A+ A-

Próba sátrazás

Fordítás
Fordítás
Hol is kezdjem? Hát ott, hogy befejeztem a középiskolát, de nem is, akár hogyan hanem kiemelkedő eredménnyel. Mivel én egy különleges gyerek voltam egész életemben, így hát nem a hagyományos sportokat (foci, kosárlabda, baseball stb.) szeretem mind a többi gyerek, vagy velem egykorú, hanem túrázni, hegyet mászni, kerékpározni (mountain bike) szeretem igazából. Így hát a középiskola elvégzése után a helyi főiskola extrémsportágak szakára fel is vettek. Hogy miért is szeretem ezeket a spotágakat? Hát szeretem a csendet magam körül, szeretem élvezni a naplementét a hegyeken, a csodálatos kilátást és az adrenalint. Igazból a 2-3 napos túrákat szeretem igazából, kis csoportban. Az érettségi ajándékom az anyutól pedig egy két hetes kirándulás volt a Sziklás hegységben.
Elindulásom előtt hetekig módszeres szereztem be a szükséges eszközöket, túrakellékeket a nagy kirándulásomhoz. Ahhoz, hogy biztos legyek abban, hogy mindent beszereztem egy tábort vertem a kertvégében azzal a sátorral, amivel túrázni indultam. Mivel hétvége van így az anyu többször is elsétált a kert végéhez, hogy érdeklődjön az előkészületekről, esetleges hiányokról, ellenőrizze és figyelemmel kísérje a ténykedésemet. Elég szomorúnak és idegesnek látszott. De én csak annak tudtam be, hogy még soha nem voltam távol az otthonomtól 2 hétig. Én mind végig megnyugtattam, hogy minden rendben lesz és a felszereléssel is minden rendben van, nem hiányzik semmi. Mindnél többször, ismételtem neki, hogy minden rendben lesz ő annál többször ismételte, hogy nem szeretné, ha két hétre egyedül elmennék túrázni, és megpróbált meggyőzni, hogy egyedül veszélyes, vagy azt ismételgette, hogy miért nem megyek el többször rövidebb időszakra.
De aztán délután feladta a küzdelmet arra, hogy otthon tartson inkább elment napozni. Aznap eset a vacsoránál újból felhozat a témát. Végül megkérdezte, hogy mivel tudna engem otthon tartani vagy legalább rábeszélni, hogy ne egyedül menjek túrázni.
- Hanem akkor kivel menjek? - kérdeztem nevetve.
Ja még nem is mondtam el, hogy ketten éltünk anyuval mivel az apám már régen elhagyott bennünket. Én nem is emlékszem rá. Így hát anyu nevelt fel engem. Ő egy nagyon szép szexis nő volt szép nagy mellekkel, 90-es „D” kosaras melltartott hordót mivel én ezt többször is ki kutattam a szennyesből. Az utóbbi időben elég sokszor fantáziáltam róla és hetente többször is maszturbáltam arra, hogy vele szeretkezek.
- Na, anyu akkor mit ajánlasz?
- Te mit szeretnél?
- Nem is tudom, hogy mit szeretnék. Mit tudnál nekem adni olyant, ami még nekem nincsen? – kérdeztem nevetve.
Anyu nem válaszolt, csak rám nézet kérdően. Majd egy kis mosoly jelent meg az arcán, majd mind ketten nevetni kezdtünk. Majd befejeztük mindketten a vacsoránkat.
Segítettem neki elpakolni mielőtt kiköltöztem volna a táborba, a kertvégébe mivel tényleges meg akartam győződni, hogy minden felszerelésem meg van és az éjszakai felszerelés is rendben van. Pakolás után megpusziltam és jó éjszakát kívántam neki.
Körülbelül éjfél lehetet, amikor a listám többszöri ellenőrzés után végleg bizonyosodva a felszerelésem hiánytalanságáról lefekvéshez készülődtem. Ekkor a ház felöl zajt hallottam és a sátramból kilépve a zaj forrása felé fordultam. Ekkor azt látom, hogy anyu érkezik itallal a kezében. Sok minden nem láttam, de azt megállapítottam, hogy már alváshoz volt öltözve, egy szép hálóingbe.
- Bobby, még fent vagy?
- Igen anya még fent vagyok. Éppen most fejeztem be a leltározást. Gyere be.
Ekkor anyu belépet a sátorba. A sátorba egy halvány fény világított és annak fényében a szép mellei teljesen megbabonáztak. A melleit egy vékony áttetsző csipkés anyag fedte, még kívánatosabb volt így mind bikiniben. A farkam megtelt vérrel és éreztem, hogy lassan megkeményedik.
- Bobby, szeretnék, veled beszélni mielőtt 2 hétre eltűnnél az életemből.
- Anyu! Már beszéltünk többször is erről, hidd el, hogy tudom, hogy mit csinálok, óvatos vagyok, tudok vigyázni magamra és nem ér baj!
- Tudom, hogy mindre felkészültél. Azt is tudom, hogy tudsz magadra vigyázni és óvatos is vagy, de nem tudnál inkább egy hétre menni és utána pedig a következő hetet velem tölteni ott?
- Anya! Nincsen szükségem babysittere, tudom, hogy mit csinálok, mivel évek óta csinálom.
- Oké! Oké! Talán meg tudlak győzni, hogy csak egy hetet túrász egyedül és utána a következő hetet együtt töltenénk.
- Rendben, mire gondolsz?
- Bobby! Nagyon sokat gondolkodtam, hogy hogyan is tudnálak visszatartani. – mondta miután rám nézet és elmosolyodót. Majd lassan elkezdte a szép lassan levetni a hálóinge vállpántjait és szép melleit kitéve a szabadba, folytatta a mondani valóját – Most, hogy felnőttél és ilyen szép emberé váltál, el kel, hogy mondja, hogy tudok arról, hogy mindig is megszerettél volna lesni, amikor zuhanyzók, amikor vetkőzők vagy öltözők. Még azt is tudom, hogy meg szoktad nézni a szennyes fehérneműemet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42 2019. 02. 17. vasárnap 23:11
Kedves "szekely18" ! Sok írásodat olvastam már, de ez igazán a vérkeringésem belsejébe hatolt. Átéreztem minden rezzentet. Kívánom a folytatását. Legyél kegyes a mi "NŐI" korosztályunkhoz. Igazi életemben nem volt annyi szexuális örömszerzésem, mint ezen írások okozta örömeim megélésével. Jobb mint a pornó világa. Itt az arcok és alakok a saját érzelmi világa alkotja, amit örömet is okoz egyben.

Ne foglalkozz azokkal akik cikiznek. Ők nem tudnának olyan "tanulmányt írni" nyelvtani szabályoknak megfelelően, amitől én a "CSUCSRA" tudnék érni!!

TARTALOM ÉS A TÉMA A LÉNYEG, NEM A HIBÁTLANÍRÁS! TE NEM BETŰSZEDŐ VAGY EGY NYOMDÁBAN, AKINEK HIVATÁSA, A HELYESEN SZEDÉS! TE CSAK ÍRD LE A GYÖNYÖRŰ AKTUSOKAT, BÁRHOGYAN IS. KÖSZÖNÖM.
#13 zsuzsika 2019. 02. 17. vasárnap 17:20
Folytasd
#12 joe013 2018. 10. 28. vasárnap 14:38
a kezdés nem rossz.....
#11 zoltan611230 2018. 10. 25. csütörtök 06:33
Folytasd ,szerintem vid magadal tuzázni is..
#10 sunyilo 2018. 10. 24. szerda 19:58
Tudsz te egyáltalán magyarul? A gugli fordító nem tud, mégis hasonló a "hejesírása"... Helyesírás-ellenőrzőről még nem hallottál? Ez élvezhetetlen. 0
#9 Andreas6 2018. 10. 24. szerda 07:26
Nem csak a hibák miatt nem tetszett. A stílusa is közönséges. Olvasó: Ha valaki következetesen, ugyanazokat a hibákat követi el, az nem véletlen, hanem a tudás hiánya.
#8 listike 2018. 10. 24. szerda 07:17
Jó a történet, megérne a folytatást.
#7 cscsu50 2018. 10. 24. szerda 07:10
Jó történet hibákkal.
#6 feherfabia 2018. 10. 24. szerda 07:02
Folytasd!8P
#5 veteran 2018. 10. 24. szerda 05:02
Beszámolhatna a túráról.
#4 A57L 2018. 10. 24. szerda 04:12
Még ezekkel a hibákkal elmegy közepesnek.
#3 zoltan611230 2018. 10. 24. szerda 02:06
Jó történet.
#2 Olvasó 2018. 10. 24. szerda 00:25
Nem lenne rossz, ha nem lenne benne ennyi hiba. Miért nem olvastad át, mielőtt beküldted volna? :(
#1 Törté-Net 2018. 10. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?