A+ A-

Kalandos élet 3. rész - A tanulás örömei

A történet, amit meséltem, ha jól emlékszem annál az izgalmas és izgató pozíciónál szakadt félbe, hogy Pisti, új barátom és én egymással szemben fekszünk a szobájában, az ágyán. Ahogy azt az előző részben is leírtam, kb. 30-40 centi volt közöttünk, és már túl voltunk egy kis tipi-tapin, illetve pár komolyabb mondaton. Már én is sokkal többet tudtam bizonyos dolgokról, mint mondjuk egy-két hete.
- Na szóval, most csináljuk azt, hogy...
- Igen? Mit csináljunk? Teszem, amit mondasz Pistim!
- Nagyon rendes kisdiák vagy te! Na szóval én most egy kicsit szétnyitom a lábaim, te pedig gyere, húzódj egész közel hozzám és az alsó lábszárad simítsd ide hozzám, a másikat, a felsőt meg tedd be ide az én két lábam közé!
- Mi??? Mi ez, valami tornamutatvány? – kérdeztem, kicsit megrökönyödve
- Ne kérdezősködj, csak csináld, amit mondtam! Bízz bennem, jó lesz!
Hát tettem, amit mondott, odakucorodtam egészen közel hozzá...
- Így nem jó! Egészen szorosan húzódj ide a csípőddel!
Szóval odakucorodtam, amennyire csak tudtam, alsó, jobb lábszáramat teljesen odasimítottam az övéhez, felülre eső bal lábszáramat pedig homorú szöget formálva, enyhén behajlítva a két lába közé raktam. /* Találós kérdés: Melyik oldalán feküdt Pisti, és melyiken én?  */ Miután megtettem, amit barátom kért, ő a jobb lábát szintén kicsit behajlítva hozzásimította az én felülre eső lábszáramhoz, combomhoz. Ebben a pózban teljesen egymásnak feszült csípőnk, lábaink finoman egymásbafonódtak, és ha bár nadrágon keresztül, de így is megéreztem!
- Pisti...
- Mond Dávidkám!
- Neked is kemény a...
- Hát igen, igen. Furcsa is lenne, ha nem lenne az! – vágott vissza mosolyogva!
- Szóval akkor én is tetszem neked? – kérdeztem félve
- Hát hogyne tetszenél!! Nem is tudom, eddig hogy nem vettelek észre!
- Jó, hát azon én nem csodálkozok, amennyire el szoktam bújni mindig... - mondtam mosolyogva Pistinek
- De most már az enyém vagy! – ahogy ezt mondta füléig szaladt a szája
Azzal a lendülettel a karjaival is átkarolt, megölelt, én is őt, majd a fejét a nyakamba fúrva kezdte el csókolgatni, majd finoman harapdálni a nyakamat. Halk nyögésekkel viszonozva jeleztem neki tetszésemet. Gondoltam örülni fog, ha én is viszonzom mindezt, ezért én is úgy tettem, ahogy ő! Lágy csókokat leheltem hamvas hófehér bőrű nyakára. Így simogatva, ruhástól-mindenestől, egymást ölelve és csókolgatva maradtunk ebben a pózban vagy 5-10 percig. Aztán rám nézve így szólt:
- Látom ez már neked is megy, most akkor lépjünk egy szinttel feljebb!
- Hova feljebb? Ennél van még jobb is? – kérdeztem vigyorogva
- Óóó, még csak a jéghegy csúcsát láttad! Emlékszel, amikor tegnap a pataknál megcsókoltalak, és megilyedtél mert én a nyelvemet véletlenül az ajkaidhoz érintettem?
- Igen, emlékszek!
- Na, hát az nem volt véletlen!
- Nem?? – kérdeztem meglepődve
- De nem ám! Most majd amikor megcsókollak,
- Megcsókolsz.. – vágtam vissza elmosolyodva
- Igen, meg én! – Azzal a lendülettel meg is csókolta vágyakozó ajkaim
- Na de majd most, amikor újra! Na majd akkor egy picit nyisd majd ki a szád, és ne ijedj meg, de majd a nyelvemmel megpróbálom megsimogatni a tiédet!
- A nyelveddel az enyéme... na és ez jó lesz? – néztem kérdőn barátomra
- Meglátod majd, ne félj! – Nézett rám mosolyogva, majd hozzátette – A következő ilyet már kérni fogod!
Nyeltem egy nagyot, de mivel látta, hogy izgulok, még annyit mondott, hogy nyugodjak meg, nagyon jó lesz, csak csukjam be a szemem és lazuljak el! Végül, ahogy eddig is, én eztán is bíztam Pistiben, tehát úgy tettem, ahogy mondott, ellazultam és vártam, hogy barátom utat törjön magának ajkaim közé. Ekkor Pisti ismét elkezdte a nyakamat csókolgatni, majd szépen lassan éreztem, ahogy egyre jobban közelít a csókjaival ajkaim felé. Közben egyik kezével a hátamat simogatta, másikkal a tarkóm alá nyúlt és finoman megfogta a fejem, nehogy megszökhessek forró csókja elől. Lábaink még mindig az imént felvázolt bonyolult, de annál izgatóbb pózban voltak, de csókjainak hála annyira ellazultam, hogy szinte ki is csusszanhattam volna lábai közül, ha nem tartja ott az ő lába az enyémet. Nem kellett sokat várni, eljött a pillanat, elért az ajkaimhoz, én engedelmesen résnyire nyitottam számat, ám az első csókkal még nem az történt, amire vártam, ajkaival szinte bekapta az alsó ajkaimat, majd szép lassan fejét elhúzva, de ajkamat nem engedve, gyengéden szívva húzta el száját a számtól, aminek következtében egy nagyobb cuppanás volt hallható. A második csókja volt aztán az, ami a csókot csókká tette, éreztem, ahogy a résnyire nyitott számon forró, selymes nyelve finoman az ajkaim közé nyal, aminek hatására picit megremegtem. Pisti érezvén ezt, egy picit erősebben magához szorított, aminek hatására teljesen az övének éreztem magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2015. 09. 8. kedd 09:25
gyenge
#3 papi 2015. 09. 8. kedd 07:38
Nem tetszett.
#2 veteran 2015. 09. 8. kedd 07:25
Unalmas a sokk homokos történet.
#1 Törté-Net 2015. 09. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?