A+ A-

A masina

Minden azzal a süket masinával kezdődött.
Már, hogy mikor került először szóba köztünk, pontasan az idejét nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a Mara férje hozta be németországból a "berendezést", amiért annyit távol van, és Mara ne "árválkodjék" addig se. Mara hónapokig ki sem merte próbálni a kefélőgépet, aztán amikor egyszer "banya-gyűlést tartottunk" egy kávézóban, és már úgy egy-két Unicum is lecsúszott, valakinek megemlítette nagy halkan, amely kibontatlanul ott állt a spájz mélyén, még úgy ahogy Marcell meghozta.
Aznap, amikor bekerült a csodamasina, a családba, nem volt rá lehetőség kipróbálni, mert épp megjött neki, aztán mire elmúlt, Marcellnek indulnia kellett vissza Berlinbe, az ünnepek letelte után, és azóta Mara nem érzett magában erőt, hogy egy ilyen bonyodalmas szerkentyűt aktivizáljon, amikor - adta a Jó Isten a két kezét - ahogy Ő mondta.
Andi kissé furcsán vihogott akkor a "banyagyűlésen" a legjobban, arra figyeltem fel, és kérdeztem is Beát, hogy minek örül ennyire az Andi, mert hogy általában valamiért mindíg ki van akadva.
Feri így meg, Feri úgy, a gyerek és az ovi, meg a keresztanyja mit vett épp, meg ilyen kérdések körül dühöng rendszeresen, de valakire mindíg ki van akadva, most meg felszabadultan örül. Na akkor mondta a Bea, hogy a Mara kefélőgépének örül ennyire, mert épp a mibenlétét ecsetelték neki.
- Te egy kicsi meg kéne mozgatni vele a csajt. - suttogta oda nekem
- Hülye vagy, ez azért eléggé durva dolog.
- Áh, bizd csak ide, önként és dalolva fog felkúszni a masinára, meglásd.
- Tudod mit, azért azt látni szeretném.
- Mi az hogy kisfiam, méghozzá mindannyian látni fogjuk.
Bea kacsintott egyet, s egy huncut grimaszt vágva, ment ki vécére. Közben én dumálni kezdtem az Évával, mert pasi-bajai voltak, és ki kellett ápolnom egy vizilabdás macsóból. Éva teljesen belegárgyult abba lüke alakba. Győzködtem, próbáltam a lelkére hatni, amikor rángatni kezdtek a többiek, hogy taxi van, megyünk Maráékhoz, irány észak, fütyülnek a tengerészak. Körbe néztem és már mindenki ránk várt csak. Bea kacsintott Andi hátamögött, és az ujjával jelezte, hogy sinen van az ügy. Hirtelen nem kapcsoltam, hogy milyen ügy, annyira lekötött az Éva körüli rosszkedv.
A taxiba, Éva győzködését folytattam, hogy ne hagyja magát így el. Megérkeztünk, és Éva addigra már zokogott. A többiek indultak be a házba, miközben mi a háztömb körül mentünk néhány kört, mire sikerült valamennyire Évát lenyugtatni, aztán mikor újra tudott kicsit mosolyogni, az az igazság, hogy áthültünk és felmelegedésül, egy kis piát keresve már mi is végre bejutottunk Maráékhoz.
Egyből a konyhába mentünk, mert Éva nem akart nagyon mutatkozni egyenlőre a kisírt szemével. Jó pár pár percbe is beletelt, mire végleg lenyugodott a lelke. Közben pedig benntről nagy viháncolás hangjait hallottuk. Lassan beballagtunk és szűz anyám a szönyegen ott egy fekete masina árválkodott, amolyan termetes hordóféleség elfektetve, fekete bőrrel behúzva, ülönyereggel, és felül egy lukkal, amin egy műkuki ugrált ki-be, le-föl meg minden. Körülötte csajok már mind kidöltek a röhögéstől, kezükben egy-egy műfütyi amiket, a készlet részeként, cserélgetni lehet rajta, néhány mozdultattal.
Néha valaki a masina távírányítóján tekert ide-oda, amitől a "kismuki" ott hasadékban befürgült, máskor meg lelassult, ahogy csavargatta Bea. Andi kész volt, már sírt a röhögéstől. Mondjuk muris volt tényleg látni a magában kissé értelmetlenül, izgő-mozgó rózsaszínű gumi-micsodát, de én ettől a legkevésbé sem tudok röhögni, de ez most azt hiszem mindegy.
Mara állította, hogy alapjában véve, ha nincs valaki hangulatban, akkor ez a gép se tud semmivel se többet, ha meg be van indulva, akkor meg tök fölösleges a masina. Na parázs vita kerekedett belőle, engem különösebben nem kötött le a bőrhordócska, meg a süket vitájuk se.
- Figyeljetek már héló, hogy kell ezt használni?
- Adtak hozzá egy videót.
- Nézzünk bele.
- Nézzünk bele...
Na hát, ott látszódott, hogy kell rámászni, feldugni a műfütyis részt, magasságot állítani, aztán adj neki. Sokféle verzióban sokféle nő mutatta be, mire jó a készülék. Andi a látottak kapcsán tökre felpörgött, annyira azért ismerem, jártatta a száját, és elég sok badarságot hozott össze, mire Bea kötözködni kezdett vele, aminek az lett a vége, hogy Andi kipróbálásra jelentkezett, már ami a masinát illeti. Bea rámkacsintott, - látod megy ez - és miközben a kapcsolóért nyúlt, odasúgta:
- Itt fog, ma még vinnyogni, meglásd... Úgy provokálta a beszélgetést, hogy az állandóan bizonygató Andi, belefutott, ebbe a masina kipróbálás dologba.
Kis vigyor, majd egy bátorító pohár whisky, aztán némi kényszermosolygás közepette, Andi felállt a helyéről, és némi biztatást remélve lelassította mozdulatait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 11. 13. vasárnap 08:59
szeretem a vibris szexjátékokat... folytasd
#5 papi 2014. 06. 7. szombat 09:46
Egész jó
#4 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:40
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 22:33
igazad van az egész világ az alakoskodásról és hazugságról szól. mennyivel jobb lenne ha mernénk
öszinték lenni. kösz a történet.
#2 Gyula 2006. 10. 3. kedd 21:54
Nagyszerű volt, és a végén nagyon igaz!
Egyébként nagyon jók a fiatal lányok filmjei a "sybian" masinákon, érdemes alaposan megnézni !
Megyek és keresek ilyen oldalakat!
#1 Törté-Net 2004. 08. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?