Kalandos élet 5. rész - ...anál jobb!

Szavazás átlaga: 5.73 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2015. szeptember 22.
Hossz: 26 172 karakter
Elolvasva: 762 alkalommal
Egy újabb csodálatos hétvégébe kezdtem bele a történet előző részével, és most itt a folytatás! Pisti és én nálunk voltunk, teljesen szabadon, szülők és a külvilág mindenféle zavaró tényezője nélkül. Egy csodás nap után kifáradva hajtottuk álomra fejünket egymás karjaiban. Másnap reggel, arra ébredtem, hogy barátom a hátam mögött fekszik, valószínűleg megfordulhattam az éjszaka során. Szorosan mögöttem feküdt, kezeivel átkarolt, éreztem a levegővételét a nyakamon, és hogy mélyen, boldogan alszik! Mit sem tudtam még akkor, hogy mi fog aznap még velünk történni, de alvásunk póza szinte előrevetítette az aznapi történéseket. Az ágy melletti kis LED-es órára pillantva vettem észre, hogy még korán van, hajnal 5 és 6 között. Így hát barátom ölelő karjaira téve a kezem, egy picit még inkább hozzásimulva hajtottam vissza fejem. Megérezhette, hogy jobban hozzábújok, mert éreztem amint karjaival még szorosabban ölel, amitől olyan érzésem volt, hogy ha akarnék, se tudnék szabadulni szorító karjai közül. De hát nem is akartam, ez az igazság! Élveztem mindent és minden percet, amit vele töltöttem! Pár órával később ugyanebben a pózban arra ébredtem, hogy Pisti a derekamat fogja és másik kezével pedig a karomat cirógatja. Felébredvén hátranéztem, majd megkérdeztem:
– Hát te!? Már fent vagy? Mióta vagy fent?
– Neked is jó reggelt, álomszuszék! – felelte mosolyogva – már vagy fél órája fent vagyok, azóta benned gyönyörködöm! – teljesen elpirultam
Hirtelen megéreztem, ahogy barátom farkincája is életre kel, ugyanis a popsim táján éreztem a megkeményedő tagot. Huncut mosollyal hátrafordulva mondtam:
– Úgy érzem, nem csak te ébredtél fel! Van itt még valami, ami már jelzi, hogy ébren van!!
Pisti nem szólt semmit, csak kicsit elvörösödve mosolyra fakadt. Nem hagytam annyiban a dolgot, kezemmel a hátam mögé, kettőnk közé nyúltam, majd nadrágjába csúsztatva kezem, megmarkoltam az ágaskodó szerszámát. Közben mosolyogva figyeltem barátom reakcióját, aki átkarolt, és elkezdte csókolgatni a nyakam. Míg ő a nyakamat csókolgatta, én finoman húzogatni kezdtem Pistikém farkincáján a fitymáját, ami finoman csúszkált föl-le az egyre nedvesedő makkján. Pisti elkezdett lihegni, majd a takaró alatt folytatva iménti mozdulatsoraimat, addig simogattam és húzogattam barátom farkincáját, amíg ő el nem elévezett, és el nem árasztotta tenyeremet fehér, nyúlós és forró spermájával.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.73 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2015. október 12. 09:39
#5
cscsu50.
Talált,süllyedt.
1
cscsu50
2015. szeptember 22. 10:35
#4
a színvonal maradt vagy inkább süllyedt
1
p
papi
2015. szeptember 22. 07:52
#3
Nem nagy szám.
1
veteran
2015. szeptember 22. 07:27
#2
Ez is a z előzőek szintje.
1
T
Törté-Net
2015. szeptember 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1