva ujjazni kezdtem, de nemsoká szólt hogy dugjam már meg. Kérését szívesen teljesítettem feneke csattogott mikor tövig vágtam farkam puncijába. Éva is mellétérdelt míg Katit dugtam őt ujjaztam majd váltottam. Ez annyira fokozta gerjedelmem hogy Kati élvezése után nem tudtam uralkodni ösztöneimen. Szóltam nekik azonnal vége Éva kért üljek le, elém guggolva Kati húzogatta farkam közben nyalogatták. Nagyot hördülve kezdtem élvezni ők pedig nyelni a lövellő nedűt. Letusoltunk a hálóban nagy franciaágyon együtt aludtunk. Már világos volt mikor felébredtem egyedül voltam a szobába és kintről furcsa hangokat hallottam. Felkelve óvatosan mentem a nappali ajtajához mely kicsit nyitva volt.
Már nem lepődtem meg, de fantasztikus volt amit láttam. Kata hanyatt feküdt a kanapén lábai égnek meredve széttárva kezében közepes méretű vibrátorral fenekét baszta Éva mellette térdelve punciját nyalta. Változott a kép Éva átvette a vibrátor kezelését ő egy másikat vet fel maga mellől és a puncijába tolva mozgatta. Néhány perc elteltével hangosan sóhajtozva élvezett el. Kata lenyugodva kezelésbe vette Évát ki le fekve szétrakta lábait Kata közzé fekve kezdte nyalni punciját végig a fenekéig. Felvéve a kisebb vibrátort fenekébe tolta tovább izgatva nyelvével punciját majd oda is bedugta a másikat. Később elengedte mindkettőt elővet egy harmadikat melyet magára tudott csatolni. Látszott hogy nem először csinálja, mert pillanatokon belül végzet vele. Éva kissé oldalra dőlve nézte mi fog következni Kata mögétérdelve felemelte ballábát kivette a vibrátorokat és pinájába tolta a rajtalévőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2015. 08. 1. szombat 06:47
Nagyon jó!
#16 listike 2014. 05. 25. vasárnap 07:12
Tetszett.
#15 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:26
Egész jó.
#14 genius33 2013. 06. 15. szombat 08:40
Nem is rossz smile nyes
#13 gaborthefirst 2013. 06. 15. szombat 02:46
Kockázat nélkül nincs győzelem! wink
#12 magus022 2013. 06. 15. szombat 02:26
Gaborthefirst: Akár mennyire is otthoni az a konyha, a tűzhely az tűzhely, a bőr pedig nem azbesztből van smile Én is szeretem a barátnőmmel a konyhában incselkedni és minden rosszaságot csinálni, de odaégetni nem szeretjük magunkat.
#11 gaborthefirst 2013. 06. 14. péntek 16:44
magus022: szerintem ne éttermi vagy nagyüzemi konyhára gondolj, ahol 'ipari mennyiséget' állítanak elő, az ilyenek nem véletlenül járnak fokozott felelősséggel, hanem mert veszélyes üzem. Pl én otthon szeretek pucéran főzőcskézni, ha szeret a partnerem is, mert általában izgi dolgok sülnek ki ... aztán rendelünk pizzát. nyes
#10 sztbali 2013. 06. 14. péntek 15:59
A történetet jobban kéne tagoni. Akkor élvezhetőbb lenne.
#9 magus022 2013. 06. 14. péntek 15:36
Sajnos a megfogalmazás miatt nehezen olvasható (számomra semennyire, mert nem volt türelmem kibogozni, nem szeretem a látványos heJesírási hibákat), ráadásul ott akadtam fent a történetben, amikor a lányok elkezdtek meztelenül főzőcskézni. Biztos bennem van a hiba, de én szakács létemre sem főznék minimum egy póló nélkül, de inkább póló + kötény. A konyha tüzes egy hely, nem a szó jó értelmében. Lehet, hogy másnak nem, de számomra fontosak az ilyen részletek.
#8 Rinaldo 2013. 06. 14. péntek 07:52
Jól meg baszta a lányokat.
#7 gaborthefirst 2013. 06. 14. péntek 07:33
konstatálom
Pavlovval egyetértek. Üdv!
#6 Pavlov 2013. 06. 14. péntek 05:51
Nagyon összefolyik. Több részletezés, és bekezdés sokat segítene rajta.
#5 gaborthefirst 2013. 06. 14. péntek 05:48
Jobb az első résznél. Örömmel konsatálom veteran, hogy fejlődőképes vagy!
#4 papi 2013. 06. 14. péntek 05:14
Ez nagyon tömény.
#3 r.andras 2013. 06. 14. péntek 00:35
Hú, ez tényleg elég gázos.
#2 drinti 2013. 06. 14. péntek 00:26
Olvashatatlanul rossz, nem kínlódok vele.Borzalmasan gyenge tákolmány.
#1 Törté-Net 2013. 06. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?