Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Amikor az ebéd után folytatja Irénke és Tamás a pakolást. Irénke akkor szegezi a kérdést a srácnak : Mit akarsz te fiú? Abban a bekezdésben a csókolózás és markolászás közben szerepel: "Hú, de kemények voltak, te jóságos ég! Irénke rezgő kocsonya volt ehhez képest. " Nyilván Irénke volt a kemény húsú, a korábban megtapasztalt Erzsike pedig a lazább állagú kocsonya. Azt hiszem, ez egyfajta átok rajtam. Ha száz oldalban csak egyetlen elütés, vagy elírás, vagy valami logikai ellentmondás van, akkor megakad rajta a szemem. Ne érezd magad rosszul, mert a boltban árult könyvekben ugyanígy megtalálom azt a pár(vagy egyetlen) benne maradt nyomdahibát. (A sajátomban viszont simán átsiklok felette még a negyedik olvasás során is.)
Igen, hogy hol kell pont és hol nem kell, többször elrontottam. Erre áll rá a kezem az íráskor. Tudatosan figyelnem kell rá. Hol írtam Irénkét Erzsi helyett?
Nézz már utána a központozás szabályainak! Vagy küldjek linket, esetleg bemásoljam egy mail-be? Egyébként 3x10 pont. Igen, egy helyen Irénkét írtál Erzsi néni helyett, de elég eltérő karakterek voltak a könnyű megkülönböztethetőséghez.
1
h
hairy_pussy
2026. február 5. 06:27
Hűű de sok név van egy történetbe... Néha bele is kavarodtam, de ettől független tetszett 10p
Mondhatnám, hogy legközelebb jobban figyelek, de úgyis maradna benne hiba.
Hol írtam Irénkét Erzsi helyett?
Egyébként 3x10 pont.
Igen, egy helyen Irénkét írtál Erzsi néni helyett, de elég eltérő karakterek voltak a könnyű megkülönböztethetőséghez.