A+ A-

Történetem Jenny-vel 1. rész

Kezdjük a történetet a legelején ahogy azt kell is. Természetesen a személyek védelmében a neveket és egy két apróságot megváltoztattam. Akkoriban 25 voltam, átlagos külsejű 180 magas srác, aki kissé kiváncsi volt, hogyis mondjam csak a transzikkal való szex rejtelmeire. Mindíg is tetszettek a csajok akiknek volt egy kis extra finomság a lábuk közt. Addig full heterónak tartottam magam, de elhatároztam hogy kipróbálom, győzött a kiváncsiság.
Mivel abszolút kezdő voltam - e téren és nem akartam hogy kitudódjon esetleg a dolog ezért elmentem egy hivatásos transzi lányhoz. Előtte beszéltünk párszor telefonon meg emailben. Jenny - t választottam mert nagyon megtetszett a képeken. Aztán végül eljött a várva várt talink napja.
Vidéki vagyok igy fel kellett utaznom a fővárosba ezen okból de hogy ne legyen gyanús és hogy kicsit nyugisabb legyek előtte találkoztam régi kedves ismerősökkel. El voltunk pár órát a városban csavarogva, megnéztünk egy - két nevezetességet, ettünk egy jót. Aztán persze elváltunk mert közelgett az időpontom. Ők persze úgy tudták hogy indul a buszom haza. Felhivtam fél órával az időm előtt ahogy kérte, megadta a címet és mentem. Helyismeret hiányában kicsit korábban értem oda de azért türelmes voltam. Egész szép környék volt. Felcsengettem, nyilt az ajtó. Majd lift amit személy szerint utálok mert így oda a mozgás öröme, dehát ez van. Aztán megérkeztem végül az ajtajához. Bekopogtam, máris nyilt az ajtó és egy gyönyörű sportos lány fogadott, nagy igéző szemekkel, olyan amikkel az ember veséjébe lát.
Betessékelt és üdítővel kínált mivel szép meleg nyári nap volt, az a sehol egy felhő az égen típusú. Leültünk kicsit a kanapéra.
- Látom kicsit izgulsz, minden rendben? - kérdezte mosolyogva és cseppet sem sietősen. Nagyon aranyos volt.
- Igen egy kissé, sőt nagyon. Tudod még sosem voltam sem fizetős lánynál, transzinál meg főleg. - mondtam elég nagy zavaromban.
- Semmi olyan nem lesz amit te nem szeretnél ne aggódj. - ekkor megfogta a kezem és mélyen a szemembe nézve mosolygott rám.
Egy pillanat alatt elszállt szinte minden zavarodottságom és félelmem. Megnyugodtan és hogy őszinte legyek egy kicsit kételkedni kezdem vajon jó címre jöttem - e mert nem úgy tűnt hogy ő előtte pasi lett volna. De gondoltam mit veszthetek.
- Ha nem haragszol és nem túl nagy kérés előtte letusolhaték, elég meleg van odakint és hát nem szeretnék ilyen izzadtan... szóval tudod... - néztem az ágyra.
- Ja persze, semmi gond ez csak természetes. Gyere velem. - fogta meg a kezem és vezetett. Ahogy mentem utána, a gyönyörű kerek popsijában gyönyörködtem, hihetetlen szép volt. Persze lebuktam hogy bámulom de csak egy puszit kaptam érte.
Betessékelt a fürdőbe és mielőtt kiment volna átölelt és a fülembe súgta "Az ágyban várlak". Hát ezek után elég sietve de alaposan letusoltam. Egyébként az egész hát és a fürdő is nagyon rendben volt. Tágas, kellemes és csendes is.
Végeztem, törcsit magam köré és irány vissza Jennyhez. Már várt rám az ágyban, mondanom sem kell hogy elképesztő látvány tárult elém amikor megláttam fekete fehérneműben az ágyban ahogy mosolyog rám. Törcsi le és mellébújtam, nagyon zavarban voltam. Még a csókhoz is engedélyt kértem, ami elég gáz tudom de amugyis gátlásos vagyok kicsit a gyengébbik nemmel.
Megcsókolt és simogatott, majd a lábam közé nyúlt amitől én megrezzentem mint a nyárfalevél.
- Minden rendben? - érdeklődött.
- Persze csak kicsit félénk vagyok, nem mindennapos hogy egy ilyen bombanő a farkamhoz ér. - próbáltam kicsit viccesre fogni.
- Lazíts és csak nyugi. - mondta azon az angyali hangján.
Újra megcsókolt és simogattuk egymás testét. Komolyan mintha a barátnőmmel lettem volna. Aztán csókolta a nyakam, mellkasom, majd ment egyre lejjebb és végül finoman de a szájába vett. Kb felnyögtem annyira jól csinálta, egyből megkeményedtem ajkai közt. A hajába túrtam és simogattam a hátát, formás popsiját. Csinálta nekem pár percig aztán kiengedett a szájából, feljött újra csókért amit mohón meg is kapott. Istenien csókolt. Majd levette a melltartóját, akkor láttam a pici hegeket a mellei alatt ahol a szilikon bekerüt gondolom. Majd a hátára feküdt és édesen a lábai közé tette a kezeit.
- Levehetem a bugyid? - kérdeztem ahogy odabújtam elé.
- Ahaam... - rámkacsintott.
Szép lassan lecsusztattam a combjain és végig a lábán majd félredobtam, a kezei még mindig takarták a "meglepit". Megpusziltam a kezeit és ő elvette őket. Láss csodát, tényleg ott volt egy pénisz. Nem sűrűn láttam még a sajátomon kivül, max pornóban. Látta hogy tétovázok kicsit ezért megfogta a tarkóm egyik kezével, a másikkal a saját farkát és szép lassan közelitette őket. Hagytam magam, át akartam élni végre a legtitkosabb vágyaimat. Szép lassan ráhúzta a szám félkemény szerszámára. Azt hittem rossz íze lesz de igazából semmi különös, mint a bőr, talán kicsit sósabb az előváladék miatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 paper42 2016. 12. 14. szerda 06:27
Hát ez nem hermafrodita!
#12 picula 2016. 12. 13. kedd 21:48
szupi 10 p
#11 sipospista 2016. 12. 4. vasárnap 13:19
Folytasd.jooo
#10 cscsu50 2016. 12. 2. péntek 06:11
folytasd
#9 sunyilo 2016. 11. 30. szerda 22:03
Izgazgató...
#8 RAVETRAIN 2016. 11. 30. szerda 14:41
Izgató történet!
#7 zsuzsika 2016. 11. 30. szerda 14:20
Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#6 veteran 2016. 11. 30. szerda 09:15
Nyugodtan folytathatod.
#5 deajk2008 2016. 11. 29. kedd 11:08
imádom az análszexet... 8p
#4 listike 2016. 11. 29. kedd 09:06
Jó sztori.
#3 rockycellar 2016. 11. 29. kedd 04:51
Jöhet a többi
#2 A57L 2016. 11. 29. kedd 04:45
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2016. 11. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?