A+ A-

Történetem Jenny-vel 4. rész

Ez is igaz, megtörtént eseményeken alapul mint az előző részek!
Most hogy megvolt a szüleinkkel való találkozás és bemutatkozás úgymond, ez a pár napos kedvesemnél tartózkodás nem volt egészen felhőtlen. Nagyon zavarta hogy az éb szüleim ennyire negatívan álltak hozzá. Persze mondanom sem kell hogy anyám mindenféle ürüggyel hivogatott hogy gyorsan haza kellene mennem egy kicsit. Tudtam én jól hogy fejmosás vár rám, de nem akartam róla tudomást venni.
Jenny másnap reggelre kicsit enyhült és már a vicceimen is nevetett, megtettem mindent hogy újra mosolyogni lássam kedvesem. Annyira szép volt olyankor hogy szinte nem is érdekelt a külvilág. Egyébként sem nagyon foglalkoztam azzal ki mit mond, hogy ő továbbra sem teljesen nő az meg még kevésbé. Szerettem benne ezt. Beleszerettem minden porcikájába. Meg is kérdezte a második nap utáni reggelen, hogy ugye nem fogom őt megcsalni és ha mégis ugye nem pasival.
- Jenny, én soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok, téged meg pláne nem. Szeretlek, ritkán mondom ki ezt valakinek de akkor úgy is gondolom. Az meg hogy én pasival? - kicsit megborzongtam a gondolattól is. - Na neee... A te farkincád az más, mert te nő vagy, legalábbis most már. De egy pasié... fujj.
- Na jóóó de én is pasinak születtem. Szóval érted. - hangolódott kicsit le.
- Értem persze, de hidd el hogyha nem szeretnélek és nem akarnék itt lenni, nem lennék itt. - mosolyogtam rá.
- Elhiszem, csak minden annyira jó, a szex is, meg minden. Jó a szüleid ledöbbentek de majd talán megenyhülnek. De ezt leszámítva minden tök szupi. - lelkendezett.
- Jut eszembe, szex. Tudom megegyeztünk hogy nem faggatlak a múltadról meg egyéb, de mikor még pasi voltál, voltál pasival?
- Neeem, egyszer sem. - nevetett. - Csak azután hogy megoperáltak és valamennyire nőt faragtak belőlem, aztán hormonkezelés és utána voltam először.
- Áhhá. Éééértem. - bólogattam komolyan.
- De miért érdekel ez most igy? Vagy miért hoztad fel?
- Csak kérdem, semmi különös, csak úgy megkérdeztem.
Ezzel abba is maradt ez a téma. Közben felöltöztünk és elmentük bevásárolni. Természetesen kézen fogva és néha egymás derekába kapaszkodva. Persze volt hogy elkalandozott a kezünk egymás fenekét simogatni, markolászni. De hát ez nem meglepő, minden pár csinálja. A boltban megvettük mindent amit kell és hazafelé Jenny szerintem begerjedhetett mert a villamoson, kihasználva hogy alig vannak és én laza rövidnadrágot hordok, miközben megölelt a kezét becsusztatta a nadrágomba és felnyúlt a fenekembe. Így hirtelen ez nagyon váratlanul ért és fel is szisszentem kicsit.
- Huuuhh, kicsim. Mit csinálsz? - néztem rá kérdőn és mérgesen, de kicsit vigyorogtam is mellé.
- Gondoltam megujjazlak itt a villamoson. - súgta a fülembe és ahogy közel hajolt éreztem hogy kemény.
- De remélem nem akarsz itt mindenki előtt meg is dugni. - súgtam vissza.
- Na azt azért talán mégse kéne. - nevetett és kihúzta az ujját belőlem. Adtam neki a táskából törlőkendőt és mindketten csak vigyorogtunk mint a vadalma.
Tudtam hogy amint hazaérünk a főzés előtt meg fog dugni a barátnőm. De nem zavart, sőt inkább már vártam. Eleinte kellemetlen volt, de aztán pár alkalom után megszoktam és megszerettem. Gyengéden tesz a magáévá mindig. Épphogy az ajtót bezártam magam mögött máris a nyelve a torkomban volt és tolta le magárol a cicanadrágot meg a bugyit.
- Hű kicsim, te máris kemény vagy. - gyönyörködtem nőiességében amig a pólóját és melltartóját is levette. Közben énis levetköztem gyorsan. Láttam a szemében a kéjt.
- Igen mert nagyon beindultam rád. Reggel nem szexeltünk és akarlak! - mondta huncutul.
- Pucsítsak neked édesem? Mint egy kis ribi? - nevettem.
Nem válaszolt csak hirtelen elém térdelt és bekapta már majdnem keménnyé meredt fakram. Amint elkzedett szopni, ezzel egyidőben elkezdett megujjazni is. Tudta hogy szűk vagyok nagyon és nem akart fájdalmat okozni. Elképesztően élvezetesen csinálta. Mikor érezte hogy rámozgok az ujjaira ösztönből, kihúzta belőlem, ráhasaltatott a konyhapultra és mögém állva szépen lassan felnyársalt.
- Aaaahhh szivem... - nyögtam ahogy belém jött hátulról. Amint bennem volt teljesen, rám hasalt és a melleivel simogatta a hátam, csókolgatta a nyakam. Aztán a fülembe súgta hogy most meg fog baszni keményen. Tudtam hogy nem viccel ezért megmarkoltam picit a pultot.
- Bocsika de nagyon ki vagyok ma reggel és meg kell hogy basszalak. - mondta sóhajtozva, amint a csipőmbe markolt és elkezdett keményem mozogni bennem.
- Ahhh kicsim, gyere méég, bassz meg keményen. Ez az csináld mééég... - nyögtem és bíztattam, bár picit fájt azért. De akartam hogy jó legyen neki.
- Annyira finom a kis segged... uhhh de jóóóó. - közben előrenyúlt és elkezdte kiverni nekem. Már amennyire tudta a heves mozgás közben.
Néha még löktem is felé magam, azt akartam hogy élvezze ki rendesen. Egy kis idő után azért a durvaság ellenére is elmúlt a fájdalom és kezdtem élvezni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.28 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50
2017. 07. 28. péntek 09:22
elmegy egyneek Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2017. 07. 25. kedd 12:13
Nem az én világom, különben már kipróbáltam volna. Valószínűleg oda, aztán vissza... Válaszolok rá!
#4 veteran
2017. 07. 25. kedd 07:52
Ismét csak azt mondom,ha nekik ez jó csinálják. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2017. 07. 25. kedd 06:51
Szerintem ez homo történet. Ezért sem tetszett igazán. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 07. 25. kedd 04:43
Nem hozott lázba. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 07. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!