A+ A-

Kalandos élet 5. rész - ...anál jobb!

Egy újabb csodálatos hétvégébe kezdtem bele a történet előző részével, és most itt a folytatás! Pisti és én nálunk voltunk, teljesen szabadon, szülők és a külvilág mindenféle zavaró tényezője nélkül. Egy csodás nap után kifáradva hajtottuk álomra fejünket egymás karjaiban. Másnap reggel, arra ébredtem, hogy barátom a hátam mögött fekszik, valószínűleg megfordulhattam az éjszaka során. Szorosan mögöttem feküdt, kezeivel átkarolt, éreztem a levegővételét a nyakamon, és hogy mélyen, boldogan alszik! Mit sem tudtam még akkor, hogy mi fog aznap még velünk történni, de alvásunk póza szinte előrevetítette az aznapi történéseket. Az ágy melletti kis LED-es órára pillantva vettem észre, hogy még korán van, hajnal 5 és 6 között. Így hát barátom ölelő karjaira téve a kezem, egy picit még inkább hozzásimulva hajtottam vissza fejem. Megérezhette, hogy jobban hozzábújok, mert éreztem amint karjaival még szorosabban ölel, amitől olyan érzésem volt, hogy ha akarnék, se tudnék szabadulni szorító karjai közül. De hát nem is akartam, ez az igazság! Élveztem mindent és minden percet, amit vele töltöttem! Pár órával később ugyanebben a pózban arra ébredtem, hogy Pisti a derekamat fogja és másik kezével pedig a karomat cirógatja. Felébredvén hátranéztem, majd megkérdeztem:
- Hát te!? Már fent vagy? Mióta vagy fent?
- Neked is jó reggelt, álomszuszék! – felelte mosolyogva – már vagy fél órája fent vagyok, azóta benned gyönyörködöm! – teljesen elpirultam
Hirtelen megéreztem, ahogy barátom farkincája is életre kel, ugyanis a popsim táján éreztem a megkeményedő tagot. Huncut mosollyal hátrafordulva mondtam:
- Úgy érzem, nem csak te ébredtél fel! Van itt még valami, ami már jelzi, hogy ébren van!!
Pisti nem szólt semmit, csak kicsit elvörösödve mosolyra fakadt. Nem hagytam annyiban a dolgot, kezemmel a hátam mögé, kettőnk közé nyúltam, majd nadrágjába csúsztatva kezem, megmarkoltam az ágaskodó szerszámát. Közben mosolyogva figyeltem barátom reakcióját, aki átkarolt, és elkezdte csókolgatni a nyakam. Míg ő a nyakamat csókolgatta, én finoman húzogatni kezdtem Pistikém farkincáján a fitymáját, ami finoman csúszkált föl-le az egyre nedvesedő makkján. Pisti elkezdett lihegni, majd a takaró alatt folytatva iménti mozdulatsoraimat, addig simogattam és húzogattam barátom farkincáját, amíg ő el nem elévezett, és el nem árasztotta tenyeremet fehér, nyúlós és forró spermájával. Felé fordultam, kezemet kivettem a nadrágjából, majd szépen lassan az utolsó cseppig lenyalogattam a kezemre került nedűt, miközben tekintetünk szinte egybeforrt.
- Jajj, most nézd meg mit csináltál, most meg majd rám kell mosni! – szólalt meg kisvártatva – na nem baj, legalább most már tudod, mi az önkielégítés.. na, ugyanez, csak amikor magadnak csinálod! Jajj... te fiú... nagyon korán van még az új dolgok elsajátításához, nem?
- Nem esett jól? – kérdeztem megszeppenve!
- Jajj, dehogy is nem, butuskám! Nincs is jobb, mint reggel ilyesmire ébredni. Csak azt akartam mondani, hogy nagyon lelkes lettél, aminek én nagyon örülök!
Azzal magához rántott, feküdt háton az ágyon, én pedig ráhasaltam, és finoman, érzékien csókoltuk egymást.
- Mit szólnál, ha most megmosakodnánk, mennénk, ennénk valamit, kicsit felébrednénk, és utána folytatnánk a mókát?! – kérdezte Pistim
- Rendben, ez jól hangzik! Mit szeretnél enni reggelire?
- Semmi nehéz ételt! Csak valami light-osat! Ma nem szabad túlzásba vigyük az étkezést!
Nem értettem miért, de bíztam Pistiben, ezért végül csak egy párizsis szendvicset ettünk, de végül is nem az ételre voltunk éhesek, így elég volt egy-egy szelet kenyérnyi szendvics mindkettőnknek.
Miután megreggeliztünk, a már előző nap alaposan beavatott kanapén folytattuk túránkat az érzéki és finom szeretkezés buja ösvényein. Ismét hosszú csókcsaták következtek, az eddigiekhez hasonlóan Pisti mindenféle kellemes érzésben részesített engem, és mivel okultam, fejlődtem, így én is őt! Sosem fogom elfelejteni hangos felhördülését, amikor az ölében ülve egymást ölelve először belenyaltam én is a fülébe. A csókcsaták után Pisti ledöntött az ágyra, felém mászott, és négykézláb állva mondta fölöttem:
- Már tegnap is észrevettem, hogy nagyon tetszett neked, amikor szinte tehetetlenül voltál alattam!
- Igen! Ez a helyzet nagyon tetszik nekem! – azzal megfogtam derekát, és magamra rántottam őt. Forró csókjaink után pedig így szólt:
- Tegnap nagyon boldoggá tettél a száddal, Dávidkám! Most egy kicsit változtatunk a felálláson, talán így még jobban fog tetszeni neked!
- Alig várom már, hogy mit találtál ki! – mondtam mosolyogva, aztán egy puszit nyomtam a pofijára.
Pistinek sem kellett több, feltápászkodott, én továbbra is a hátamon feküdtem, feltérdelt a kanapén, egészen a mellkasom felé mászott, két lába mellkasom mellett két oldalon simult oldalamhoz. Hirtelen arcom elé tárult ágaskodó hímvesszője, és csodálatos, szálkás, hófehér bőrű teste toronyként emelkedett arcom előtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.85 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 10. 12. hétfő 09:39
cscsu50.
Talált,süllyedt.
#4 cscsu50 2015. 09. 22. kedd 10:35
a színvonal maradt vagy inkább süllyedt
#3 papi 2015. 09. 22. kedd 07:52
Nem nagy szám.
#2 veteran 2015. 09. 22. kedd 07:27
Ez is a z előzőek szintje.
#1 Törté-Net 2015. 09. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?